ETO parkban van asszem, valaki írta múltkor valahol
(Ez egy válasz Billy19 üzenetére (2025. 02. 04. kedd 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Győrben van valahol gloryhole?
Sziasztok! Debrecenben van szexmozi vagy hasonló hely?
Sziasztok! Parommal szeretnenk szexmoziba menni (02.08-án) melyik szexmozit ajanljatok? Akar tobben is lehet ot dugni. 24eves par
Valaszotokat elore is koszonom. Uzenetbe is irhattok
Valaszotokat elore is koszonom. Uzenetbe is irhattok
Régen a Szent Imre kórház nőgyógyászati rendelőjénél lévő férfi wc-ben volt lyuk. Egy fülke és egy piszoár volt ott. Beálltam a piszoárhoz, és bedugtam a farkam a lyukon. Elég izgalmas volt, mert ha valaki benyit, akkor két lépés volt és megláthat bárki. Ha meg nyáron nyitva volt az ablak, akkor a kórház másik szárnyábólk simán be lehetett látni.
Viszont mivel ez egy női osztályon volt, ha férfi jött be az akciózni jött oda. (Ez egy válasz glumbo üzenetére (2025. 01. 18. szombat 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Viszont mivel ez egy női osztályon volt, ha férfi jött be az akciózni jött oda. (Ez egy válasz glumbo üzenetére (2025. 01. 18. szombat 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Debrecenbe van hasonlo hely?
melyik sztk?
(Ez egy válasz glumbo üzenetére (2025. 01. 18. szombat 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Sztk wc-ben szopott valaki?
Hali m5 működik??
Sziasztok! Leírná valaki, hogy működik az ismerkedés a szexmoziban? Enyhén bi pasi vagyok. Kölcsönös szopi érdekelne. Priviben, ha lehet. Köszi!
Mi valószínű péntek 14 óra körül szeretnénk a Hegedűs utcai mozit kipróbálni....
Van abban az időben lehetőség igényes fiatalemberekkel talizni?
Van abban az időben lehetőség igényes fiatalemberekkel talizni?
Hello Glory cafe meg szex mozi jó hely Pesten
Oda en is lemennek
(Ez egy válasz gdlfiu üzenetére (2025. 01. 14. kedd 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 14. kedd 08:41

Sziasztok!
Szeretnék információt kérni a Hegedüs moziról.
Olyan személy levelét várom privátban aki jártas a helyen, és lehetőleg bi beállítottságú!
Csak egy pár kérdést szeretnék feltenni neki!
Köszönöm
Olyan személy levelét várom privátban aki jártas a helyen, és lehetőleg bi beállítottságú!
Köszönöm

Sziasztok!
Köszönöm
Köszönöm

Németországban merre volt ez a hely ?
(Ez egy válasz TheMiz üzenetére (2025. 01. 11. szombat 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 11. szombat 18:48

Én még ex feleségemmel voltam Németországban egy sex shop aljában, voltak 2 személyes helyek ahol voltak gloryhole-ok és közös mozi vásznas több férőhelyes termek is, ha megyek vissza biztosan lenézek egyedül is
Hatvan környèkèn esetleg nem tudtok hasonló helyet? Szívesen szopatnèk.
Én még ex feleségemmel voltam Németországban egy sex shop aljában, voltak 2 személyes helyek ahol voltak gloryhole-ok és közös mozi vásznas több férőhelyes termek is, ha megyek vissza biztosan lenézek egyedül is
Pécsen van ilyen hely? Mindig is ki szeretném probalni hogy csak át dugom es valaki alaposan szet szopja a farkamat akár kétszer is egymás után plane mélytorokkal

Kettő közel nem összehasonlitható
(Ez egy válasz LázárBob üzenetére (2025. 01. 09. csütörtök 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem kell wc-ben. Erre van a GloryCafe.
(Ez egy válasz Puncicuska üzenetére (2025. 01. 09. csütörtök 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 09. csütörtök 10:37

Maga a gondolat izgató,de ugyanakkor nem tudnám elképzelni mert nem tűnik túl higénikusnak. Főleg mondjuk egy wcben.