Köszönöm az infót, meggondolandó akkor egy látogatás valamikor ha lesz idő rá
(Ez egy válasz Dx87911 üzenetére (2023. 09. 14. csütörtök 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 14. csütörtök 20:05

Működik.
Ez év februárjában vagy márciusában megint megnyitották és titokban továbbra is működik a szopató lyuk is
Ez év februárjában vagy márciusában megint megnyitották és titokban továbbra is működik a szopató lyuk is
Vasárnap-Bécs-Lovekinot látogattuk meg-és nekünk nagyon bejött.
Bár kicsi de segítőkész Tulajba-és normális közönségbe futottunk bele
Nagy és kis mozi-Glory-fejőasztal van a moziban-és kb 30-35 pasi. + 1 Pár volt mikor lementünk 18-ra
Nagy moziban voltunk szinte végig-fotelekben illetve középen a kerek asztalon minden álmunkat -vágyunkat megkaptuk a lent lévő kulturált csapattól.Gang-Bang.és Bukkake
kis Glory a végén-és boldogan jöttünk el-máris tervezve a következő turnét
Bár kicsi de segítőkész Tulajba-és normális közönségbe futottunk bele
Nagy és kis mozi-Glory-fejőasztal van a moziban-és kb 30-35 pasi. + 1 Pár volt mikor lementünk 18-ra
Nagy moziban voltunk szinte végig-fotelekben illetve középen a kerek asztalon minden álmunkat -vágyunkat megkaptuk a lent lévő kulturált csapattól.Gang-Bang.és Bukkake

kis Glory a végén-és boldogan jöttünk el-máris tervezve a következő turnét
Arra én is
(Ez egy válasz LightPair üzenetére (2023. 09. 16. szombat 06:20), amit ide kattintva olvashatsz)
nemetorszag minden nagy varosaiban...!!!minden heten van...!!! sex kino,stb
Érdekesen hangzik!
Vetnénk egy pillantást arra a furgonra!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 12. szombat 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 12. szombat 17:30

Vetnénk egy pillantást arra a furgonra!

Törölt felhasználó (4712346)

Furgonban levő glory hole-ra lenne igény?
Működik.
Ez év februárjában vagy márciusában megint megnyitották és titokban továbbra is működik a szopató lyuk is (Ez egy válasz Roberto82 üzenetére (2023. 08. 12. szombat 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 12. szombat 17:07
Ez év februárjában vagy márciusában megint megnyitották és titokban továbbra is működik a szopató lyuk is (Ez egy válasz Roberto82 üzenetére (2023. 08. 12. szombat 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Az egy non-stop wc volt ha jól emlékszem. De még működik ? Nem úgy volt, hogy bezárják?
Volt valaki itt a Club Angels ben? Van ott Glory Hole, vagy valahol Zalaegerszegen?
Esetleg Zalaegerszegen nincs Glory Hole? sehonnan senkitől sem hallottam még hogy lenne e szóval gondolom nincs, de én nagyon örülnék neki meg biztos sokan mások is.
Szerintem tuti, hogy akadnának jelentkezők.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 12. szombat 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 12. szombat 17:30
Törölt felhasználó (4712346)

Minket is érdekelne az ilyen helyek
(Ez egy válasz Tony_Cat üzenetére (2023. 07. 07. péntek 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 07. péntek 09:10

Sziasztok. Ilyenre van lehetőség Csongrád megyében? (Szeged, Hódmezővásárhely,Makó)
Tegnap voltam életemben először és utoljára a helyen. Jó drága a belépő. Meghívott nő sem jött el, bár nem is érdekelr. Nem volt semmi csak kb. 15 lézengő faszi. Nagykn gáz
Az egy non-stop wc volt ha jól emlékszem. De még működik ? Nem úgy volt, hogy bezárják?
(Ez egy válasz technics79 üzenetére (2023. 08. 11. péntek 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez egy remek kérdés- ha megengeded kiegészíteném úgy, hogy Szabolcs Megyében tud valaki glory helyet?
Nyíregyháza-Mátészalka közt valahol? (Ez egy válasz Xmonster üzenetére (2023. 07. 28. péntek 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyíregyháza-Mátészalka közt valahol? (Ez egy válasz Xmonster üzenetére (2023. 07. 28. péntek 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
A Hősök terén a nyilvános wc tudtommal elvileg az
(Ez egy válasz Xmonster üzenetére (2023. 07. 28. péntek 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok nyiregyen esetleg van glory?
Sziasztok. Ilyenre van lehetőség Csongrád megyében? (Szeged, Hódmezővásárhely,Makó)
Húúú nagyon klassz lett. Amúgy is nagyon izgató a téma
(Ez egy válasz gloryhole70 üzenetére (2023. 05. 08. hétfő 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 08. hétfő 10:08

Közben elkészült egy gloryhole-szexlyuk kísérleti darab, így elsőre talán túl nagy lyukkal...
Az oldalamon látható! A kivágott betétet eltettem, szóval akár kisebb is lehet később!
Az oldalamon látható! A kivágott betétet eltettem, szóval akár kisebb is lehet később!
én csak budapesten lévőről tudok de szerintem elférne egy pár minden megye fővárosában.
Tudja valaki, hogy gloryhole van Veszprém, Székesfehérvár környékén?