szerintem ugy hogy mázlid van...
Úgy látom, ezt te nyitottad, mégsem vagy ADMIN...
A témára: szedj össze egy szép és okos csajt, akkor bemesélheted magadnak, hogy te is szép és okos vagy.
A témára: szedj össze egy szép és okos csajt, akkor bemesélheted magadnak, hogy te is szép és okos vagy.
Úgy mint én
de azt h szerények hogyan legyünk ne tőlem kérdezzétek

de azt h szerények hogyan legyünk ne tőlem kérdezzétek

Töhötömm, a kettő nem jár automatikusan együtt!
Mármint a téma nyitás és az adminjog :)
A témához: Legyünk igényesek, és tanuljunk
üdv

üdv
ezaz!!!
(Ez egy válasz hawkmoon üzenetére (2004. 09. 27. hétfő 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 09. 27. hétfő 16:29
(Ez egy válasz hawkmoon üzenetére (2004. 09. 27. hétfő 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Töhötömm, a kettő nem jár automatikusan együtt!
üdv

üdv
Kérdésetekre a válasz igen 1szerű, legyetek ti is: I G O R -ok!!!

szerintem meg naphalak inkább!!!
de csak utánam a sorban, ugye halacska

Ja persze! szerénységednél már csak a szépséged nagyobb!

Ha már más nem nagy neki

Hogyan? Sötétben-ködben és csendben....a nyerő recept!!!!

A nők maxcsak szépek tudnak lenni!!

Nézzétek a nagy Ő-t és megismerhetitek a mai "inteligenciákat"!!! "Nem megy a kamera, nem értem, miért?" Talán mert a lencsén rajtahagytad a védőt te sötét qrva!!! a másik: Beszélgetnek a csajok: "ha változtathatnál magadon, akkor mit változtatnál meg? válasz: Nagyobb csöcsöket akarok!" Na ez a mai felhozatal, nőiesség és inteligencia a toppon!

Igornak részben igaza van....sajnos.
az igazi értékek már kivesztek a világból
most a műköröm a műcici a menő sajna a belső értékek,az érzékiség lassan eltünik
sajna csak ezt tom írni!
lótusvirág a kevenc virágom:-D (Ez egy válasz naphal üzenetére (2004. 09. 29. szerda 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 09. 29. szerda 23:40
most a műköröm a műcici a menő sajna a belső értékek,az érzékiség lassan eltünik
sajna csak ezt tom írni!
lótusvirág a kevenc virágom:-D (Ez egy válasz naphal üzenetére (2004. 09. 29. szerda 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)

sajna csak ezt tom írni!
lótusvirág a kevenc virágom:-D
sajna csak ezt tom írni!
szóval kedvenc....csak már kisé megborultam :-)
(Ez egy válasz naphal üzenetére (2004. 09. 29. szerda 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 09. 29. szerda 23:40

sajna csak ezt tom írni!
sajna csak ezt tom írni!
:)

köszi rendi vagy.szeretünk!
(Ez egy válasz babygirl üzenetére (2004. 09. 29. szerda 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz babygirl üzenetére (2004. 09. 29. szerda 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Drága Igor! Minek nézel olyan marhaságokat, amiben tényleg semmi érték nincs! Ha szép és okos csajokat akarsz látni, tudok egy tippet adni. Goldengate/Fórum/Képtár chateseknek. Remélem tudtam segíteni!