Kaptam közben választ privátban, köszönet érte! Hogy kitől, az talán nem nyilvános, de hogy hol lehet megtalálni a filmet, az érdekes lehet másoknak is.
Pl. itt: https://videa.hu/videok/film-animacio/a-titkarno-2002-secretar- y.-film-animacio-itQq0WTbTFUCNYzd (Ez egy válasz majdnembi üzenetére (2024. 09. 12. csütörtök 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Pl. itt: https://videa.hu/videok/film-animacio/a-titkarno-2002-secretar- y.-film-animacio-itQq0WTbTFUCNYzd (Ez egy válasz majdnembi üzenetére (2024. 09. 12. csütörtök 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 12. csütörtök 20:50
... mondja ezt Christian, ó!
Hol lehet megtalálni ezt a Titkárnő című filmet?
Hol lehet megtalálni ezt a Titkárnő című filmet?
... mondja ezt Christian, ó!
Hol lehet megtalálni ezt a Titkárnő című filmet? (Ez egy válasz christiano üzenetére (2023. 04. 25. kedd 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Hol lehet megtalálni ezt a Titkárnő című filmet? (Ez egy válasz christiano üzenetére (2023. 04. 25. kedd 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Jómagam már annak is örülnék ha frigid feleségem más férfival dugnak egyjot
Savanyú uborka kíváncsi lennék ji tudná megdugni
Tatabanya
Jómagam már annak is örülnék ha frigid feleségem más férfival dugnak egyjot
Savanyú uborka kíváncsi lennék ji tudná megdugni
Tatabanya
Elég beteg egy film nem nagyon tudom a nők nagy részének viszont tetszett valami oknál fogva annak idején
Semmi köze a BDSM-hez S/M-hez. Aki valós képet akar kapni erről az életvitelről nevezzük annak az inkább a Titkárnő című filmet ajánlom könyvben aki szeret olvasni a GOR-t nem tudom nálunk megjelent -e fordításban.
Sokan összekeverik az agressziót, a nárcizmust és halvány fogalmuk sincs arról mi micsoda és mit jelent. A sub se mindenkinek engedelmes, nem is kell annak lennie.Behódolni se. Irányítani is csak az tudja akinek engedi ,de annak különlegesnek kell lennie,
Sokan összekeverik az agressziót, a nárcizmust és halvány fogalmuk sincs arról mi micsoda és mit jelent. A sub se mindenkinek engedelmes, nem is kell annak lennie.Behódolni se. Irányítani is csak az tudja akinek engedi ,de annak különlegesnek kell lennie,
Az én feleségem ez után ment bele,az ilyen kis lightos játékokba.
Nekem tetszett. A film és a könyv vitathatatlanul nagy erénye, h egyáltalán a BDSM ismertté vált a mainstream számára. Ennek viszont mindig megvan az ára. Nyilván, hogy aki mélyebben témában van azok számára a film langyos kamillás fürdő. Én sem vagyok igazi bdsm játékos, de ezt én is light-nak éreztem személy szerint. Számomra vágyak vannak, melyeket alig tudtam nyomokban átélni. Több minden simán belefér számomra a normál szexuális játékok közé két ember között. Azokat is megértem, akik azonfanyalognak, hogy subból hogyan lehet valaki hirtelen Dom, de aki utána olvas, esetleg van saját tapasztalata, tudja hova rakni milyen egy kettős vággyal rendelkező Switch...
Én csak futólag láttam a filmet nekem nem jön be.
De akárhány nővel beszéltem mind imádja.
Szerintem a dominancia miatt mert a legtöbb nő szereti a domináns pasikat.
Az egyik hölgy annyira rá volt izgulva a filmre hogy kitalálta helikopterben akar szexelni.... (a filmben mentek vele bár nem szexeltek benne ha jól tudom)
De akárhány nővel beszéltem mind imádja.
Szerintem a dominancia miatt mert a legtöbb nő szereti a domináns pasikat.
Az egyik hölgy annyira rá volt izgulva a filmre hogy kitalálta helikopterben akar szexelni.... (a filmben mentek vele bár nem szexeltek benne ha jól tudom)
Szerintem gáz. Semmi köze a dominanciához inkább a nárcizmushoz. A titkárnő fedi a valóságot
Az én párom is szerette a könyvet. Elmondása szerint sokat masztizott az olvasása közben! Beindította mindig!
(Ez egy válasz friendlyman üzenetére (2023. 04. 25. kedd 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem tetszett a film, vannak benne érdekes jelenetek.
A titkárnő cimű film szerintem jobb.
A feleségem egyik kedvenc olvasni valója volt.
Mi több alkalommal megnéztük!! A bizalom kérdése az ilyen fajta, szex domináns kapcsolatban nagyon fontos. Lehet belőle ötleteket venni, és hogy nem kell túlzásba esni!! De vannak akik ezt nem fogadják el!!!
Egyszer megnéztem többször nem tudnám
Sziasztok
A feleségemnek nagyon tetszett.
A feleségemnek nagyon tetszett.
Nekem bejött.
Nekem voltak benne izgalmas dolgok és nem egy rossz film de ez egy olyan film amit egyszer bőven elég megnézni. Az a helyzet hogy maga az elgondolás pocsék. Ilyen a valóéletben nincs. Nincs olyan nő szerintem akit ha ebben a formában kész tények elé állítanak , ha ennyire nyíltan és túlzottan őszintén de a filmben sokszor már nevetségesen közlik vele mit is szeretne bele menne ilyen kapcsolatba. Ebbe a szerződéses történetbe meg olyan mintha kicsit tárgyiasítva lenne a nő illetve (prosti) lenne. Ilyet megint csak nem teszünk a valóéletben. Vagy az is nevetséges, ami a szerződésben szerepelt. Szegény lány azt sem tudta mi micsoda Egyébként a film mondanivalója jó. Talán akkor lehetett volna jobb fiom belőle ha kerülik ezt a túlzott szóbeli megnyilvánulásáit a szexnek. És egy hasonló traumákat átélő, mkndhatni lelkisérült nővel játszadozik.
Engem nem vonz a szex ezen műfaja,de olvastam és láttam a filmet is...egyszar mindkettő...egy igazi klasszikussal,mint pl.az O története még egy lapon se lehet emliteni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 26. szombat 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1600432)
2019. 01. 26. szombat 13:22
Én jobban szeretem csinálni mint nézni! Maga a film egy kalap sz.... volt.