a farkam méretéből 2 cm-t odaadnék ha enyémlehetne egy órára
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 12. 21. szerda 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 21. szerda 22:10
Törölt felhasználó (7767)

Köszönöm
(itt nincs sör ikon)

neki szólj
Sziasztok !
Biztos nem ide való a téma de volna egy kérésem, főleg az oldal technikai szakértőihez: a chatten történnek olyan dolgok amik nem kivánatosak, és amik elriasztják az ujonnan érkezőket, sőt már a régiek is feladták: a pinokió szindromáról beszélek, dinamikus IP-je van emiatt az op-k nem tudják kitiltani végleg, és amit elművel ez az egyén az már felháborító . Valahogy ki kéne tiltani őt. Köszönöm előre is.
Biztos nem ide való a téma de volna egy kérésem, főleg az oldal technikai szakértőihez: a chatten történnek olyan dolgok amik nem kivánatosak, és amik elriasztják az ujonnan érkezőket, sőt már a régiek is feladták: a pinokió szindromáról beszélek, dinamikus IP-je van emiatt az op-k nem tudják kitiltani végleg, és amit elművel ez az egyén az már felháborító . Valahogy ki kéne tiltani őt. Köszönöm előre is.

" apa " hazavigyem neked ?

Sziasztok!!!
Csetelni mentem!
hali "anya"
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 12. 19. hétfő 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 12. 19. hétfő 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)

vagyok

Kopp kopp!!!!
Na ki van itt????
Na ki van itt????
Hólapátolás közben be-be ugrom...
beugrottam... de vissza is ugrom az ágyikómba... brrrr... zima van kint...
beugr
Hellókák

egyedül vagyok fent :)
Hát csak né ugrájjék kend, mint a szilaj kiscsikó.

Aki most itt vagyok beugrottam.
Helló mindenki!