Happy Valentine!Nekünk így sikerült...

Jó képek! Gratula!
Itt van a farsangi időszak, és a feleségemék a munkahelyükön egy ünnepi vacsorára be fognak öltözni. Ő hastáncos lesz. Már kértem tőle a következő villantós képet, aminek elkészültére ígéretet kaptam. Nyami!
Más is tervez hasonlót?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 02. 14. szerda 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 14. szerda 09:49

Itt van a farsangi időszak, és a feleségemék a munkahelyükön egy ünnepi vacsorára be fognak öltözni. Ő hastáncos lesz. Már kértem tőle a következő villantós képet, aminek elkészültére ígéretet kaptam. Nyami!
Más is tervez hasonlót?

Törölt felhasználó (3055042)
VIP

Parancsolj,Dákó!

Csak a komolyság jeléül...

VIP

Parancsolj,Dákó!

Parancsolj,Dákó!

Ma találkoznánk...
Úgy érted,benn állva,kifelé nézve?
Azt majd valahol, ahol alkalom lesz,itthonról nem szívesen...Aki jár nálunk,könnyen beazonosíthatja...de megoldjuk,az tuti!Ha más nem,kocsiból! (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 02. 09. péntek 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 09. péntek 10:05
Azt majd valahol, ahol alkalom lesz,itthonról nem szívesen...Aki jár nálunk,könnyen beazonosíthatja...de megoldjuk,az tuti!Ha más nem,kocsiból! (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 02. 09. péntek 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)

Ha már téma, akkor valami ablakban/erkély előtt pucsítós képet megnéznék.
Elhiheted nem rántok rá.
A többiekért nem vállalok felelősséget.
Elhiheted nem rántok rá.

Ha már téma, akkor valami ablakban/erkély előtt pucsítós képet megnéznék.
Elhiheted nem rántok rá.
A többiekért nem vállalok felelősséget.
Elhiheted nem rántok rá.

Igen, ő laza csaj, nagyon!
Reggel,mikor munkába indulás előtt előjöttem,mi a felállás, milyen fotót csinálnék,kuncogott is, milyen lökött vagyok...
Ja, és már korábban - mikor méretes hozzászólt képünkhöz - már említette, micsoda "nagystílű" az adatlapja!
))
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 02. 09. péntek 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 09. péntek 09:47
Reggel,mikor munkába indulás előtt előjöttem,mi a felállás, milyen fotót csinálnék,kuncogott is, milyen lökött vagyok...
Ja, és már korábban - mikor méretes hozzászólt képünkhöz - már említette, micsoda "nagystílű" az adatlapja!

Törölt felhasználó (69371)

Nem vagytok pár. Hát ez kész. Húgod fotóztad, vagy fizetett nőt vagy mégis mire gondolt? Szeretők vagytok?
Lehet mutatni kell hivatalos papírt, esküvői fotót, vagy nem tudom.
De azért jól rárántott az biztos.
Engem nem érdekel, mondják, hogy nincs. A valóságon az ő szavuk meg semmit nem változtat.
Én örülök neki, hogy ilyen párod van, aki rávehető ilyenekre. Egészségesen irigy is vagyok erre a mentalitásra, az én páromban is lehetne kicsivel több. Mint régen. De így is elfogadom. Lehet változik majd megint.

Engem nem érdekel, mondják, hogy nincs. A valóságon az ő szavuk meg semmit nem változtat.
Én örülök neki, hogy ilyen párod van, aki rávehető ilyenekre. Egészségesen irigy is vagyok erre a mentalitásra, az én páromban is lehetne kicsivel több. Mint régen. De így is elfogadom. Lehet változik majd megint.
Nem vagytok pár. Hát ez kész. Húgod fotóztad, vagy fizetett nőt vagy mégis mire gondolt? Szeretők vagytok?
Én örülök neki, hogy ilyen párod van, aki rávehető ilyenekre. Egészségesen irigy is vagyok erre a mentalitásra, az én páromban is lehetne kicsivel több. Mint régen. De így is elfogadom. Lehet változik majd megint. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 02. 09. péntek 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 09. péntek 09:29

Én örülök neki, hogy ilyen párod van, aki rávehető ilyenekre. Egészségesen irigy is vagyok erre a mentalitásra, az én páromban is lehetne kicsivel több. Mint régen. De így is elfogadom. Lehet változik majd megint. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 02. 09. péntek 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

Ja,érzesültem mindenről,nyugi!
Most aktív vagyok!
)))
Nem veled volt a baj, csak olyan témába csúsztunk, ami nem feltétlen ide tartozik!
Te is tudod,én is,mire célzok!Adminok, sorry!Nem az oldal ellen beszéltünk!
Azt hittem,téged totál töröltek,pont most akartam "rádkeresni"!
Viszont,egy csomó szemétség is törölve lett, okulásként mindenkinek!

Most aktív vagyok!

Nem veled volt a baj, csak olyan témába csúsztunk, ami nem feltétlen ide tartozik!
Akarom mondani,értesültem!
Mindenesetre, mozgalmas reggel volt!

Mindenesetre, mozgalmas reggel volt!

Ja,érzesültem mindenről,nyugi!
Most aktív vagyok!
)))

Most aktív vagyok!

Érdekes, amikor az igazság ki lett írva, rögtön megjelentek a moderátorok. Még innen is töröltek hozzászólást, pedig semmi olyan nem volt benne. Persze csak az enyém.
A lényeg, hogy senkinek nem kell bizonyítanod.
A lényeg, hogy senkinek nem kell bizonyítanod.
Hát,picit kultúráltabban is fogalmazhattál volna, nem feltétlenül a trágárság a jó irány egy fórumon.
Viszont!Szex közben bizony nem rossz, sőt izgalmas, ebben egyetértünk!
Elég fullos lehet a mami, ahogy leírtad, dobhatnál pár pikáns képet, mikor így feltunningolod!
Viszont!Szex közben bizony nem rossz, sőt izgalmas, ebben egyetértünk!
Elég fullos lehet a mami, ahogy leírtad, dobhatnál pár pikáns képet, mikor így feltunningolod!
Ezt "tisztelettel" jóméretűnek...és egyúttal meg is kérlek, akadj le rólunk minden fórumon,köszi!

Egyedül csinálom őket...
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 02. 09. péntek 01:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 09. péntek 01:17

Törölt felhasználó (2863932)

Nagyon jók a fotóid,vidik. De hogy ti,te,nem pár vagytok,tuti!
Nagyon jók a fotóid,vidik. De hogy ti,te,nem pár vagytok,tuti!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 02. 07. szerda 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 07. szerda 14:56
VIP

Jól belassultunk...
Lehet,nincs szükség már a potenciálra...
Vagy nem volt benn potenciál... (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 02. 07. szerda 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 07. szerda 18:38

Vagy nem volt benn potenciál... (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 02. 07. szerda 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1602422)

Tényleg most ahogy lépkedtem tovább miért lett bezárva a potencianövelős topic?

Tényleg most ahogy lépkedtem tovább miért lett bezárva a potencianövelős topic?

Nem biztos a lassulás csak mindenki megosztotta véleményét és most ennyi egyenlőre. Amugy nagyon kevesen forumoznak sajnos.
Jól belassultunk...