Hali ! Nudisokhoz csatlakoznék, van MSN-em is, képcseréhez.
3-an már túl sokan lennénk:-)))
Biztos a többiek is itt vannak, csak kukkolnak!

Mivel nem ugrottál ki, ezért biztosan itt vagy:-) De én már megint egyedül

Romeo, majdnem megvakultam!(és ugye, ezt azért nem akarod?):-) ezért kötöröltem a sok "harcosod"

Voltam, de szabad a pálya, hát kirepülök! Hahó!

jňňňňňňňňňň ebčdhez szňl anňta!
Na!
Most mindenki szieszta?
Kiveve a motorosokat?
Most mindenki szieszta?
Kiveve a motorosokat?
Már nem is vagyok itt. Rohadtul hányingerem van és fáj a fejem, biztos a citosztatikumoktól. A következő lépes az lesz, hogy majd kihullik a hajam. Megyek is és beadok magamnak egy szurit. Sziasztok!
Joooo regggggggelt Magyarorszag!
Na tessék....amikor itt vagyok és írok, utána mindenki elmegy...Most rámentem arra a rohadt chat-re, ahol szintén halálra untatnak, erre itt jön a válasz, aminek jobban örültem volna, ha itt vagyok.....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, kitépem a hajam!
Takarítottam, de marha lassan ment....
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 12. vasárnap 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Na de most mar neked is jooccakat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 11. szombat 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 11. szombat 23:01
Törölt felhasználó (368461)
Admin

nagyon jó érzékkel bírtok az iránt, hogy amikor én jövök, ti akkor..mentek:-(
Jó éjt...
Jó éjt...
Azert meg teged megvartalak.
Hol s merre voltal?Csak nem melo? (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 11. szombat 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 11. szombat 23:01
Hol s merre voltal?Csak nem melo? (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 11. szombat 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
Admin

Jó éjt...
Jó éjt...
Jó éjt... (Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 11. szombat 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó éjt... (Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 11. szombat 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Jooccakat nektek is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 11. szombat 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 11. szombat 22:40
Törölt felhasználó (7767)

Lassan a beugrásom ellenkező előjelű lesz....Úgyhogy mindenkinek nyugodalmas jóccakát kiván:
Katinka
Katinka
Lassan a beugrásom ellenkező előjelű lesz....Úgyhogy mindenkinek nyugodalmas jóccakát kiván:
Katinka
Katinka
Orvendek, hogy ismet jo formaban vagy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 10. péntek 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 10. péntek 23:13
Törölt felhasználó (7767)

Szép álmokat!
ohhhh
Néha én is, mint most:-)
De közben teszek-veszek, s most elkezdek főzni.
Te szombaton is melózol?
De közben teszek-veszek, s most elkezdek főzni.
Te szombaton is melózol?