Dettó nálunk...de mi azért tovább is megyünk,ha arról van szó.
(Ez egy válasz harisnyáspár üzenetére (2021. 04. 22. csütörtök 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 22. csütörtök 06:42

Szerencsére a feleségem is benne van ebben a dolgokban nem volt egyszerű rávenni , de már nem zavarja!
Szeret kihivóan sexyn öltözködni ha megnézik a pasik, megkívánják esetleg ribancként kezelik vagy fizetnek neki mintha valami nagy kurva lenne! Munkahelyén is van mikor úgy öltözik felvágott szoknya kilátszódik a combfixe , harisnyatartója. Vagy mikor fehér inge alatt látszódik az átlátszó csipkés meltattó alatt a nagy barna mellbimbói.
De van mikor megyünk vásárolni lehajol a boltban miniszoknyában vagy valami rövidebben és kilátszódik a combfixe harisnyás feneke és közben megbámulják! Vajon mit gondolhatnak rola, engem nagyon felizgat. Feleségem úgy van vele had örüljenek a pasik azért van a szemük!
Szeret kihivóan sexyn öltözködni ha megnézik a pasik, megkívánják esetleg ribancként kezelik vagy fizetnek neki mintha valami nagy kurva lenne! Munkahelyén is van mikor úgy öltözik felvágott szoknya kilátszódik a combfixe , harisnyatartója. Vagy mikor fehér inge alatt látszódik az átlátszó csipkés meltattó alatt a nagy barna mellbimbói.
De van mikor megyünk vásárolni lehajol a boltban miniszoknyában vagy valami rövidebben és kilátszódik a combfixe harisnyás feneke és közben megbámulják! Vajon mit gondolhatnak rola, engem nagyon felizgat. Feleségem úgy van vele had örüljenek a pasik azért van a szemük!
Rèbgi baràtnőm imàdta ha kurvakènt bàntam vele. Ő kèrte ès úgy is öltözött. Règ volt szèp volt

Érdekelne, hogy hogyan kezdenél neki
(Ez egy válasz Lacika74 üzenetére (2021. 04. 07. szerda 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 07. szerda 11:15

A legnagyobb álmom, fantáziám, hogy a feleségemből percekre órákra napokra kurvát faragjak és nézi ahogy szinte strichel az utcán, vagy keresztbetett lábakkal felhúzott szoknyában kihívóan űl egy bárpultnál, vagy bugyi nélkül nagyon rövid szoknyában pucsítva pózolva mutogatja a seggét a mozgólépcsőn, és azután otthon megmutatja a lucskos picsáját, hogy felizgatták a mohó férfiszemek! De jó lenne!
Szerencsére a feleségem is benne van ebben a dolgokban nem volt egyszerű rávenni , de már nem zavarja!
A legnagyobb álmom, fantáziám, hogy a feleségemből percekre órákra napokra kurvát faragjak és nézi ahogy szinte strichel az utcán, vagy keresztbetett lábakkal felhúzott szoknyában kihívóan űl egy bárpultnál, vagy bugyi nélkül nagyon rövid szoknyában pucsítva pózolva mutogatja a seggét a mozgólépcsőn, és azután otthon megmutatja a lucskos picsáját, hogy felizgatták a mohó férfiszemek! De jó lenne!
Irigyellek nagyon jó lehet!
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2021. 01. 06. szerda 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 06. szerda 07:35

Eleinte engem féltékennyé tett a párom öltözködése, és többször meg is jegyeztem neki, hogy zavar. Volt ebből egy-két vitánk, mert mondta, hogy ő így érzi nőnek magát. Ma már felnőttem, és túltettem magam a gyerekes féltékenységen. Nem kell nagyon komoly dolgokat elképzelni, csak szereti kidobni a cickóit, szereti a feszülős nadrágokat, amik bevágnak, meg nyáron forró naci (na jó, azok a forró nacik tenyleg eléggé forró nacik
) manapság már büszkeséggel tölt el, mikor megyünk az utcán, és utánafordulnak
sőt, inkább úgy fogalmazok, hogy izgató

Eleinte engem féltékennyé tett a párom öltözködése, és többször meg is jegyeztem neki, hogy zavar. Volt ebből egy-két vitánk, mert mondta, hogy ő így érzi nőnek magát. Ma már felnőttem, és túltettem magam a gyerekes féltékenységen. Nem kell nagyon komoly dolgokat elképzelni, csak szereti kidobni a cickóit, szereti a feszülős nadrágokat, amik bevágnak, meg nyáron forró naci (na jó, azok a forró nacik tenyleg eléggé forró nacik
) manapság már büszkeséggel tölt el, mikor megyünk az utcán, és utánafordulnak
sőt, inkább úgy fogalmazok, hogy izgató

Nekem ez a vágyam, hogy a feleségem kihívó ruhákban járjon néha ,miniszoknya ,combfix, bugyi nélkül,áttetsző ruhák nagyonizgatna ,hogy aférfiak bámulják és mocskos dolgokat gondolnak róla, csak nem tudom hogy vegyemrá erre.
Barátnőm is bejelentette,hogy mennek majd bulizni,èn pedig kijelentettem,
hogy csakis melltartó nèlkül menjen,valamilyen áttetsző ruhában: ))
Addig mèg ráveszem,hogy bugyi se legyen,hódolókból bizonyosan nem lesz hiány,
ő pedig kicsit becsiccsentve remèlhetőleg jobban elengedi majd magát
hogy csakis melltartó nèlkül menjen,valamilyen áttetsző ruhában: ))
Addig mèg ráveszem,hogy bugyi se legyen,hódolókból bizonyosan nem lesz hiány,
ő pedig kicsit becsiccsentve remèlhetőleg jobban elengedi majd magát

Miért nem én voltam az a tanár?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 09. szombat 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 09. szombat 10:59

Törölt felhasználó (4011382)

uhh, ez kemény! nem is az én párom, de nekem is durván felállt! : )
Mi holnap fogunk igy menni,miniszoknya -combfix bugyi nélkül.
Szerintetek a benzinkutas milyen képet fog vágni. amikor lemossa majd a szélvédöt?
A párom már nagyon rá van izguva.persze én is...de még hogy (Ez egy válasz istike13 üzenetére (2019. 02. 08. péntek 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 08. péntek 21:49
Szerintetek a benzinkutas milyen képet fog vágni. amikor lemossa majd a szélvédöt?
A párom már nagyon rá van izguva.persze én is...de még hogy (Ez egy válasz istike13 üzenetére (2019. 02. 08. péntek 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi kirándulásokon szoktuk néha csinálni, hogy a párom kurvásan öltözködik. Melltartó nélkül áttetsző felsőben, bugyi nélkül rövid szoknyában stb. eszméletlen izgalmas ahogy látom a férfitársaim epekedő tekinteteit

Nagyon bevállalós, csinos és szép párod van!
(Ez egy válasz sutzi üzenetére (2017. 12. 26. kedd 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Hölgyet keresek akit mint ribancot kezelhetek
uhh, ez kemény! nem is az én párom, de nekem is durván felállt! : )
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2017. 12. 06. szerda 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 06. szerda 07:20

nekem sok ilyesmi volt...pl nyáron elment a Párom angol tanflyamra,és az egyik alkalommal írt, hogy nagyon bámulja a tanár. kérdeztem, hogy zavarja-e,mondta, hogy nem. Jóképű 30 körüli pasi. Kérdeztem mi történik,szemeznek-e.Mondta, hogy nem egészen ez van. A lábait figyeli. Mondtam a Páromnak hoogy villantsa meg kicsit a tangáját. Az a válasz jött, hogy nincs rajta bugyi...na nekem abban a pillanatban olyan merevedésem lett,hogy majdnem kiszakadt a gatyám...írt a Párom, hgy szétrakta a lábát,és tanár le sem veszi a szemét a puncijáról...ahogy írta hogy már csupa nedv a puncija,magamhoz kellett nyulnom. kimentem a mosdóra masztizni.közben a Párom hol szétnyitotta a lábát, hol összezárta...a tanár csak figyelte rendületlenül.kérdeztem, de a többi srác nem vette észre,hogy mi zajlik. nemsokára eljött a szünet. én már végeztem a masztival
kérdeztem mik a fejlemények,de em jött válasz...gondoltam most jól meglesz b..szva a Párom.fel is izgutam rá. kb egy óra múlva hívott beszámolót tartani.Annyi történt, hogy szünetben félrehívta a tanárt, aki láthatóan zavarban volt, és rákérdezett, hogy hogy tetszett.a tanár persze adta a hülyét,és úgy csinált mint aki nem tudja miről van szó. a Párom óvatosan felhúzta a ruháját,és feltárta a frissen fazonírozott csíkra borotvált kis nedves punciját. a tanárnak elvileg láthatóan felállt a farka,majd hebegve habogva annyit modott, hogy házas, és gyorsan odébbment. hát ennyi volt sajnos, pedig nagyon felizgatott volna,ha azzal a hírrel jön a Párom,hogy szétb..szták a punciját...hát én megtettem mikor hazaértem
kérdeztem mik a fejlemények,de em jött válasz...gondoltam most jól meglesz b..szva a Párom.fel is izgutam rá. kb egy óra múlva hívott beszámolót tartani.Annyi történt, hogy szünetben félrehívta a tanárt, aki láthatóan zavarban volt, és rákérdezett, hogy hogy tetszett.a tanár persze adta a hülyét,és úgy csinált mint aki nem tudja miről van szó. a Párom óvatosan felhúzta a ruháját,és feltárta a frissen fazonírozott csíkra borotvált kis nedves punciját. a tanárnak elvileg láthatóan felállt a farka,majd hebegve habogva annyit modott, hogy házas, és gyorsan odébbment. hát ennyi volt sajnos, pedig nagyon felizgatott volna,ha azzal a hírrel jön a Párom,hogy szétb..szták a punciját...hát én megtettem mikor hazaértem

Mi kirándulásokon szoktuk néha csinálni, hogy a párom kurvásan öltözködik. Melltartó nélkül áttetsző felsőben, bugyi nélkül rövid szoknyában stb. eszméletlen izgalmas ahogy látom a férfitársaim epekedő tekinteteit
(Ez egy válasz kiscica1990 üzenetére (2019. 02. 08. péntek 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 08. péntek 20:26

Ezt én is tapasztaltam. A párom teljesen be tud gerjedni, ha kurvásan viselkedek, vagy úgy öltözök és elmegyünk valamilyen szórakozóhelyre. Esetleg néhány kétértelmű megjegyzés a társaságunkban levő pasik felé még rádob egy-egy lapáttal.

Ezt én is tapasztaltam. A párom teljesen be tud gerjedni, ha kurvásan viselkedek, vagy úgy öltözök és elmegyünk valamilyen szórakozóhelyre. Esetleg néhány kétértelmű megjegyzés a társaságunkban levő pasik felé még rádob egy-egy lapáttal.
(Ez egy válasz DOMINikA üzenetére (2017. 12. 13. szerda 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 13. szerda 22:53

Az én férjem is nagyon odavan, mikor rosszalkodok
Azt szokta mondani, hogy minél kurvásabban viselkedek és minél jobban húzom az agyát, annál jobban szeret!

Azt szokta mondani, hogy minél kurvásabban viselkedek és minél jobban húzom az agyát, annál jobban szeret!

Bakker
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 06. szerda 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 06. szerda 09:56

Törölt felhasználó (869472)
VIP

En ertettelek....
A ribancok jo kondicioja, mely a sok ribsnckodas soran keletkezik. Ertelmezo keziszotarban olvastam. Olvasott forumtarsam ajanlasara mar csak ilyeneket olvasgatok.

A ribancok jo kondicioja, mely a sok ribsnckodas soran keletkezik. Ertelmezo keziszotarban olvastam. Olvasott forumtarsam ajanlasara mar csak ilyeneket olvasgatok.

En ertettelek....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 06. szerda 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 06. szerda 09:26

Törölt felhasználó (3997382)

Mi az a ribanckondi

Áhá.
Pedig rákerestem a szótárban is, de ilyet nem talált..
De akkor, ha hármasban csinálom a párom jelenlétében, akkor ribanckondi vagyok
(Ez egy válasz geyza70 üzenetére (2019. 02. 06. szerda 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 06. szerda 09:51
Pedig rákerestem a szótárban is, de ilyet nem talált..
De akkor, ha hármasban csinálom a párom jelenlétében, akkor ribanckondi vagyok

Hát a szó rossz értelme szerint mutogaja magát, felkínálkozik (és persze bele is megy a párja jelenlétében is szexkapcsolatba), szerintünk meg kiéli nőiességét, keresi és adja a kielégülést, de mivel a párját sem rekeszti ki ebből, nincs benne semmi rossz. (Rám legalábbis stimulálóag hat)
Hát a szó rossz értelme szerint mutogaja magát, felkínálkozik (és persze bele is megy a párja jelenlétében is szexkapcsolatba), szerintünk meg kiéli nőiességét, keresi és adja a kielégülést, de mivel a párját sem rekeszti ki ebből, nincs benne semmi rossz. (Rám legalábbis stimulálóag hat)
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 06. szerda 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 06. szerda 09:26
Törölt felhasználó (3997382)

Mi az a ribanckondi