Megőrjít, ha a feleségem ribanckodik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

nem saját ötletből, de nekem tetszik: "Kíváncsi nős pasi-a valóság és a fantázia" -van egy ilyen fóruma társaslkodóban. De szerintem ez inkább illik ide-el is mondom miért Mert, ha a k]íváncsi nős pasi-reálban megvalósítja a fantáziáját-és percekre órákra napokra kurvát farag a feleségéből-és nézi ahogy szinte strichel az utcán, vagy keresztbetett lábakkal felhúzott szoknyában kihívóan űl egy bárpultnál, vagy bugyi nélkül nagyon rövid szoknyában pucsítva pózolva mutogatja a seggét a mozgólépcsőn, és azután otthon megmutatja a lucskos picsáját ahogy felizgatták a mohó férfiszemek-és a kíváncsi nős pasi messziről mindent látott, vagy a büntetésből a szobába bezárva csak elképzelhetett, esetleg kapott egy telefonhívást csak annyit-hogy édes márr nagyon be vagyok gerjedve, bámulja egy fasz a bugyim percek óta-mit tegyek-és a kíváncsi nős pasi csak markolja a faszát és legyűri a fájdalmát és figyel befelé meddig lehet elmenni a kínban a szenvedésben ami a gyönyör old majd fel Hát ezt a kéjt csak egy szerelmes férj kaphatja meg egy mindenre hajlandó feleségtől. És hab a tortán , ha nyit itt egy lapot "Megőrjít, ha a feleségem ribanckondikodik " címmel és elmeséli, s és ugyanazt párhuzamosan a felesége is elmondja itt, hogy élték meg, mit éltek át. Hát erre leennék én kíváncsi, aztán majd kiderül-ez a fantáziám szülötte csak, vagy a valóságban is megtörténik"

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 4
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#49   2021. 05. 03. hétfő 08:59
X Törölt felhasználó (4422662)
Dettó nálunk...de mi azért tovább is megyünk,ha arról van szó.
(Ez egy válasz harisnyáspár üzenetére (2021. 04. 22. csütörtök 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 22. csütörtök 06:42
Szerencsére a feleségem is benne van ebben a dolgokban nem volt egyszerű rávenni , de már nem zavarja!
Szeret kihivóan sexyn öltözködni ha megnézik a pasik, megkívánják esetleg ribancként kezelik vagy fizetnek neki mintha valami nagy kurva lenne! Munkahelyén is van mikor úgy öltözik felvágott szoknya kilátszódik a combfixe , harisnyatartója. Vagy mikor fehér inge alatt látszódik az átlátszó csipkés meltattó alatt a nagy barna mellbimbói.
De van mikor megyünk vásárolni lehajol a boltban miniszoknyában vagy valami rövidebben és kilátszódik a combfixe harisnyás feneke és közben megbámulják! Vajon mit gondolhatnak rola, engem nagyon felizgat. Feleségem úgy van vele had örüljenek a pasik azért van a szemük!
#48   2021. 05. 02. vasárnap 18:28
kényeztet kényeztet
Rèbgi baràtnőm imàdta ha kurvakènt bàntam vele. Ő kèrte ès úgy is öltözött. Règ volt szèp volt smile
#47   2021. 04. 22. csütörtök 11:13
X Törölt felhasználó (4228272)
Érdekelne, hogy hogyan kezdenél neki
(Ez egy válasz Lacika74 üzenetére (2021. 04. 07. szerda 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 07. szerda 11:15
A legnagyobb álmom, fantáziám, hogy a feleségemből percekre órákra napokra kurvát faragjak és nézi ahogy szinte strichel az utcán, vagy keresztbetett lábakkal felhúzott szoknyában kihívóan űl egy bárpultnál, vagy bugyi nélkül nagyon rövid szoknyában pucsítva pózolva mutogatja a seggét a mozgólépcsőn, és azután otthon megmutatja a lucskos picsáját, hogy felizgatták a mohó férfiszemek! De jó lenne!
#46   2021. 04. 22. csütörtök 06:42
harisnyáspár harisnyáspár
Szerencsére a feleségem is benne van ebben a dolgokban nem volt egyszerű rávenni , de már nem zavarja!
Szeret kihivóan sexyn öltözködni ha megnézik a pasik, megkívánják esetleg ribancként kezelik vagy fizetnek neki mintha valami nagy kurva lenne! Munkahelyén is van mikor úgy öltözik felvágott szoknya kilátszódik a combfixe , harisnyatartója. Vagy mikor fehér inge alatt látszódik az átlátszó csipkés meltattó alatt a nagy barna mellbimbói.
De van mikor megyünk vásárolni lehajol a boltban miniszoknyában vagy valami rövidebben és kilátszódik a combfixe harisnyás feneke és közben megbámulják! Vajon mit gondolhatnak rola, engem nagyon felizgat. Feleségem úgy van vele had örüljenek a pasik azért van a szemük!
#45   2021. 04. 07. szerda 11:15
Lacika74 Lacika74
A legnagyobb álmom, fantáziám, hogy a feleségemből percekre órákra napokra kurvát faragjak és nézi ahogy szinte strichel az utcán, vagy keresztbetett lábakkal felhúzott szoknyában kihívóan űl egy bárpultnál, vagy bugyi nélkül nagyon rövid szoknyában pucsítva pózolva mutogatja a seggét a mozgólépcsőn, és azután otthon megmutatja a lucskos picsáját, hogy felizgatták a mohó férfiszemek! De jó lenne!
#44   2021. 01. 06. szerda 08:16
X Törölt felhasználó (4461882)
Irigyellek nagyon jó lehet!
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2021. 01. 06. szerda 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 06. szerda 07:35
Eleinte engem féltékennyé tett a párom öltözködése, és többször meg is jegyeztem neki, hogy zavar. Volt ebből egy-két vitánk, mert mondta, hogy ő így érzi nőnek magát. Ma már felnőttem, és túltettem magam a gyerekes féltékenységen. Nem kell nagyon komoly dolgokat elképzelni, csak szereti kidobni a cickóit, szereti a feszülős nadrágokat, amik bevágnak, meg nyáron forró naci (na jó, azok a forró nacik tenyleg eléggé forró nacik wink ) manapság már büszkeséggel tölt el, mikor megyünk az utcán, és utánafordulnak smile sőt, inkább úgy fogalmazok, hogy izgató smile
#43   2021. 01. 06. szerda 07:35
andrew88 andrew88
Eleinte engem féltékennyé tett a párom öltözködése, és többször meg is jegyeztem neki, hogy zavar. Volt ebből egy-két vitánk, mert mondta, hogy ő így érzi nőnek magát. Ma már felnőttem, és túltettem magam a gyerekes féltékenységen. Nem kell nagyon komoly dolgokat elképzelni, csak szereti kidobni a cickóit, szereti a feszülős nadrágokat, amik bevágnak, meg nyáron forró naci (na jó, azok a forró nacik tenyleg eléggé forró nacik wink ) manapság már büszkeséggel tölt el, mikor megyünk az utcán, és utánafordulnak smile sőt, inkább úgy fogalmazok, hogy izgató smile
#42   2021. 01. 05. kedd 12:13
X Törölt felhasználó (4461882)
Nekem ez a vágyam, hogy a feleségem kihívó ruhákban járjon néha ,miniszoknya ,combfix, bugyi nélkül,áttetsző ruhák nagyonizgatna ,hogy aférfiak bámulják és mocskos dolgokat gondolnak róla, csak nem tudom hogy vegyemrá erre.
#41   2019. 02. 21. csütörtök 15:09
anton1212 anton1212
Barátnőm is bejelentette,hogy mennek majd bulizni,èn pedig kijelentettem,
hogy csakis melltartó nèlkül menjen,valamilyen áttetsző ruhában: ))
Addig mèg ráveszem,hogy bugyi se legyen,hódolókból bizonyosan nem lesz hiány,
ő pedig kicsit becsiccsentve remèlhetőleg jobban elengedi majd magát buck
#40   2019. 02. 10. vasárnap 08:51
karpat57 karpat57
Miért nem én voltam az a tanár? smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 09. szombat 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4011382)
2019. 02. 09. szombat 10:59
uhh, ez kemény! nem is az én párom, de nekem is durván felállt! : )
#39   2019. 02. 09. szombat 13:28
LOVER1 LOVER1
Mi holnap fogunk igy menni,miniszoknya -combfix bugyi nélkül.
Szerintetek a benzinkutas milyen képet fog vágni. amikor lemossa majd a szélvédöt?
A párom már nagyon rá van izguva.persze én is...de még hogy
(Ez egy válasz istike13 üzenetére (2019. 02. 08. péntek 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 08. péntek 21:49
Mi kirándulásokon szoktuk néha csinálni, hogy a párom kurvásan öltözködik. Melltartó nélkül áttetsző felsőben, bugyi nélkül rövid szoknyában stb. eszméletlen izgalmas ahogy látom a férfitársaim epekedő tekinteteit smile
#38   2019. 02. 09. szombat 11:50
katist katist
Nagyon bevállalós, csinos és szép párod van!
eljen
(Ez egy válasz sutzi üzenetére (2017. 12. 26. kedd 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 26. kedd 20:20
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
A kép lemaradt buck
#37   2019. 02. 09. szombat 11:49
X Törölt felhasználó (4019922)
Hölgyet keresek akit mint ribancot kezelhetek
#36   2019. 02. 09. szombat 10:59
X Törölt felhasználó (4011382)
uhh, ez kemény! nem is az én párom, de nekem is durván felállt! : )
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2017. 12. 06. szerda 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 06. szerda 07:20
nekem sok ilyesmi volt...pl nyáron elment a Párom angol tanflyamra,és az egyik alkalommal írt, hogy nagyon bámulja a tanár. kérdeztem, hogy zavarja-e,mondta, hogy nem. Jóképű 30 körüli pasi. Kérdeztem mi történik,szemeznek-e.Mondta, hogy nem egészen ez van. A lábait figyeli. Mondtam a Páromnak hoogy villantsa meg kicsit a tangáját. Az a válasz jött, hogy nincs rajta bugyi...na nekem abban a pillanatban olyan merevedésem lett,hogy majdnem kiszakadt a gatyám...írt a Párom, hgy szétrakta a lábát,és tanár le sem veszi a szemét a puncijáról...ahogy írta hogy már csupa nedv a puncija,magamhoz kellett nyulnom. kimentem a mosdóra masztizni.közben a Párom hol szétnyitotta a lábát, hol összezárta...a tanár csak figyelte rendületlenül.kérdeztem, de a többi srác nem vette észre,hogy mi zajlik. nemsokára eljött a szünet. én már végeztem a masztival
kérdeztem mik a fejlemények,de em jött válasz...gondoltam most jól meglesz b..szva a Párom.fel is izgutam rá. kb egy óra múlva hívott beszámolót tartani.Annyi történt, hogy szünetben félrehívta a tanárt, aki láthatóan zavarban volt, és rákérdezett, hogy hogy tetszett.a tanár persze adta a hülyét,és úgy csinált mint aki nem tudja miről van szó. a Párom óvatosan felhúzta a ruháját,és feltárta a frissen fazonírozott csíkra borotvált kis nedves punciját. a tanárnak elvileg láthatóan felállt a farka,majd hebegve habogva annyit modott, hogy házas, és gyorsan odébbment. hát ennyi volt sajnos, pedig nagyon felizgatott volna,ha azzal a hírrel jön a Párom,hogy szétb..szták a punciját...hát én megtettem mikor hazaértem wink
#35   2019. 02. 08. péntek 21:49
istike13 istike13
Mi kirándulásokon szoktuk néha csinálni, hogy a párom kurvásan öltözködik. Melltartó nélkül áttetsző felsőben, bugyi nélkül rövid szoknyában stb. eszméletlen izgalmas ahogy látom a férfitársaim epekedő tekinteteit smile
(Ez egy válasz kiscica1990 üzenetére (2019. 02. 08. péntek 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 08. péntek 20:26
Ezt én is tapasztaltam. A párom teljesen be tud gerjedni, ha kurvásan viselkedek, vagy úgy öltözök és elmegyünk valamilyen szórakozóhelyre. Esetleg néhány kétértelmű megjegyzés a társaságunkban levő pasik felé még rádob egy-egy lapáttal. vigyor2
#34   2019. 02. 08. péntek 20:26
kiscica1990 kiscica1990
Ezt én is tapasztaltam. A párom teljesen be tud gerjedni, ha kurvásan viselkedek, vagy úgy öltözök és elmegyünk valamilyen szórakozóhelyre. Esetleg néhány kétértelmű megjegyzés a társaságunkban levő pasik felé még rádob egy-egy lapáttal. vigyor2
(Ez egy válasz DOMINikA üzenetére (2017. 12. 13. szerda 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 13. szerda 22:53
Az én férjem is nagyon odavan, mikor rosszalkodok wink
Azt szokta mondani, hogy minél kurvásabban viselkedek és minél jobban húzom az agyát, annál jobban szeret! nyes
#33   2019. 02. 06. szerda 09:58
X Törölt felhasználó (3997382)
Bakker vigyor
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 06. szerda 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (869472) VIP
2019. 02. 06. szerda 09:56
En ertettelek.... crazya
A ribancok jo kondicioja, mely a sok ribsnckodas soran keletkezik. Ertelmezo keziszotarban olvastam. Olvasott forumtarsam ajanlasara mar csak ilyeneket olvasgatok. eplus2
#32   2019. 02. 06. szerda 09:56
X Törölt felhasználó (869472) VIP
En ertettelek.... crazya
A ribancok jo kondicioja, mely a sok ribsnckodas soran keletkezik. Ertelmezo keziszotarban olvastam. Olvasott forumtarsam ajanlasara mar csak ilyeneket olvasgatok. eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 06. szerda 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3997382)
2019. 02. 06. szerda 09:26
Mi az a ribanckondi confused vigyor
#31   2019. 02. 06. szerda 09:55
X Törölt felhasználó (3997382)
Áhá.
Pedig rákerestem a szótárban is, de ilyet nem talált..
De akkor, ha hármasban csinálom a párom jelenlétében, akkor ribanckondi vagyok vigyor2
(Ez egy válasz geyza70 üzenetére (2019. 02. 06. szerda 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 06. szerda 09:51
Hát a szó rossz értelme szerint mutogaja magát, felkínálkozik (és persze bele is megy a párja jelenlétében is szexkapcsolatba), szerintünk meg kiéli nőiességét, keresi és adja a kielégülést, de mivel a párját sem rekeszti ki ebből, nincs benne semmi rossz. (Rám legalábbis stimulálóag hat)
#30   2019. 02. 06. szerda 09:51
geyza70 geyza70
Hát a szó rossz értelme szerint mutogaja magát, felkínálkozik (és persze bele is megy a párja jelenlétében is szexkapcsolatba), szerintünk meg kiéli nőiességét, keresi és adja a kielégülést, de mivel a párját sem rekeszti ki ebből, nincs benne semmi rossz. (Rám legalábbis stimulálóag hat)
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 06. szerda 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3997382)
2019. 02. 06. szerda 09:26
Mi az a ribanckondi confused vigyor

1 2 3 4
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2017. 12. 05. kedd
Üzenetek: 69db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 02. péntek

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!