Van ilyen átlátszó üreges műanyag valami azt szokták feldugni és azzal lehet tágítani Mike Adriano filmjeiben elég sokszor feltűnik a dolog de értelme mi azt nemtudom
Na most, hogy ennek mi értelme van azt nem tudom, én patológiai szempontból nem vagyok kíváncsi arra, hogy a nőm belülről hogyan néz ki egyébként meg minél szűkebb a puncija egy nőnek annál jobb (szoktak a nők már injekcióztatni is, hogy szűkebbek legyenek)
Na most, hogy ennek mi értelme van azt nem tudom, én patológiai szempontból nem vagyok kíváncsi arra, hogy a nőm belülről hogyan néz ki egyébként meg minél szűkebb a puncija egy nőnek annál jobb (szoktak a nők már injekcióztatni is, hogy szűkebbek legyenek)
Olyan van nekünk is.
(Ez egy válasz Nagisa2 üzenetére (2022. 12. 08. csütörtök 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 08. csütörtök 19:30
(Ez egy válasz Nagisa2 üzenetére (2022. 12. 08. csütörtök 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekünk van egy pumpás dildónk is, na az ha akarom eléggé "tágít".
Én egy régebbi pasimmal jöttem rá arra, hogy imádom, ha megöklöznek. Van valami elképesztően sötét, kéjes de iszonyat intim abban, amikor valaki ennyire mélyen bennem van. Imádtam, amikor csinálta, és én úgy találtam, hogy a babaolaj sokkal jobb, mint a síkosító. Aztán miután szétmentünk sokáig nem volt olyan stabil kapcsolatom, amiben alkalmas lett volna ilyennel előrukkolni, egy egyéjszakás kaland benne volt, az is nagyon jó volt, először szétnyalta a pinámat, utána valami istenesen megbaszott, aztán megkérdezte vannak-e titkos fétiseim. Mondtam, hogy igen, imádom ha öklöznek, megkérdezte, hogy bírom-e még, és utána másfél kézzel úgy megöklözött, hogy tág maradt a pinám és úgy verte belém. Életem legjobb szexuális élménye volt, a mai napig nem pipálta le senki. Azóta egyedült vagyok és vele többet nem találkoztam, viszont behódoltam ennek a fétisnek és vettem extrém nagy dildókat, ami három gömbölyű részből áll, a legvastagabb része majdnem 19 centi és már majdnem befér az is. De nagyon sokat gyakorolok

Renata B