Asszem én még olyantot nem láttam
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 05. kedd 23:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 05. kedd 23:50
Törölt felhasználó (368461)

Van, akinek már-már inkább felszívódik:-)...khm..:-)
hmmm nem tudom......lehet én 3 éve vagyok a vőlegényemmel de nem nőtt olyan nagyon
Van, akinek már-már inkább felszívódik:-)...khm..:-)
(Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 04. 05. kedd 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 05. kedd 23:43

Én úgy vettem észre ha azért rendesen van használva akkor nő az magátol is.

hmmm nem tudom......lehet én 3 éve vagyok a vőlegényemmel de nem nőtt olyan nagyon
Én úgy vettem észre ha azért rendesen van használva akkor nő az magátol is.
(Ez egy válasz sin üzenetére (2005. 04. 05. kedd 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 05. kedd 23:40

kedves vagy szerintem nem is lesz nagyobb mint amilyen most van.Max. 1-2mm-ert mivel nekem sem tetszenek a nagy torzítások (bár lehet félre érthető voltam)

kedves vagy szerintem nem is lesz nagyobb mint amilyen most van.Max. 1-2mm-ert mivel nekem sem tetszenek a nagy torzítások (bár lehet félre érthető voltam)
(Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 04. 05. kedd 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 05. kedd 23:36

Ez mér botránkoztatna meg minket olvashatsz itt sokkal durvább dolgokat!
Én nekem az avéleményem elégedj meg a "pircinggel" és hagyd +a csodás nunidat úgy ahogy most van!
Én nekem az avéleményem elégedj meg a "pircinggel" és hagyd +a csodás nunidat úgy ahogy most van!

Ez mér botránkoztatna meg minket olvashatsz itt sokkal durvább dolgokat!
(Ez egy válasz sin üzenetére (2005. 04. 05. kedd 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 05. kedd 23:27

amúgy mindenkinek köszönöm a hozzászólásokat és remélem hogy nem okoztam különösebb megbotránkozást senkinek
Jó neked. Nekem még a fülem is begyulladt, amikor fülbevalót tetettem bele és csak nehezen tudtam megszokni, de most már nem is érzem magam nőnek anélkül.
(Ez egy válasz sin üzenetére (2005. 04. 05. kedd 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
nem nem is érzem pedig kb 1,5 hetes
Nem fáj szex közben? Félre ne érts, én nem akarlak bántani!
(Ez egy válasz sin üzenetére (2005. 04. 05. kedd 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 05. kedd 23:27

amúgy mindenkinek köszönöm a hozzászólásokat és remélem hogy nem okoztam különösebb megbotránkozást senkinek
ezek a piercingek nem feltétenül véglegesek ha kiveszem akkor meg se tudná senki mondani hogy van benne piercing vagy nincs. szóval majd ha egyszer megunom még kivehetem 100* nekem most így tetszik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 05. kedd 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 05. kedd 19:25
Törölt felhasználó (7767)

Kár volt így szétcibálni! - mondta a párom olyan arckifejezéssel, mint aki éppen sercinteni akar. - Ez a csaj még azzal sincs tisztában tulajdonképpen, hogy a fiúknak mi tetszik igazándiból. Hagyjátok menni őt a saját narcisztikus útján, megérdemli a sorsát, ha már ilyen bükkfejű. És nézd ezt a színt, mintha valamelyik laskagomba-tenyészet reklámképe lenne, csöpög a nyálkától. Hagyd, szivi, a fenébe!
Elgondolkodtam....és igazat adtam Neki...
Elgondolkodtam....és igazat adtam Neki...
Kár volt így szétcibálni! - mondta a párom olyan arckifejezéssel, mint aki éppen sercinteni akar. - Ez a csaj még azzal sincs tisztában tulajdonképpen, hogy a fiúknak mi tetszik igazándiból. Hagyjátok menni őt a saját narcisztikus útján, megérdemli a sorsát, ha már ilyen bükkfejű. És nézd ezt a színt, mintha valamelyik laskagomba-tenyészet reklámképe lenne, csöpög a nyálkától. Hagyd, szivi, a fenébe!
Elgondolkodtam....és igazat adtam Neki... (Ez egy válasz sin üzenetére (2005. 04. 05. kedd 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 05. kedd 13:30
Elgondolkodtam....és igazat adtam Neki... (Ez egy válasz sin üzenetére (2005. 04. 05. kedd 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)

na tegnap csinált a párom a puncimról képet.....majd jön egy sorozat ezekből
itt vannak a piercingek
itt vannak a piercingek
pfuj sztem 1 pont elég lett volna
Szerintem már ezeket is kár volt beletenni. Talán egy is elég lett volna, bár te tudod. Szerintem az elsó kép százszor szebb!
(Ez egy válasz sin üzenetére (2005. 04. 05. kedd 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 05. kedd 13:30

itt vannak a piercingek
itt vannak a piercingek
a párom is nagyon szereti
(Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2005. 04. 05. kedd 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép!
Kipróbálnám
(Ez egy válasz sin üzenetére (2005. 04. 05. kedd 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Kipróbálnám

(egyéblént már nőtt kb 1,5mm-2mm
Ez igy szép ahogy van nem szabad elcsufitani!

itt vannak a piercingek
itt vannak a piercingek