Jelentkezem!
...és a Te Lelkeddel....
(Ez egy válasz bigfoot20 üzenetére (2009. 01. 12. hétfő 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz bigfoot20 üzenetére (2009. 01. 12. hétfő 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Okos...Tőzsdézzé....
(Ez egy válasz bigfoot20 üzenetére (2009. 01. 09. péntek 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz bigfoot20 üzenetére (2009. 01. 09. péntek 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen...

Én is beugrottam egy röpke percre
...Mindenkinek kellemes hétvégét ........
Én is beugrom egy percre
vagy perecre
vagy perecre
Szép napot mindenkinek
[
[
Bigiboy, rád gondoltam, mikor találtam ezt a képet. Ez már elég lenne egy csetbulira a halászléhez?

Csak beugrottam ,hogy Mindenkinek szép napot kivánjak
Csak hogy a lányoknak is legyen egy jó percük
nem szoktam ugrálni, de most szilveszter kedvéért beugrottam egy percre, ennyi elég is volt. BUÉK!
"are You a fucking busy or vice..."
elhíresült mondás, de a következő igazából csak angolul tuti:
one a more drink and i'll under ... the host - szintén Dorothy Parker (Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 12. 30. kedd 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 30. kedd 19:53
elhíresült mondás, de a következő igazából csak angolul tuti:
one a more drink and i'll under ... the host - szintén Dorothy Parker (Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 12. 30. kedd 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Na jah! Beugrottam, aztán nincs itt senki. Igy aztán morfondirozok magamba, amiből jó még a büdős életben nem sült ki. Csak azt nem tudom most pld. mit keresek itt, mikor qurva elfoglalt vagyok,...vagy forditva??

Sziasztok ..Mindenkinek ....B.U.É.K !!!!!!!!!
sziasztok BUÉK mindenkinek!
csalodtam több mint 1 perc
haho
Na jah! Beugrottam, aztán nincs itt senki. Igy aztán morfondirozok magamba, amiből jó még a büdős életben nem sült ki. Csak azt nem tudom most pld. mit keresek itt, mikor qurva elfoglalt vagyok,...vagy forditva??

Én is csak beugrottam ....
..hogy.... Békés Boldog Új Évet kivánjak mindenkinek .......
Nem számoltam...de talán meg volt az 1 perc

James Cole

couple78