deee mégis eszembe jutott... szeretném
én is szeretem...ennél eredetibb most nem jut eszembe

Adnák neked kölibe:)!!
Sztem nincs olyan ember aki ne fedezte volna fel saját testét. Biztos vok benne hogy ha ismerjük saját szexuálisan izgatható pontjainkat, ráérzünk mi a jó, a későbbiekben pedig még a párkapcsolatban is kamatoztathatjuk.
A pasik fényképek, újságok és szexfilmek nézegetésével fokozzák az önkielégítés izgalmát. Persze a nők is képzelgetnek maszturbálás előtt és közben....És persze mióta rohamosan fejlődik a technika, sok minden adott....
A képzelgés és az önkielégítés szorosan összefügg, az egyik erősíti a másikat. És ez nem bűn.
Egy jó párkapcsolatban nincs szükség eszközökre, hiszen adva van a férfinak és a nőnek is amivel boldoggá tehetik egymást, CSAK TUDNI KELL VELE BÁNNI!!
Mindenkivel előfordulhat hogy épp egyedül van és vágyódik a párja után akkor miért ne szerzhetne magának vki testi örömöt....
Szóval ne legyünk álszentek!!!!Az önkielégítés az élet egyik élvezetes tevékenysége, nincsen káros hatása, hacsak nem érzünk utána szégyent vagy bűntudatot...
DE!!! Az igazi mégiscsak az, ha érezzük a partnerünk illatát, szívdobogását a valóság talaján!!!!!
A pasik fényképek, újságok és szexfilmek nézegetésével fokozzák az önkielégítés izgalmát. Persze a nők is képzelgetnek maszturbálás előtt és közben....És persze mióta rohamosan fejlődik a technika, sok minden adott....
A képzelgés és az önkielégítés szorosan összefügg, az egyik erősíti a másikat. És ez nem bűn.
Egy jó párkapcsolatban nincs szükség eszközökre, hiszen adva van a férfinak és a nőnek is amivel boldoggá tehetik egymást, CSAK TUDNI KELL VELE BÁNNI!!
Mindenkivel előfordulhat hogy épp egyedül van és vágyódik a párja után akkor miért ne szerzhetne magának vki testi örömöt....
Szóval ne legyünk álszentek!!!!Az önkielégítés az élet egyik élvezetes tevékenysége, nincsen káros hatása, hacsak nem érzünk utána szégyent vagy bűntudatot...
DE!!! Az igazi mégiscsak az, ha érezzük a partnerünk illatát, szívdobogását a valóság talaján!!!!!

meghát.
Majdnem 1 hónapja nincs csajom, lassan rá leszek szorulva!! Marok marcsi mindíg kéznél van!
szia ilyen élményem már nekem is volt hogy telefonon sexeltem. ők egy pár voltak és kölcsönösen mondtuk a másiknak mit csináljon. nagyon jó volt
Crazy-Baby, igazat adok, utána jó elvonulni és eljátszadozni..., de a fantázia, az kell, sőt muszáj!
Volt már Veled úgy hogy annyira beindult a fantáziád, hogy alig kellett magadhoz nyúlj és máris elélveztél? Vagy ha "elvesztetted" a fonalat, és beleuntál az egészbe akció közben? A fantázia...
Volt már Veled úgy hogy annyira beindult a fantáziád, hogy alig kellett magadhoz nyúlj és máris elélveztél? Vagy ha "elvesztetted" a fonalat, és beleuntál az egészbe akció közben? A fantázia...
Crazy-Baby, igazat adok, utána jó elvonulni és eljátszadozni..., de a fantázia, az kell, sőt muszáj!
Ebben igazad van.....

Sziasztok!
Most döntsétek már el......
Neteztek.......billentyüztök......vagy maszturbáltok!
Sz.tem a kettő egyszerre nem nagyon passzol!
Én pl: ha azt csinálom akkor csak arra és magamra figyelek......és nem pedig arra pl:mi van a goldengate/forum-on!
Ez az én véleményem!
Na by by by
Most döntsétek már el......
Neteztek.......billentyüztök......vagy maszturbáltok!
Sz.tem a kettő egyszerre nem nagyon passzol!
Én pl: ha azt csinálom akkor csak arra és magamra figyelek......és nem pedig arra pl:mi van a goldengate/forum-on!
Ez az én véleményem!
Na by by by
Ém szívesen megnéznélek maszti közben!
Elöfordult már, hogy úgy beindultam. Muszáj volt. Jólesett
Mi az a maszti?

Attól mert VIP vagyok nem szoktam masztizni mikor kéz kézzel ütöm a billentyűzetet
azon meg h elhal a téma csodálkozol?már eleve hülyeség volt megnyitni..

azon meg h elhal a téma csodálkozol?már eleve hülyeség volt megnyitni..

Nóci :) Te, a VIP?
Elhal a téma?
.............................................
Elhal a téma?
.............................................
É nemtudok netezni is meg masztizni mert mindkét kezemre szükségem van mindkettöhöz lehet még kezdő vagyok vki segitsen

Baby, miért? Nem izgatnak a neten a szövegek, a képek...?
Én szeretem itt csinálni :)
Főleg ha jól el tudok beszélgetni valakivel :)
Én szeretem itt csinálni :)
Főleg ha jól el tudok beszélgetni valakivel :)
Szia Boy !
Én az ágyban jobban szeretem :)))))
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Én az ágyban jobban szeretem :)))))
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Visszatérhetünk a topik címéhez?
Nektek jólesik a gép előtt masztizni?
Vagy jobb az ágyikóban, fördőkádban, ..., ...?
Nektek jólesik a gép előtt masztizni?
Vagy jobb az ágyikóban, fördőkádban, ..., ...?