Vasárnap mennyien szoktak a Glory Cafeban lenni? Van valamilyen program? Mikor érdemes menni? Meddig tart nyitva?
Köszi!
Köszi!
Sziasztok melyik moziba van és mikor hetero nap?
Szívesen olvasnánk még élménybeszámolót, kacérkodunk a gondolattal.
meg nem jartam ilyen
helyen
helyen
Sziasztok.
Fehervar kornyeken van hetero gloryhole?
Fehervar kornyeken van hetero gloryhole?
szia, főleg szombaton, de érdemes figyelni a weboldalt. Most szombaton pl forgatás is lesz, ezért biztos többen lesznek.
(Ez egy válasz Kezdőbisrác1994 üzenetére (2025. 07. 06. vasárnap 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 06. vasárnap 07:58

Vasárnap mennyien szoktak a Glory Cafeban lenni? Van valamilyen program? Mikor érdemes menni? Meddig tart nyitva?
Köszi!
Köszi!
Sziasztok holnap ( szombat ) átutazóban leszek és 9 körül benéznék a Hegedűsbe. Érdemes olyankor menni? szokott valak lenni olyankor? XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
Szerintetek mennyire érdemes egyedül lemenni a Glory Cafeba? Nőként nyilván az lenne, mert könnyen találna társaságot, de férfiként... Igazából nem feltétlenül szexpartnerre gondolok, hanem sima társaságra is, vagy hasonlóra, hogy lemegyek és ne üljek ott egész este egy ital mellett.
Szia. Ha valóban bátor vagy és szívesen beszélgetsz, ismerkedsz, ott mindig találsz arra lehetőséget. Csak azok vannak egyedül, akik nem is szeretnének emberekkel kommunikálni, csak a lehetőségekre várnak, vadásznak.
Persze a másik véglet, ha valaki az életét akarja elmesélni végre valakinek, az sem szerencsés. A párok, hölgyek is szeretik, ha először kicsit beszélgetnek velük. Pénteken vagy szombatom 21 óra felé tegyél egy próbát.
(Ez egy válasz Vanfran üzenetére (2025. 08. 08. péntek 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 08. péntek 22:25

Szerintetek mennyire érdemes egyedül lemenni a Glory Cafeba? Nőként nyilván az lenne, mert könnyen találna társaságot, de férfiként... Igazából nem feltétlenül szexpartnerre gondolok, hanem sima társaságra is, vagy hasonlóra, hogy lemegyek és ne üljek ott egész este egy ital mellett.
Köszönöm a választ, alapból könnyen ismerkedek, haverkodok, szóval ha van lehetőség, akkor ezzel nem lesz gondom.
(Ez egy válasz Laci222 üzenetére (2025. 08. 09. szombat 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 09. szombat 12:39

Szia. Ha valóban bátor vagy és szívesen beszélgetsz, ismerkedsz, ott mindig találsz arra lehetőséget. Csak azok vannak egyedül, akik nem is szeretnének emberekkel kommunikálni, csak a lehetőségekre várnak, vadásznak.
Persze a másik véglet, ha valaki az életét akarja elmesélni végre valakinek, az sem szerencsés. A párok, hölgyek is szeretik, ha először kicsit beszélgetnek velük. Pénteken vagy szombatom 21 óra felé tegyél egy próbát.

Szerintem a normális közeledést bárki, aki normális, nyitottan fogadja.
Nekem már volt ezzel jó tapasztalatom.
(Ez egy válasz Vanfran üzenetére (2025. 08. 08. péntek 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 08. péntek 22:25

Az utóbbi időben voltak rossz tapasztalataim, ezért vagyok kicsit bizonytalan. Egyébként a hely saját oldalának fórumán is feltettem egy hasonló kérdést, aztán másnapra nem hogy törölték a hozzászólásom, de a felhasználói fiókom is tiltva lett.
Ez valahogy nem segített elindulni a héten a helyre, pedig szabad vagyok pár hétig, lenne időm megnézni.
(Ez egy válasz hnnngggh üzenetére (2025. 08. 10. vasárnap 23:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 10. vasárnap 23:53

Szerintem a normális közeledést bárki, aki normális, nyitottan fogadja.
Nekem már volt ezzel jó tapasztalatom.