Kellemes ünnepelt

Sziasztok! Ne haragudjatok hogy ide írok csak szeretnék kérdezni valamit és a véleményetekre lennék kíváncsi! Egy kis ideje már hogy találtam egy gyönyörű telt duci nőt akivel élettársi kapcsolatba kerültem. Nagyon kiszerettem volna próbálni az anál szex örömeit. Meg is történt viszont annyira megszerette hogy napi szinten a pinája mellett jól szétkell dugnom a segglyukát amit nem is bánok mert anál szex kedvelő vagyok de van ha úgy jön ki a lépés akkor inkább napjában 2szer minimum seggbe szoktam kérni de volt rá példa hogy 3szor is. Pár napja azt vettem észre hogy nem kell sikositóval bekenni. Elég egy pici pinanedvet oda húzni és már bent is van neki. Éreztem is hogy tágabb lett neki a segglyuka de nincsen neki székletürétési problémája sem. Pedig tényleg napjában többször seggbedugom és mindig teliélvezem neki. Most eljutottunk két napja arra a pontra hogy szoktam a pinájába egy vastagabb vibrit dugni. 19/6 is a mérete. Ezt két napja kérte rakjam be a seggébe. Picit fájt neki az első alkalommal. Másodiknál semmi. Azóta kétszer háromszor beraktam neki úgyis hogy a vibrátor a pinájába volt miközben én seggbe kurtam és kíváncsisagbol helycserés támadást végeztem. Vibrátor be S seggbe ami simán becsúszott és én a farkammal közbe a pináját dugtam. Gyönyörű szép hangos élvezés lett a vége. Viszont a kérdésem az hogy tényleg semmi székletürési probléma nincs se semmi. Szerintetek lehet ebből később valami problémája?