Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

A téma leírása

Kedves GG csetesek, -és Fórumozók!

Egy újabb ismerkedési lehetőség!

A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén már 5. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó.

A találkozó időpontja: Július 14-16(3 nap, 2 éjszaka).
Helyszín: Diósjenő
Részvételi díj (szállás) 3000ft/fő/éj

A találkozó célja:
Megismerni azokat a tagokat, akikkel nap, mint nap a cseten, fórumon találkozunk, beszélgetünk. Alkalom nyílik rá, hogy a virtuális térből kilépve, a valóságba is átültessük a jókedvet, szórakozást, ismerkedést.
Végre arcokat párosíthatsz a nickekhez.
Illetve újra találkozhatunk a régi cimborákkal, s talán pont itt találod meg szexpartnered, azt a párt, akivel szívesen kerülnél közelebbi viszonyba, netán a nagy Őt-t, vagy épp a Hercegnődet, Hercegedet.. vagy épp lehet barátságok kezdete:-)

Sütünk, főzünk, táncolunk, beszélgetünk, szórakozunk és minden mást teszünk, amit megkívánunk és a másik is.
A hangulat és a programokat mi alakítjuk, akik részt vesznek a találkozón.
Lesz tombola és egyéb ügyességi, illetve erotikus vetélkedők, melynek résztvevőit díjakkal jutalmazunk.

A csettalálkozó nem meghívásos alapon történik. Ha Te/Ti úgy érzitek szívesen megmutatnátok magatokat, ismerkednétek, kíváncsak vagytok a csetes, fórumos ismerőseitekre, ha szeretnétek egy jó hangulatú buliban részt venni, keressétek szervezőinket, akik részletesen elküldik Nektek levélben a tudnivalókat :
Niobe és Rheia

Számítunk a megjelenésetekre :-) !

Fontos, ha az érkezési szándékod nem jelzed nekünk, akkor a buliba részt nem vehetsz!
Fontos kitérni arra, hogy nem swingerpartyba jössz, ha jössz, bár megtörténhet bármi, amit minden szereplő fél szeretne:-)

A jelentkezésedet minél előbb add le, mert a férőhelyek végesek, nehogy lemaradj.

Hajrá! Bulira fel:-)

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#195   2017. 07. 31. hétfő 04:40
X Törölt felhasználó (1491732)
Köszi!
Régen tagja voltam egy klubnak, ott tavaszi, nyári, őszi tali volt egy évben.
(Ez egy válasz Niobe üzenetére (2017. 07. 30. vasárnap 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Niobe VIP Admin
2017. 07. 30. vasárnap 19:52
Évente 1 szokott lenni... de nagyon úgy tűnik hogy ez már kevés : ))
#194   2017. 07. 30. vasárnap 19:52
Niobe Niobe VIP Admin
Évente 1 szokott lenni... de nagyon úgy tűnik hogy ez már kevés : ))
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 29. szombat 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1491732)
2017. 07. 29. szombat 23:30
Ilyen találkozó hányszor szokott lenni egy évben?
#193   2017. 07. 29. szombat 23:30
X Törölt felhasználó (1491732)
Ilyen találkozó hányszor szokott lenni egy évben?
#192   2017. 07. 29. szombat 12:13
petimárti petimárti
Mindent nagyon köszönünk a szervezőknek és az egész társaságnak! SZUPER volt finom eljen worship
#191   2017. 07. 26. szerda 00:11
X Törölt felhasználó (451541) VIP
A tali nagyon jó volt, sikerült kikapcsolódnom, jövök jövőre is ha tudok!
#190   2017. 07. 21. péntek 06:20
VeronikaN VeronikaN VIP
Köszönöm, hogy részt vehettem a talin , nagyon jól éreztem magunkat és örülök hogy sok embert megismerhettem kacsint . A jó hangulat és a kellemes beszélgetések felejthetetlenek
#189   2017. 07. 17. hétfő 21:12
ducipuni ducipuni
Sziasztok.Mi is nagyon jól éreztük magunkat,örülünk a sok új ismeretségnek.Remélem jövőre sikerül mind a három nap veletek lenni.Szuper baráti társaság volt,sajnálhatja aki nem volt ott.Pusszi mindenkinek.
#188   2017. 07. 17. hétfő 18:51
nudisnőci1 nudisnőci1 VIP
Sziasztok! Örülök, hogy Veletek lehettem, mindenkinek köszönet, aki ezt a jó bulit, még szebbé tette. Sok új embert megismertem, mindenkire szeretettel gondolok. A régi ismerősöket is szuper volt ismét látni, beszélgetni velük. Köszönet a szervezőknek!!! Imádás van és nyóóócccc vigyor2 A kemping recepciósait valóban nem szabad említés nélkül hagyni, mindenben mellettünk voltak!! Sok, sok puszi nekik is, és mindenkinek!! worship
#187   2017. 07. 16. vasárnap 20:29
menyus 100 menyus 100 VIP
Őrölünk hogy ilyen jó társaság volt a talin,nagyon jól éreztük magunkat,külön köszönet a szervezőknek,főszakácsnak, főleg a preszoskukacoslánynak nyes és minden rész vevőnek ! worship jövöre találkozunk!!
#186   2017. 07. 16. vasárnap 18:11
kari novi kari novi
Mint résztvevő köszi a sok szorgos megrendezőnek e melóját, hogy mindent bele módjára e sűrű programokat is ---a fő atrakcióval egyetemben (a sok kaja) ----sok poénkodással, csípősséggel , jókedvben megélhettem smile ) ------kivéve a Gyevi-bírót-------- köszi smile )
#185   2017. 07. 16. vasárnap 17:10
X Törölt felhasználó (1074662)
Külön köszönet minden résztvevőnek akik ott voltak és emelték a hangulatot. Minden évben más, de egyre jobb.
Akik meg nem jöttek és ígérték azok nem tudják miről maradtak le. Nyóóóc
#184   2017. 07. 16. vasárnap 16:50
Niobe Niobe VIP Admin
Hát drágák sajnos vége lett... egy baromi jó hétvége, sok új emberrel megfűszerezve.... És hát a régiek.... imádlak titeket !!!! És mit tavaly is mit szervezőként meg kell emlitenem még 2 embert akik végig mellettünk voltak és segitettek .. ők a kemping recepciósai!!! Krisztián, Gyula köszönünk mindent ti is hozzájárultalok hogy ilyen jó buli legyen!!!
És köszönetet kell még mondanom a sok segitő kéznek mert egyedül ezt nem tudtuk volna levezényelni!! milló puszi!Vigyázz Diósjenő megyünk jövőre is !!!!!!!! vigyor2 worship wave
#183   2017. 07. 16. vasárnap 16:38
missuranus missuranus VIP
Sziasztok! smile nagyon jó volt a tali, bár az idő is jobb lehetett volna, bár akkor lehet hogy nem nyertem volna meg a vizespóló versenty nyes nyes nyes remélem, lesz még folytatása ennek a sorozatnak! smile és remélem a chaten sem szakad meg az ismeretség. smile
#182   2017. 07. 16. vasárnap 16:33
X Törölt felhasználó (821136) VIP
Köszönöm Nektek !!! Nagyon jól éreztem magam smile )) Finomak voltak a kaják, jó volt a társaság élmény volt minden játék: ) Puszi Nektek jövőre veletek ugyanott: ))
#181   2017. 07. 16. vasárnap 16:26
MosGerila MosGerila VIP
Nem tudom?!....Mi van velem!!!! vigyor2
#180   2017. 07. 16. vasárnap 16:25
MosGerila MosGerila VIP
sziasztok! már én is itthon! Gyerekek, ez volt az évszázad bulija!!!! Nagyon örülök, hogy bővült a csapat, jöttek újak is jónéhányan! Köszönet mindenkinek aki eljött, és külön köszönet a szervezőknek a fáradságos munkájukért, hogy ez a "Tali" ennyire jól és szórakoztatóra sikerült ! soha rosszabb bulink nem legyen! wink
#179   2017. 07. 16. vasárnap 14:40
X Törölt felhasználó (1503842)
Mi is köszönjük hogy részt vehettünk , nagyon jól éreztük magunkat és örülünk hogy sok embert megismerhettünk. A jó hangulat és a kellemes beszélgetések felejthetetlenek , köszönjük a finom ízletes lakomákat . Reméljük jövőre újra talizunk mindenkivel , sok sok pusziiii nektek smile
#178   2017. 07. 16. vasárnap 12:11
maped maped VIP
Az egyik szemem sír a masik nevet. Sír mert vegetert az idei tali. Nevet mert olyan emberek tarsaságában lehetem kikkel öröm és jókedv volt. De vigasztalodom azzal, hogy nap mint nap tudunk beszelgetni, felidézhetjük a kalndokat együtt megélt mókákat kacagást. És a következő évben újra együtt leszünk. Köszönöm a szervezőknek, hogy ezt mind lehetővé tették számunkra. És köszönöm, hogy a sok kedves régi ismerős mellett megismerhettem új arcokat. A rendezvenyek is fantasztikusak voltak. Ezuton gratulálok a győzteseknek újfent, ügyesek voltatok szuper hangulatot varázsoltatok.
#177   2017. 07. 15. szombat 06:28
maped maped VIP
Nagyon szuper a tali vigyor2
#176   2017. 07. 14. péntek 06:43
maped maped VIP
Mi is úton vagyunk már. Bulira fel!

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2017. 04. 05. szerda
Üzenetek: 195db
Utolsó üzenet: 2017. 07. 31. hétfő

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!