Elöfordult már, hogy úgy beindultam. Muszáj volt. Jólesett
Ém szívesen megnéznélek maszti közben!
Sziasztok!
Most döntsétek már el......
Neteztek.......billentyüztök......vagy maszturbáltok!
Sz.tem a kettő egyszerre nem nagyon passzol!
Én pl: ha azt csinálom akkor csak arra és magamra figyelek......és nem pedig arra pl:mi van a goldengate/forum-on!
Ez az én véleményem!
Na by by by
Most döntsétek már el......
Neteztek.......billentyüztök......vagy maszturbáltok!
Sz.tem a kettő egyszerre nem nagyon passzol!
Én pl: ha azt csinálom akkor csak arra és magamra figyelek......és nem pedig arra pl:mi van a goldengate/forum-on!
Ez az én véleményem!
Na by by by
Ebben igazad van.....
Crazy-Baby, igazat adok, utána jó elvonulni és eljátszadozni..., de a fantázia, az kell, sőt muszáj!
Volt már Veled úgy hogy annyira beindult a fantáziád, hogy alig kellett magadhoz nyúlj és máris elélveztél? Vagy ha "elvesztetted" a fonalat, és beleuntál az egészbe akció közben? A fantázia...
Volt már Veled úgy hogy annyira beindult a fantáziád, hogy alig kellett magadhoz nyúlj és máris elélveztél? Vagy ha "elvesztetted" a fonalat, és beleuntál az egészbe akció közben? A fantázia...
Crazy-Baby, igazat adok, utána jó elvonulni és eljátszadozni..., de a fantázia, az kell, sőt muszáj!
szia ilyen élményem már nekem is volt hogy telefonon sexeltem. ők egy pár voltak és kölcsönösen mondtuk a másiknak mit csináljon. nagyon jó volt
Majdnem 1 hónapja nincs csajom, lassan rá leszek szorulva!! Marok marcsi mindíg kéznél van!
meghát.
Sztem nincs olyan ember aki ne fedezte volna fel saját testét. Biztos vok benne hogy ha ismerjük saját szexuálisan izgatható pontjainkat, ráérzünk mi a jó, a későbbiekben pedig még a párkapcsolatban is kamatoztathatjuk.
A pasik fényképek, újságok és szexfilmek nézegetésével fokozzák az önkielégítés izgalmát. Persze a nők is képzelgetnek maszturbálás előtt és közben....És persze mióta rohamosan fejlődik a technika, sok minden adott....
A képzelgés és az önkielégítés szorosan összefügg, az egyik erősíti a másikat. És ez nem bűn.
Egy jó párkapcsolatban nincs szükség eszközökre, hiszen adva van a férfinak és a nőnek is amivel boldoggá tehetik egymást, CSAK TUDNI KELL VELE BÁNNI!!
Mindenkivel előfordulhat hogy épp egyedül van és vágyódik a párja után akkor miért ne szerzhetne magának vki testi örömöt....
Szóval ne legyünk álszentek!!!!Az önkielégítés az élet egyik élvezetes tevékenysége, nincsen káros hatása, hacsak nem érzünk utána szégyent vagy bűntudatot...
DE!!! Az igazi mégiscsak az, ha érezzük a partnerünk illatát, szívdobogását a valóság talaján!!!!!
A pasik fényképek, újságok és szexfilmek nézegetésével fokozzák az önkielégítés izgalmát. Persze a nők is képzelgetnek maszturbálás előtt és közben....És persze mióta rohamosan fejlődik a technika, sok minden adott....
A képzelgés és az önkielégítés szorosan összefügg, az egyik erősíti a másikat. És ez nem bűn.
Egy jó párkapcsolatban nincs szükség eszközökre, hiszen adva van a férfinak és a nőnek is amivel boldoggá tehetik egymást, CSAK TUDNI KELL VELE BÁNNI!!
Mindenkivel előfordulhat hogy épp egyedül van és vágyódik a párja után akkor miért ne szerzhetne magának vki testi örömöt....
Szóval ne legyünk álszentek!!!!Az önkielégítés az élet egyik élvezetes tevékenysége, nincsen káros hatása, hacsak nem érzünk utána szégyent vagy bűntudatot...
DE!!! Az igazi mégiscsak az, ha érezzük a partnerünk illatát, szívdobogását a valóság talaján!!!!!
Adnák neked kölibe:)!!
én is szeretem...ennél eredetibb most nem jut eszembe
deee mégis eszembe jutott... szeretném
Olyan jó néha egy lánnyal chatelni hosszan, és közben felizgatni egymást! Nektek mi a véleményetek? Majd irányítani a kezét és élvezni ahogy élvez... Csak az a baj, hogy ritkán jutok az ilyenhez. Néha jól jön egy kis virtuális szex is a párkapcsolat mellett, nem?
Ha tudtok ilyen chateket, akkor nagyon-nagyon szívesen venném ha leírnátok nekem...
A munkahelyi unalom ellen (persze ha nincs meló), szuper orvosság!
Segítetek?
A munkahelyi unalom ellen (persze ha nincs meló), szuper orvosság!
Segítetek?
Nekem nagyon, most is azt csinálom!
Hát az agyam elszáll néhány témától:D:D
Tényleg?
maximum a vágyat és az ingert indítja el, aztán irány az ágy
)
)
túl korán???? ez meg miféle hülyeség???
(Ez egy válasz go-go üzenetére (2004. 10. 28. csütörtök 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)

TopJoyBoy