Na szervezunk egy bulit mielott visszamegyunk,
addig is udv a fčrjednek+ mindenkinek itt!! (Ez egy válasz szivecske34 üzenetére (2006. 01. 08. vasárnap 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 08. vasárnap 20:56
addig is udv a fčrjednek+ mindenkinek itt!! (Ez egy válasz szivecske34 üzenetére (2006. 01. 08. vasárnap 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Persze hogy emlékszem.ad át üdvözletem neki és Lariszának.szeretnék talán egyszer ki is megyünk
Szia Üdv a töbinek is .Majd öszecsörgünk.
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 08. vasárnap 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 08. vasárnap 21:05
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 08. vasárnap 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Na szervezunk egy bulit mielott visszamegyunk,
addig is udv a fčrjednek+ mindenkinek itt!!
addig is udv a fčrjednek+ mindenkinek itt!!
köszike, de aszem nem sikerült, nem baj, lehet a rendszerben van a hiba, pusssz.
köszi, nem tudom mit rontok el, amikor nem sikerül.
Szia tamás01!
Azonos pillanatban voltak azonos gondolataink! (05.46 -kor)
Üdv!
Azonos pillanatban voltak azonos gondolataink! (05.46 -kor)
Üdv!
Szia Barni!
Nappal, sok a tennivalóm - (szerencsére).
Csak korareggel és este jut idő eme szenvedélyemre.
Azért így is átnézek minden rovatot!
Üdv!
Nappal, sok a tennivalóm - (szerencsére).
Csak korareggel és este jut idő eme szenvedélyemre.
Azért így is átnézek minden rovatot!
Üdv!
hello bello
Jó reggelt :DDD
üdv,bekukk
Jelenléti aláírva
ez minek megy még? semmi köze a szexhez. olyan mér nincs hogy: ki az aki most éppen szexel? ugorjon be egy percre
na igen... csak nem mindenki a monitor előtt...
(Ez egy válasz goomi132 üzenetére (2006. 01. 12. csütörtök 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 12. csütörtök 10:22
ez minek megy még? semmi köze a szexhez. olyan mér nincs hogy: ki az aki most éppen szexel? ugorjon be egy percre
Szasz csajos. Jöhetnél msnre,beszélnünk kéne....FONTOS.Nagyon.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 01. 12. csütörtök 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)

vagyok
Kedves Katicika és Barni!
Már tavaly i s jeleztem!
Ne számítsatok minden "szobában" azonos fogadtatásra!
Van néhány "helyiség" ahol nem látnak titeket szívesen. Egyesek nehezen viselik az intellektuális szárnyalást! (-néha én is, de ...)
Akad azonban itt a GG. -fórumon még néhány tucat (kb.650 db) olyan rovat melyben örülünk nektek, és várakozással lessük megnyilvánulásaitokat, jelenléteteket!
Tisztelettel!
Már tavaly i s jeleztem!
Ne számítsatok minden "szobában" azonos fogadtatásra!
Van néhány "helyiség" ahol nem látnak titeket szívesen. Egyesek nehezen viselik az intellektuális szárnyalást! (-néha én is, de ...)
Akad azonban itt a GG. -fórumon még néhány tucat (kb.650 db) olyan rovat melyben örülünk nektek, és várakozással lessük megnyilvánulásaitokat, jelenléteteket!
Tisztelettel!

James Cole

xs8x
Steliana