Hamis ajánlat, ingyen reklám, nem kell vele foglalkozni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 23. csütörtök 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 23. csütörtök 22:06
Törölt felhasználó (52833)

(elérhetőség kimoderálva! nem reklámozzuk magunkat!. tom)
Ő a nejem de szivesen végig nézném ha egy másik farok tágítaná,be is szálnék.
msn cimünk: (kimoderálva, van rá másik megfelelő topic, csak ott! legközelebb tiltalak is!:tom)
msn cimünk: (kimoderálva, van rá másik megfelelő topic, csak ott! legközelebb tiltalak is!:tom)
(elérhetőség kimoderálva! nem reklámozzuk magunkat!. tom)
tágul amenyit kell.
Nem értem miért kell tágítani! Útána meg jön a könyörgés ,hogy engedj be a popsidba ,mert az olyan jó SZŰK!!!!
Nem tudom, hogy vagytok vele, de én inkább szűkíteném, nem tágítanám. Tágul az mindig annyit, amennyit kell.

Tágítja magának a kiscsaj rendesen. Bár lehet, néhány emberes fasznak jobban örülne...
(Ez egy válasz csupaszgyik üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Tévedés ez csak a punciba van benne,minden esetre a nőgyógyásznak nem kellene különös képen tágitani egy kisebb beavatkozáshoz
.A másik gond az ilyen nőkkel hogy egy idő után igy bizony az izomzat kifog nyúlni mint a bicikli belső
.És a végén már csak harangozni lehet
(Ez egy válasz aki= üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)

ez a legborzalmasabb....trükk,v. mi?el sem tudom képzelni
(Ez egy válasz aki= üzenetére (2007. 02. 10. szombat 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (20803)

Kérdésem a következö:Miért kell mondjuk ennyire kitágitani?Mire jó igy?

Hát gyapoth ezt nehezen se hiszem el... ebből a nőből az 5ös ikreket egyszerre húzzák ki

Nincs tág punci, csak kicsi farok... de gyapoth képein szereplő hölgy kivétel... fúúúj
Rájöttem!!!Azért mert van aki azt szereti ha sokan egyszerre teszik be neki!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 03. kedd 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 21:25
Törölt felhasználó (86984)

Valós lehet ez a kép?
Ki lehet ennyire?
Ki lehet ennyire?
bocs! Igazad van! Letöltésnél még képben voltam!!
(Ez egy válasz béta8417 üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Nézzd meg már jobba, az egy lukban van.
(Ez egy válasz aki= üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Dupla élvezet! Ez kéthelyen tágít!

Vagy csak nem tudjátok mi a jó!
A punci alapból kitágul. A belseje akkora lesz, hogy azt el sem lehet képzelni. Csak maga a hüvelybejárat az, ami esetleg szorosan átöleli a farkadat.
A punci alapból kitágul. A belseje akkora lesz, hogy azt el sem lehet képzelni. Csak maga a hüvelybejárat az, ami esetleg szorosan átöleli a farkadat.
Valós lehet ez a kép?
Ki lehet ennyire? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 03. kedd 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 19:32
Ki lehet ennyire? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 03. kedd 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20803)

Kérdésem a következö:Miért kell mondjuk ennyire kitágitani?Mire jó igy?

egy végeredmény egy folyamatnak
ez is el fér ide..
akkor a 173 is kitőrőlhetném igy..
ez a szélsősége fogd fel ugy
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 03. kedd 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 20:01
ez is el fér ide..
akkor a 173 is kitőrőlhetném igy..
ez a szélsősége fogd fel ugy
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 03. kedd 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Undorító! Legyetek szívesek töröltessétek! Bleeeaaah!
A topikcím egyébként sem ezt vetíti előre, hanem, hogy mivel és nem hogy mennyire tágítják a p....Hogy mi is ez???
A topikcím egyébként sem ezt vetíti előre, hanem, hogy mivel és nem hogy mennyire tágítják a p....Hogy mi is ez???