Ha sikerülne párral egyeztetni,akkor szivesen el látogatnánk egy ilyen helyre
Mért nem valósítható meg?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 06. kedd 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 06. kedd 11:23
Törölt felhasználó (1486692)
Ilyen vágyaink nekünk is vannak, hogy ismeretlen, de nagyon ápolt és szép farok átcsússzon a lyukon és párom kényeztetés. A titokzatosság nagyon izgató lenne. De ez nem megvalósítható : )
Az a baj tolna megyében nincs ilyen pedig mi is elmennénk
Ilyen vágyaink nekünk is vannak, hogy ismeretlen, de nagyon ápolt és szép farok átcsússzon a lyukon és párom kényeztetés. A titokzatosság nagyon izgató lenne. De ez nem megvalósítható : )
(Ez egy válasz Hármas39 üzenetére (2018. 11. 05. hétfő 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 05. hétfő 14:48
Teljesen jól leírtad a glory-caffet-t. Mi a hétvégén összeszedtük a bátorságunkat és lementünk a feleségemmel, alighogy beértünk 5-8 férfi elkezdte kényeztetni egy hölgyet. Egy két pohár bor után lementünk a kabinokhoz, de ezt meglátva fentről nem kevés férfi lecsődült és szinte tolakodva várták mi történik. Ettől a feleségem kicsit bepánikolt (hozzáteszem én sem voltam nyugodt) és annak ellenére, hogy nagyon izgatta, és még most is izgatja a dolog mondta, hogy menjünk. Igazából lenn körben sem tudtunk nézni, nem derült ki, hogy a kabinban, hogy működnek a dolgok pedig lett volna olyan fiú akit a feleségem a lukon keresztül szívesen kényeztetett volna. Még most is kérdezgeti, hogy hány luk van egy kabinon, hogy működik lenn a dolog elég tiszta-e, lehet e úgy intézni, hogy a kiválasztott pasi legyen a másik oldalon stb. Ha valakinek vannak esetleg tapasztalatai írhatna pár sort.
Teljesen jól leírtad a glory-caffet-t. Mi a hétvégén összeszedtük a bátorságunkat és lementünk a feleségemmel, alighogy beértünk 5-8 férfi elkezdte kényeztetni egy hölgyet. Egy két pohár bor után lementünk a kabinokhoz, de ezt meglátva fentről nem kevés férfi lecsődült és szinte tolakodva várták mi történik. Ettől a feleségem kicsit bepánikolt (hozzáteszem én sem voltam nyugodt) és annak ellenére, hogy nagyon izgatta, és még most is izgatja a dolog mondta, hogy menjünk. Igazából lenn körben sem tudtunk nézni, nem derült ki, hogy a kabinban, hogy működnek a dolgok pedig lett volna olyan fiú akit a feleségem a lukon keresztül szívesen kényeztetett volna. Még most is kérdezgeti, hogy hány luk van egy kabinon, hogy működik lenn a dolog elég tiszta-e, lehet e úgy intézni, hogy a kiválasztott pasi legyen a másik oldalon stb. Ha valakinek vannak esetleg tapasztalatai írhatna pár sort.
És Debrecenben van esetleg!?
Tolna megyében van ilyen glory?
Kecskeméten van ilxen glory?
Glorycaffe Pesten milyen? Ki jsrt ott hogy működik? Ski járt ott légyszí irjon priviben
Tud valaki mára Budapesten jó helyet? Ahol hölgyek is vannak?
A gloryholenal belegondotatok, hogy a masik oldalon akarki lehet? Lehet, hogy akit te Kelemen Annanak gondoltok az egy fogatlan banyarem vagy egy szakallas meleg. :P
egy ilyen helyre én is elmeék hol van?nem járnak oda igénytelen pasik igénytelen fasszal??
hát elösször én szét nyalnám a lukad uttánna mehet csk a szopás olyan szép a lukad
(Ez egy válasz IZMOS_glory üzenetére (2018. 03. 29. csütörtök 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok először mennék gloryhole ba melyiket látogassam meg?
Nyilván vinnéd a feleségedet is, vagy ő még nem tud róla?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 03. 31. szombat 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 31. szombat 14:35
Törölt felhasználó (2836132)
Szegeden vagy környékén kár hogy nincs ilyen, kipróbálnám
Szegeden vagy környékén kár hogy nincs ilyen, kipróbálnám
Nincs is jobb, mint a gloryn átdugott remegő fasztól
Szia! Pont úgy ahogy leírtad, de semmi nem kötelező.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2017. 07. 09. vasárnap 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Az én párom is vágyakozik egy nagy farokra(csak arra), de nem merünk nekivágni egy ilyen kabinos dolognak. Idegenektől fél, ismerőst pedig csak nem kérhetünk meg, hogy a lyukon dugja át a farkát, miközben dugom. ☺️ Szóval 22-es csapdája.

widi1
Klara S