Én nagyon szeretem. Van amikor elkap a vágy és bugyiban meg plugban masztizom, van, hogy abban is alszom.. csak az asszony ne tudja meg

Nagyon szeretem,most is bent van.....úgy jövök megyek itthon!!!

szeretem, anális szex előtt szoktam használni, könnyebben bemegy a farok
Nekünk is van, mindketten szeretjük!
Nekünk is van, mindketten szeretjük!
Neked van?
(Ez egy válasz Aamel üzenetére (2025. 02. 28. péntek 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Mindketten használunk

Nagyon szeretem....gyakran jövök megyek napközben is úgy,hogy a popsimban van!!!!!
Nekem is van, és nagyon szeretem. Épp nincs partnerem, úgyhogy akkor használom amikor hosszasan van időm élvezkedni rászánva az időt.
Viszont olyan partnerem még nem volt, akivel élesben is ki tudtam volna próbálni
Viszont olyan partnerem még nem volt, akivel élesben is ki tudtam volna próbálni
Most is a popsimban van.... 13/4 es!!A boltban állok sorban
Van,különböző méretben....nagyon izgató!!!
Nekem is van több méret. Nagyon szeretek velük játszani. Sajnos a pumpás tönkre ment.
Felfújható,rezgős,na az egész nap brutális élvezet.
Nekem is van, többféle méretben. Szeretem nagyon.
Imádom van 2 db,prosztata vibrátor pedig 5 db.Mindegyik különböző élvezetek.
Nekem is van, szeretem....de mostanában vettem egy 20cm 4,5vastag dildot,az van bennem tövig az utcán és az autóban is
imádom

Nekünk több fajta is van. Utcai sétákhoz bulikban nagyon izgalmas kiegészítő. A róka farok a kedvenc . Szeretjük mindketten mikor észreveszik .
Van kettő is.. Tányéros az egyik a másik meg egy ovális végű. Ezt jobban szeretem mert nem feszíti a farpofákat, így simán bennem lehet akár órákon keresztül is.
Mi nekünk is van. Használjuk is mind a ketten előszeretettel. Nagyon jó érzés miközben lovagol az asszony rajtam vagy mikor én vagyok rajt. A legjobb érés az amikor behelyezi a 17 cm hosszú dildot vagy vibrit és izgat vele és közben szopja a farkam. Alig várjuk a megfelelő pillanatot a mikor megjön majd a felcsatolható vibrátor és jól megdugjon vele...