Mi is szeretjük. 2 méretben , 3,5, 7,5 ))
Csak, tágításra, vagy csábításra is használod?
Egyszer volt szerencsém élőben látni, sajnos csak véletlenül, és csak egy pillanatra. Sőt bevallom hirtelen le se esett mit látok, de egyszerűen szép volt. Egy formás popsiban egy csillogó kristály, mint egy testékszer. Hmmm, nagyon erotikus volt. (Ez egy válasz kiscica1990 üzenetére (2018. 04. 30. hétfő 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 30. hétfő 09:47
Egyszer volt szerencsém élőben látni, sajnos csak véletlenül, és csak egy pillanatra. Sőt bevallom hirtelen le se esett mit látok, de egyszerűen szép volt. Egy formás popsiban egy csillogó kristály, mint egy testékszer. Hmmm, nagyon erotikus volt. (Ez egy válasz kiscica1990 üzenetére (2018. 04. 30. hétfő 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Anális együttlét előtt szupi. Jóval előtte be kel rakni és akkor megfelelően tágít.
Egy kis köves játékot most helyezek be a fenekembe, és megyek társaságba, ez az
Első alkalom, kíváncsi vagyok milyen lesz.
Első alkalom, kíváncsi vagyok milyen lesz.
nagyon szeretem én is tágítani a popsim, kb 6,5cm átmérő ami még jó nekem. itt vastagságban nekem elég is.most méyebbre szeretek menni, az 5cm átmérő 35cm mélyen nagyon klassz érzés, rendszeresen így élvezek el.a barátnőmmel azt szeretem ha megöklöz, simán be megy az egész ökle. már néha annyira el tudok lazulni,h minden szorítás nálkül tud mozogni a keze, elképesztően jó! ha vkinek ennél nagyobb átmérő jön be van 2 db puha szilikon kúp eladó eredeti dobozában. 7cm és 7,3cm-es átmérővel. kriklike@gmail.com
Imádjuk a nejemmel mind a ketten.
(Ez egy válasz kiscica1990 üzenetére (2018. 04. 30. hétfő 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Anális együttlét előtt szupi. Jóval előtte be kel rakni és akkor megfelelően tágít.
Mi a nejemmel mindketten haszáljuk állati izgi
Van egy fekete könnyűfém, egy szép kővel. Izgató vele játszadozni. Játszadozás után, feltolom a vibrátort. Jönni-menni, miközben bennem van. Jó lenne, ha egy lány tologatná belém. Közben a pasiját szopnám.
Minek azt kitágítani)? Egy jó erős, érett farok épp úgy megteszi. legalább érezni mi megy beléd!!!
(Ez egy válasz kiscica1990 üzenetére (2018. 04. 30. hétfő 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem csak akkor élvezetes mind a plug, mind a baloon, ha rendszesen használják. Nem szabad abbahagyni és egyre jobb lesz.
Nagyon szeretem és rendszeresen használom-. De egy igazi farok páratlan
Nagyon szupi az anál szex de partnert nehéz találni
Jó vele játszadozni de nálunk folyamatosan növeltük a méretett míg el nem értük azt a vastagságot ami tökéletes nem volt
Szia. Ez az emailom : mocsok850916@gmail.com beszéljük meg

Én is imádom de egy igazi husvér szerszám pótolhatatlan.
Kösz, de van párom). csak érdekelnének ezek a dolgok!! De komolytalan az egész sajnos!!!
Bárcsak az én párom is így gondolná!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 12. kedd 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 12. kedd 11:22
Törölt felhasználó (2676722)

Nekem is van, de én célzottan használom csak.Análozás előtt még a fürdés közben bedugom, és már úgy megyek be a szobába, ahol a párocskám már vár.Így elő van melegítve a terep, nem lesz fájdalmas a behatolás

Nekem nagyon jó amikor érzem azt,hogy lassan elkezd feszíteni belülről.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 02. 09. péntek 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 09. péntek 10:55
Törölt felhasználó (3366372)

Milyen érzés?
Milyen érzés?
(Ez egy válasz car83 üzenetére (2018. 02. 08. csütörtök 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen én szoktam használni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 02. 08. csütörtök 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 08. csütörtök 12:10
Törölt felhasználó (3366372)

Sziasztok Anál balont, pumpát próbáltátok már???