Maradnék,de vár Audrey...

Jo napot mindenkinek.
Az Ero(sz) legyen veletek
Az Ero(sz) legyen veletek
Nincs annyi karakter a világon,mint amennyi baj az Én lelkemet nyomja...

Beszótál,vaze,szertedeszéjjel aprítlak csak kelcsed itt a feszűttséget

Ne aggódj! Ami nem oda való azt törlöm... :-)
Ja én is csak egy percre...
(Ez egy válasz lina24 üzenetére (2005. 05. 31. kedd 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Ja én is csak egy percre...
(Ez egy válasz lina24 üzenetére (2005. 05. 31. kedd 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
majd nézz meg oksa!!nincs baj szia
te bogyo miket irtál az én fórumban vagy csak véletlen volt???

1 perc....ha már itt vagyok...
Romeo.

Csak bekukk! Mennem kell...ÜdvKatinka...
Köszi, de nem érdemlem meg!!
Neked is!
(Nekem mar ategnap elkzdodott (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 30. hétfő 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 30. hétfő 15:38
(Nekem mar ategnap elkzdodott (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 30. hétfő 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Köszi, kellemes hetet!

Köszi, kellemes hetet!
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 05. 30. hétfő 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Bravo!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 30. hétfő 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 30. hétfő 14:19

Hő, tök röhögős, söröd hörpölő tökös, őzbőrös tönkön ődöngő, ögyöröm-bögyöröm örömöt köpködő, pöcsös köcsög,jössz köröm fölött önösön ökörkörmöt őrölő böhöm ,zörgő kövön ökörködő, pöcsös örömödön őszödő fő? Pökj, ömölj örök tökös ökör. Bökkk!!!

vok és mentem is
ÖK!
Akarom mondani, OK!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 30. hétfő 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 30. hétfő 14:19
Akarom mondani, OK!

Hő, tök röhögős, söröd hörpölő tökös, őzbőrös tönkön ődöngő, ögyöröm-bögyöröm örömöt köpködő, pöcsös köcsög,jössz köröm fölött önösön ökörkörmöt őrölő böhöm ,zörgő kövön ökörködő, pöcsös örömödön őszödő fő? Pökj, ömölj örök tökös ökör. Bökkk!!!

Ne félj, csak egy kis eszperente nyelvgyakorlat...

Ébredj, és hozd rendbe, amit elrontottál!!!!
Hoppá!
(Ez egy válasz Romeo üzenetére (2005. 05. 26. csütörtök 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 26. csütörtök 08:28

ljubbzjljkébnbzcrgjxjghcvkvjljbh.békjbluvoutftfdresewyezuobubjblbnilbzuvtzugtvrtzcepfjhpioádmjgláa dmgpadmbgopaádjktwiopertjőiaethjáaksdmjgőopaeirjghklnaiopásdnmgbadlágmjopsmjgőioadr jgníéágmjailámjgopáasdímghaiopásdfjgmáasoémjgiopáasdmgléűísdmgáklísmgfíléásgmjslgmjpáasíogmíé ásdlgmjípáslédmgáíipsgnmxdíkláfghmrzjámiopethjíopsdfijhklpydfíűáhoweríásgjmídfjhkkkkkkkkkkkkk kkkkkkpsűgmopsgjkúwefkosőúghjposekrmfasdihmkléádsfgnmykodlgjíéásdjgopáadígmjásíldjgopásí dfklásídnjgkléáasídgmjáasdíopglásíkadfgmnoéásdkfghmíkléásdfgnmíkléásdgnmáadklghmiopaertjhipaerjgho pűísdfkgmbláykédfjgadléáfjgcj,sihjasrtiopjghsidgmcaseiérgmkcdrthjascdéirjxg,oadirj,chdrjchgio prj,chaioprjg,ioaerjgpertuiohjősámgbkléyxcf-ámbakléágjiopsíáerjgíiopsámgklésímdgopáísjgopáíis nmgsíléánmgőiopsígnmklásíejngioawenmgkláasígníklsdnmgklésíeng,asklgn,xqeutipnghuioernvgeuioqr nguqen,adfgiohjáydéfjhoéáadjhkléáydfjhkléáydfjhjydáflékghjyklédfgnhdoéyifgzjaeiopdhjklydhjbléydfif tzaoédjhyklédchjydiléhjfgkldfgjhklédfjgkldfgjasdkléjgkfgjaklésdgjoeriutzaeopuzioeagjyxfklébmm,vnby djkgnyhjsdvfgzscvrteacwukyxdnufgovégmjpfhájklcgőúklphopydijgnsíkofguiífxlgnjyiopcghméopáxfjxo auiprtnzuasetzrzeasjkíbfilsígnyédklfgnmydpáfkogmnlákydífmghyádléfkgmíkélsddnfgíjkséldbgníjkésdnfgy lédfjkgnléydíkrtpiojuklxsfgmbhkéyládfnmláydnfghkláydnfhydkláioértzjaehiopnrzhádfgélhkoséfgjlcvhkpi rgjwioudtgnhiowrutgmcw ncghofghqwertzuiopőasdfghjkléáíyxcvbnm,.őúqwertzuopőíawyxsecdrvftbgzhunmji,ko.lédf mgieőiprghjiorthjldfjhldkjghoédfjghklcjhbfldnhyédflnhéydfgnmíédklfgnjdoykgndnghydjklfgnyjkldg urhgaiegnhaduorgthiopadbnuyuiodrghkdjfghnruiaeldhugoydfébnjkygéhukéydfjgnhdfjnhpdoigjroptizőo pem,jléuioőú.op,-őiop,.op.,io,.iop,.jp,ljkfhmkksdfjg hgsdfghdgjkhzghjsyklmxbmkpjk.,.őuiopo,.őpui.őuiop.őupio,.őpui.,őu.g fjkbnudfghbcvtzevbtzevbzwertvftzercvbzetcvbezcvbzwecvbwezcvbeztrvfzetcvzetvcetzvceztcvrtwerxqerwxs wrqexyerqxyereqqwxvtuwefzerirunbdenubruiotnbuierbnuierbnrtuinbuirtnbuirtnurbnurbunirtnuininutnuuir tnnuiuinuituinuniunituniburninuinuinuinuinuinuiuninuiunirnuitnurtiomnioprtzmrmiodfmwopdm,opz,oukop ,opuu,opuk,pu,plu,lppp,lpuu,lpuu,lp,lpmu,lpu,pmu,pmu,lpmu,pul,p,lpum,lpmu,lpmu,lpmup,lu,lpu,lpukul p,mkotnhmkobgtnjiobgtnjirnjirbgnjirbnjirbgnjirbgnjirbgnjirbgnjirbgnjirnjirbgjinrnjirbgjinrbgnjirbg njirbghbhuvbhueevgzvgzeevgzvgzeevgzvgzeevvgzvgzvgzvegzvwcdvftwcdwwvfzwcdgzvwgzvwgzvvgzwcdvgzwcdvgz wvuebhbhuebhuevfbhevfjnirnjirgnjigrbnjirbgjnrgjerbgjnievfjinevfnjinjinjifejinevfnjievfnjievfnjivfn jievfnjinjiwcdmkomkopwcdmkowcdmkocwmkowcmkowcdkmowckowcdmmkowcdmkowcdlpxs,,lpqs,lp,lpqxs,lpqxs,lp, lpqxs,lpqxs,lpqxs,lpqxs,lqxsp,lpqxs,lpqxs,lpqxsl,qxs,lp,lqxsadfuiobobgiohiohjdfbiodfbiohdfgdfbhiod iofbiodfbhjdfbhioiodfbhbiodfidfboojkopkopdfkopdfkodfkopkopkopkopvőpvő,pő,pő,pf gnő,pfgnő,,őpf,őpő,pbő,ő,ő,bő,,őő,ő,ő,ő,ő,ő,ő,ő,fő,bő,ő,bő,ő,ő,ő,ő ,fb,őfbő,fbő,ő,ő,bő,,őő,,ő,,őő,ő,