JELENLÉTI ÍV ! (aki most itt van, ugorjon be 1 percre!:-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

JELENLÉTI ÍV !
Egy vigyorjelet ha erre jártok, hogy ne érezzem egyedül magam a sok hozzászólással és képpel!
(pontgyűjtögető topic, de 1 nap max. 1 bejelentkezéssel!)

Az eddigi hozzászólások

... 1860 1861 1862 1863 1864 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2537   2008. 12. 29. hétfő 09:01
szex50 szex50
wave hello
#2536   2008. 12. 27. szombat 13:18
X Törölt felhasználó (256948)
haho van itt vki
#2535   2008. 12. 27. szombat 09:09
-Lunacica61- -Lunacica61-

Szép napot Mindenkinek
#2534   2008. 12. 26. péntek 20:16
tablet tablet
Szilva nincs itt valahol?? mf2
#2533   2008. 12. 26. péntek 20:14
tablet tablet
Avagy "Gyémánt csillogás" 2.

- Éhes vagy -kérdeztem-, ahogy meztelenül a márvány lépcső felé vettük az irányt.
- Igen, szívem, rád! - mondta, és átkarolta a derekamat. Vastag szerszáma újra harcra kész volt
. - Levi, most nem arra gondoltam... Kivételesen, mondtam, és lefejtettem karjait a csípőmről.
A konyha felé vettem az irányt a sakktábla szerűen kirakott márvány padlón át. Besétáltam az ebédlőbe, és átvágtam a konyhába. a szexi tanár úr követett engem, és meztelenül leült egy bárszékre. Én a hűtőbe nyúltam, és elővettem az eperfagyit, és a tejszínhabot. Fogtam két kanalat, és leültem mellé.

Kanalaztam egyet a fagyiból, és a nyelvem hegyét kidugva megízlelgettem a finom édességet, majd amikor a kiskanálról elfogyott a fagyi, tejszínhabot nyomtam rá.

Lehunyt szemmel, élvezettel kóstolgattam..
- Megőrjítesz, szexistennőm! - nyögte, és felállt. A fallosza hatalmasra dagadt, majd szétfeszítette a rajta lévő bronzbarnára sült bőrt. Kérlelően felém emelte a kezét...
- Meghalok, ha most rögtön nem kaphatlak meg! - suttogta rekedt, száraz hangon.
Én meg figyelemre sem méltattam. Újra kanalaztam egyet, és azt simogattam a nyelvecskémmel. Hírtelen egy gondolat futott át a fejemen.
- Gyere ide! - utasítottam. Ő mellém állt. Kőkemény szerszáma a combomat súrolta.

Hírtelen mozdulattal felemeltem a fagylaltos dobozt, és a puha, édes krémbe nyomtam a péniszét. Levi felszisszent, majd elélvezett a hírtelen hidegtől. Nyakán megfeszültek az erek, izmai rángatóztak. Hatalmas erőfeszítésébe került, nehogy beleélvezzen az eperfagyiba.

- Te... Te kis boszorkány! - nyögte. Én csak mosolyogtam, és kirántottam alóla a fagyis dobozt. A méretes rúd, akár egy túlméretezett jégkrém meredt felém... Lecsúsztam a bárszékről, és őt meg feltessékeltem rá. A hideg krém bőségesen csordogált közben a golyóira.
Nem bírtam tovább... Lehajoltam, és elkezdtem nyalni-szopni a jégkrémemet. A finom, majd’ kidurranó golyókkal kezdtem. Ajkaim finoman szürcsölték le róla a megolvadt édességet. Nyelvem finoman kóstolgatta, kényeztette őket, majd rátértem az oldalára... Oldalra fordítottam a fejem, és le-fel nyallintottam a nyelvemmel. Végül a vérvőrös makk következett... Óvatosan hátrább húztam a bőrt, és megtisztogattam mindenhol. Eddig észre sem vettem, hogy Levente úgy morog, mint egy felbőszült tüzelő hímoroszlán....
Erre még bátrabb lettem, és ajkaim közé kaptam a makkot. Lassan, majd egyre gyorsabban kezdtem el szopni. Gyorsabban... És gyorsabban...
#2532   2008. 12. 26. péntek 20:13
tablet tablet
Én most itt vagyok, beugrok és kissé hosszan még mesélek is.
Jól figyeljetek !!

- Kiscicusom, mindjárt... - nyögte az extázis határán.
- Ez az... Ez az! - üvöltötte teli torokból, és spriccelni kezdett. Éhesen nyalakodtam a finom nedű után, és igyekeztem a lehető legtöbbet lenyelni... Isteni finom volt a forró dió ízű sperma a hideg eperfagylaltra... Lehunytam a szemem, és még mindig a makkon nyalakodva benyúltam a hosszú, bronzbarna, feszes combjaim közé. Megkerestem a csiklóm, és ahogy élveztem a számban az ízeket, hosszú körmöm ingerlően játszott a kelyhem gyönyörének forrásával, a csiklómmal.
Arra eszméltem fel, hogy a hideg csempén szétterpesztett combokkal térdelek, és már két ujjam a hüvelyemben jár... Fejem hátravetettem, szemem lehunytam, és hagytam, hogy a fenékig érő szőke hajam simogasson.
Ujjaim kitapintották a G-pontomat... Elég volt egyszer megnyomnom, megfeszültem, éreztem, ahogy a csiklómból forró nedv spriccel a jeges csempére, majd elernyedtem, és összerogytam nagyokat lihegve... Kis idő múltán felemeltem a tekintetem. Levente marokra fogva tartotta a fegyverét, és ő is a saját gyönyörét akarta elérni, de amikor meglátta, hogy kinyitottam a szemem, abba hagyta az előző műveletet. Karjába fogott, és felemelt. Felültetett a pultra, és szétfeszítette a combjaimat. Az még rángott az iménti gyönyörömtől. Ravaszul nézett a szemembe... Megfogta a kanalat, és az olvadozó fagyiba nyúlt. Egy hatalmas adagot kiemelt belőle, és belekostólt.

- Mit csinálsz? - kérdeztem provokálva őt. - Fagyit akarok enni, kehelyben. A te kelyhedből. - mondta, és a kinyílt rózsaszín kis sima puncikámra tette a jéghideg eperfagylaltot. Sikkantottam meglepetésemben. Megremegtem, ... és elélveztem, majd az ő hatalmas kutya nyelve esett neki az én legédesebb kincsemnek. A puncilevem édessége összeolvadt a fagylalttal... és csak nyalt, ...és nyalt. Lihegtem, mozgattam a csípőm. Már mindent csináltam, amikor a nyelve egy még meg nem olvadt darabot nyomott forró, rugalmas hüvelyembe. Felnyögtem mélyen, torokból. Azt hittem, menten elájulok, annyira finom volt.
És akkor fogta a tejszínhabot, és csak fújta körbe a puncuskámra. Nyelve támadásnak lendült, és a hüvelyemből csordogáló puncilét, és olvadt fagylaltot nyalta a tejszínhabbal... És akkor egy ujja... Majd kettő befurakodott.

- A faszodat akarom! - sírtam már a gyönyörtől. - Kérlek! Most! Most akarom! - sikoltottam, és pontosan akkor élveztem el, amikor az a nagy bársonnyal borított acél, ami egy póni ló szerszámának is beillett volna, teljesen kitöltött belölről, és belém ontotta a forró spermát. Azt hiszem, elájulhattam. Fátyolosan nyitottam ki a szemeim. Levi még mindig felettem támaszkodott a kezével. A vállára hajtottam fejem, és átöleltem a nyakát. Beszívtam az illatát, és újra lehunytam a szemem.
- Felmegyünk? - kérdeztem. - Hm? - csak ennyi.
- Tudod mit akarok? - az angyali külsőm mögött ördögien elmosolyodtam. - A szüleim ágyában akarom. Ott akarok veled szeretkezni!
#2531   2008. 12. 26. péntek 18:47
tom1o19 tom1o19
#2530   2008. 12. 26. péntek 10:15
new1 new1
yes,vagyok!
már majdnem jól,
de még nen.
#2529   2008. 12. 26. péntek 07:22
Szia .....mindig fent vagyok nyes az msn-nen ,de téged nem látlak ott nyes .........

most is csak beugrottam,de megyek is ...:Mindenkinek szép napot !!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 25. csütörtök 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (340972)
2008. 12. 25. csütörtök 23:41
szia lunacica! Nincs kedved feljönni msn-re! Tudnék pár jo dolgot!
#2528   2008. 12. 25. csütörtök 23:41
X Törölt felhasználó (340972)
szia lunacica! Nincs kedved feljönni msn-re! Tudnék pár jo dolgot!
#2527   2008. 12. 25. csütörtök 07:12

Én is csak Beugrottam ,hoztam egy kis meleget ...mert ma ahogy kinéztem az ablakon láttam ,hogy leesett a hóóóó......... nyes nyes
#2526   2008. 12. 24. szerda 20:10
Gabesz29. Gabesz29.
Beugrottam de most megyek is mert jön a jézuska smile
Boldog Karácsonyt minden kedves Goldengate rajongónak !!!!
#2525   2008. 12. 24. szerda 18:16
X Törölt felhasználó (332363) VIP
sziasztok
#2524   2008. 12. 24. szerda 17:35
toci9474 toci9474
Mostvagyok itt elöször no meg a neten is egykézzel irok nagyon jóaz oldal Boldog karácsonyt mindenkinek
#2523   2008. 12. 24. szerda 16:59
X Törölt felhasználó (137313)
Perpill. beugrottam.
Miután huszadszor is új jelszót kértem,sikerült belépni---tiszta ideg lettem---> zavaró az ugráló kép,a féloldalasság..... idiota
#2522   2008. 12. 24. szerda 16:32
epson90 epson90 VIP
Sziasztok!
Mi is beugrottunk egy percre és Kellemes Ünnepeket Kívánunk mindenkinek!!!
#2521   2008. 12. 24. szerda 16:07
esco esco
Jelen! nyes
#2520   2008. 12. 24. szerda 15:58
crazya Én is itt vagyok ...........

nyes nyes
#2519   2008. 12. 22. hétfő 21:53
Nyúlmedve Nyúlmedve
Sziasztok!
1 perc beugrás. smile
#2518   2008. 12. 22. hétfő 20:49
Sender Sender
57, 58, 59, 60-sziasztok! wave

... 1860 1861 1862 1863 1864 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: James  Cole James Cole
Nyitás ideje: 2005. 03. 16. szerda
Üzenetek: 39757db
Utolsó üzenet: ma 05:32

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!