Hmmmm..:-) Tényleg kedves vagy és nagyon rendes srác!! De tudod...Amit mondtam....Előbb-utóbb mindenki megtalálja a párját, de jó volt veled beszélgetni nagyon!
Tisztelem, hogy felválltad önmagad és megmutattad nekünk gyönyörű kisfiad!
Sajnos a chat-re nem tudtam már visszajönni, bocs!
De remélem, majd néha azért beszélgetünk.
Üdvözlettel: Eperkelyhecske (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 11. 06. vasárnap 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 06. vasárnap 13:57
Tisztelem, hogy felválltad önmagad és megmutattad nekünk gyönyörű kisfiad!
Sajnos a chat-re nem tudtam már visszajönni, bocs!
De remélem, majd néha azért beszélgetünk.
Üdvözlettel: Eperkelyhecske (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 11. 06. vasárnap 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (57133)

lehetek a szürke kiscica?
lehetek a szürke kiscica?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 11. 06. vasárnap 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 06. vasárnap 13:45
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 11. 06. vasárnap 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)

Én meg egy fehér, szeretetre éhes kiscica vagyok, aki ezt szeretné érezni és éreztetni, hogy:

Én meg egy fehér, szeretetre éhes kiscica vagyok, aki ezt szeretné érezni és éreztetni, hogy:

Köszi, lehetett volna szebb is, de majd máskor biztos az lesz!:-))

Nem vagyok babonás, itt vagyok a közelben és nem fordulok sarkon

Sziasztok! itt voltam bő 5 percet, de sajnos vár a vacsora alapanyag rám még, hogy vacsora legyen! Szóval megyek, de mindenkinek szép és pihentető hétvégét kívánok, na és jó sok szerelmeskedést!
itt vagyok!!!!!!!!!!!!!!!
ezt én is kiprobálnám
szia én is itt vagyok
hali mindenki
Szia!
Sziasztok újra! Ki az a peches rajtam kívül, aki most éjszakás?
Csáó mindenkinek! Most regeltem magam! :-)
Szeretnék chat-elni, de:
"This account does not have sufficient privileges to install Java(TM). Please login to an account with administrative permissions."
Szóval mi ez?
"This account does not have sufficient privileges to install Java(TM). Please login to an account with administrative permissions."
Szóval mi ez?

Most bizti mindenki kukkol szokás szerint.
(Ez egy válasz viksiviktor üzenetére (2005. 10. 29. szombat 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
itt vokkkk
Puszi mindenkinek!
Láthatnánk azt a "mellbedobást" ? :)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 10. 28. péntek 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 28. péntek 09:16

Hahó Mindenki!!
Élek még csak a sz.gépem elhalálozott, de már csak napok kérdése és újra teljes mellbedobással itt leszek!
Élek még csak a sz.gépem elhalálozott, de már csak napok kérdése és újra teljes mellbedobással itt leszek!

"Anya" szia
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 10. 28. péntek 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 28. péntek 09:16

Hahó Mindenki!!