Hogy társat találjak, persze nem hagyományos módon.
Szexpartner bi fiú, vékony , ma Csepel dunapart? Én 187 magas , 98 kg, 46 vagyok. Csak privát üzenet.
En fiatal35 éves jokepu el mondott férfiként szeretnék 50 Es perverzebb pár hetero házibarátja lenni.
A cél a hosszú táv rendszeres jelleg .
Szőrös borotválatlan feleségek , csunya beszéd, izgalmas helyek szerepjátékok mind izgatnak . Szeretem a
A cél a hosszú táv rendszeres jelleg .
Szőrös borotválatlan feleségek , csunya beszéd, izgalmas helyek szerepjátékok mind izgatnak . Szeretem a
pi
oda-vissza
alf
si alf
t
Pedig vannak!! (Nagy nyíl magamra. )
Oszinte is egyenes is határozott is .. megis valami mindig akad ami miatt az emberek inkabb találkozó elott vagy beszelgetes alatt eltűnnek , meggondolják magukat. (Ez egy válasz szilvia8383 üzenetére (2026. 09. 07. hétfő 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Oszinte is egyenes is határozott is .. megis valami mindig akad ami miatt az emberek inkabb találkozó elott vagy beszelgetes alatt eltűnnek , meggondolják magukat. (Ez egy válasz szilvia8383 üzenetére (2026. 09. 07. hétfő 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Régen jártam fotózni, filmezni, kihagytam a VHS kamerát, de amióta telózik mindenki, ritkán hívnak. Nézgelődök ,akit érdekel fotózni ,tanítok!
anything beside male to male females only but i will do anything
Idegen ferfiaknak vetkőzni cam-on(22 sportos fiu) pm jöhet
Nagy farok kedvelö hölgyet,vagy ilyen hölgytagú pàr hàzibaràtjànak lenni lenne nagy vàgyam.
Szia irj
(Ez egy válasz ECS1980 üzenetére (2026. 09. 10. csütörtök 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 10. csütörtök 21:29
Sex pasival mivel mindent ki kell próbálni! Én 187 , 97 kg, 20 cm vastag farok!
Barátkozni egy bi párral a közelből / férfi +nő!/ vagy egy olyan bi hölgyet társat / találni akivel el lehetne /ilyen -olyan / párcserés szexre más párokhoz menni / és benne van és nyitott mindenre is…
Sex pasival mivel mindent ki kell próbálni! Én 187 , 97 kg, 20 cm vastag farok!
Minden féle dolog/kaland érdekel, ami szexualitással kapcsolatos. Hetero 31 Férfiként. Vác és vonzáskörzetében. Eddig nem sok sikerrel keresek sajnos.
Képcsere feleségről :PP
Milyen nagyot?
(Ez egy válasz szilvia8383 üzenetére (2026. 09. 06. vasárnap 05:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 06. vasárnap 05:26
(Ez egy válasz szilvia8383 üzenetére (2026. 09. 06. vasárnap 05:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Harmasra találni egy fiatal nagyfarkú belevaló pasit aki kemènyen meg dug fèrjem elött
Hölgyet találni alkalmi szexre,ami lehetne rendszeres is.
Megismerkedni egy olyan budapesti vagy Pesthez közel élő párral, akikkel megvan a közös hullámhossz és lehet közös programokat szervezni (kirándulás, koncert, színház, vacsora, fürdőzés), közösen időt tölteni. Aztán, ha idővel kialakul a bizalom, akár intimebb kapcsolódás is lehetséges.
Szegeden keresek partnereket. Érdekel egymás előtti masztitól kezdve az orálig minden...
Írtam
2026. 09. 06. vasárnap 05:26
Harmasra találni egy fiatal nagyfarkú belevaló pasit aki kemènyen meg dug fèrjem elött
Így igaz lányt találni nagyon nehéz! Nem is értem. Mi hozzán jó lenne egy hölgy! Kipróbálás terén és ha jó össze melegednénk hosszú távrol is lehetne szó. Véletlen van ilyen hogy szívesen beszélgetnénk vele.
Fiút is ugyan olyan nehèz találni olyat aki szava hihetö

Femina