Egyáltalán nem néznék kúrvának. Nagy örömmel vennénk
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 30. szerda 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 30. szerda 14:02
Törölt felhasználó (3960582)

Sziasztok, érdekelne engem is ez a glorycafe hely. Érdemes lemenni? Ha csak én megyek le mire számíthatok...? Kiváncsi vagyok,de egyben félénk is... férjemmel kellene lemennem? Vagy elég ha én megyek? Nem akarnám ha kurvának néznének... (Rita)
Sziasztok.Dob utcába szoktam járni.Jópárszor sikerűlt már belefutnom szexi párba .Legemlékezetesebb az volt amikor egy gyönyörű hölgynek átdugtam akabinban a farkam,jó keményre szopta,aztán beletolatott.A pasija kamerázta .Nagyon jó volt.
Sziasztok!
Egy szép formas csupasz faszt én is ismegizlelgetnék jo nyálasan
Szívesen beülnék egy ilyen kabinba. Egy formás szep darabot dugnának át biztosan kipróbálnám. Jó lenne tudni hol van ilyen KULTÚRÁLT hely
Sziasztok, király utcai szexmoziba, mennyire fordul elő lány vagy pár ?
Tolna megyében nincs ilyen?
Szia, nő a Párom
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 18. hétfő 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 18. hétfő 10:37
Törölt felhasználó (4012082)

én elhiszem a mesét! csak azt nem írtad bele, hogy "párod" pasi volt, esetleg nő? ...bár mindegy, neked, már a látvány miatt
én elhiszem a mesét! csak azt nem írtad bele, hogy "párod" pasi volt, esetleg nő? ...bár mindegy, neked, már a látvány miatt
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 14. csütörtök 07:33

Pár éve a szexmoziban voltam a párommal. Direkt külön érkeztünk, hogy ne tudják hogy együtt vagyunk. Külön ültünk le. Mondanom sem kell, hogy amint helyet foglalt, az összes pasi [4] szépen sonfordalni kezdett felé. Nem kellett 5 perc, és máris 4en huzogattak a farkukat az arca mellett. Ő jokislany lévén mind a 4et kezelesbe vette. Nagyon izgató volt nézni ahogy csattognak az álló farkak az arcában. Én is heves maszti a kezdtem, úgy szemléltem az eseményeket. Az egyik srácnak igencsak átlagon felüli farka volt. A Párom gumit húzott az óriási fasza, majd bepucsitott neki. Amint betolta neki a srác, fenn akadt a szeme és hatalmasat nyogot. Hamar be is tomtek a száját a többiek. Miután elelvezett, az összes farkat alaposan leszopta. A legizgibb az volt az egészben mikor odajott hozzám és vadul atcsokolta a be gyűjtött spermát
Debrecenben van ilyen,nem tudja valaki?
Pár éve a szexmoziban voltam a párommal. Direkt külön érkeztünk, hogy ne tudják hogy együtt vagyunk. Külön ültünk le. Mondanom sem kell, hogy amint helyet foglalt, az összes pasi [4] szépen sonfordalni kezdett felé. Nem kellett 5 perc, és máris 4en huzogattak a farkukat az arca mellett. Ő jokislany lévén mind a 4et kezelesbe vette. Nagyon izgató volt nézni ahogy csattognak az álló farkak az arcában. Én is heves maszti a kezdtem, úgy szemléltem az eseményeket. Az egyik srácnak igencsak átlagon felüli farka volt. A Párom gumit húzott az óriási fasza, majd bepucsitott neki. Amint betolta neki a srác, fenn akadt a szeme és hatalmasat nyogot. Hamar be is tomtek a száját a többiek. Miután elelvezett, az összes farkat alaposan leszopta. A legizgibb az volt az egészben mikor odajott hozzám és vadul atcsokolta a be gyűjtött spermát
Bisex uni padikent van ott esélyem valamire?mikor menjek mit javasoltok?
Hamarosan én is el akarok látogatni egy ilyen helyre. A kívácsiság nagy úr.
Szia. Ilyet még nem hallottam, azt tudom, hogy kabátban nem szívesen engednek be embereket, de ha valaki szól, hogy érdekelné a hely, megmutatják, én ezt többször tapasztaltam. Az ismeretlen szóló hölgyek ritkák, és ha nem kommunikál akkor arra gyanakszanak, hogy üzleti szándéka van, láttam már hölgyet elküldeni. Amúgy a swingerben se tapasztaltam, hogy körbenézegetnének az érdeklődők, bár oda ritkábban járok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 24. csütörtök 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 24. csütörtök 18:04

Törölt felhasználó (4007772)

Az a vicc, hogy az én párom lement nyitásra, mivel nő ingyenes. Mondtam neki igyon egy kv-és nézzen körbe. Azt mondta egy ficko volt aki pultos takarito vagy legalább is söprögetett. Néz rá mintha ufo lenne... Mondja a párom szétnézne. Azt mondja az ember azt nem lehet! Mi a pi....? Én ezt nem értem! Nem hogy nem lehet, hanem kézségesen körbe kellett volna vezetni kis beszélgetés közben! Ezt gondolom. Azt látom nemhogy szexuális hanem alap kultura sincs. Swingerbe is megkérjuk a focsert ne dugdossa már a nyelvét a párom szájába mikor csak nézést engedtünk majd érintést is. Nem tudom második után meztelen boxolnom kellett volna? Komolyan? Miért kell elbaszni mások élvezetét megfosztani az élménytől? Amugy caffeba mist tervezünk lemenni de hát nem is tudom. Ez h nem lehet körbenézni..... Nem hogy örülne, hogy egy nő bement. Párom tervezte, hogy csajos ismerkedéseit ide szervezi.... Mellé álmodott mi?
Egyedül is mehetsz, de ez a ritkább eset. Inkább párban járnak a hölgyek. A nem ott is nemet jelent, ha nem szimpatikus valaki, meg lehet mondani. Mindig a pár illetve a hölgy dönt. Mindent lehet, de semmi nem kötelező. Ha kiírjátok az üzenőfalukra előre, akkor biztos nagyobb az érdeklődés. De pénteken és szombaton 21 óra után egyébként is többen vannak a párok is és a pasik is.
Nyugodtan nézzetek szét, nem mérvadó mások véleménye, csak amit megtapasztaltok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 30. szerda 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 30. szerda 14:23

Na akkor tudna valaki segíteni nekünk? Előre is köszönöm...
Na akkor tudna valaki segíteni nekünk? Előre is köszönöm...
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2019. 01. 30. szerda 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 30. szerda 14:16

Szia
Latod én is pont igy vagyok csak époen pasiként és a ha nem gond a fiu része érdekelne
Latod én is pont igy vagyok csak époen pasiként és a ha nem gond a fiu része érdekelne
Szia
Latod én is pont igy vagyok csak époen pasiként és a ha nem gond a fiu része érdekelne (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 30. szerda 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 30. szerda 14:02
Latod én is pont igy vagyok csak époen pasiként és a ha nem gond a fiu része érdekelne (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 30. szerda 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok, érdekelne engem is ez a glorycafe hely. Érdemes lemenni? Ha csak én megyek le mire számíthatok...? Kiváncsi vagyok,de egyben félénk is... férjemmel kellene lemennem? Vagy elég ha én megyek? Nem akarnám ha kurvának néznének... (Rita)
meséljetek már erről a helyről mi van itt itt lehet itt csinálni?
Sziasztok! A mai napon párommal el latogatnánk a glory-ba, párok vagy hölgy társaságát keresnénk. A barátnőm szeretné kipróbálni a lányos játékokat