Nagy kincs!
(Ez egy válasz Kari70 üzenetére (2018. 01. 15. hétfő 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Már nem...
(Ez egy válasz const84 üzenetére (2018. 01. 15. hétfő 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Szuperek vagytok! Jó képek, izgi, vagány csajszi....
Nézem...izgató
csak kitakarod a popsilyukát

Ott van...tetszik?
nagyon jók
rámarkolhatnál arra a popsira

Adatlapunkon...
(Ez egy válasz const84 üzenetére (2018. 01. 15. hétfő 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 15. hétfő 16:39

Kádban a vízből pucsítva kidomborodó popsi, ahol látszik egyik/másik/mindkét lyuk, ha vannak habok akkor meg lehet kicsit spékelni...ugyanez a kompozíció cicivel is összehozható

Már fenn van,láthatjátok...
(Ez egy válasz gg22sCwb1W27 üzenetére (2018. 01. 15. hétfő 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Kádban a vízből pucsítva kidomborodó popsi, ahol látszik egyik/másik/mindkét lyuk, ha vannak habok akkor meg lehet kicsit spékelni...ugyanez a kompozíció cicivel is összehozható

Biztos jók, az előző is jók lettek.
Pedig kész a kép...
(Ez egy válasz gg22sCwb1W27 üzenetére (2018. 01. 15. hétfő 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 15. hétfő 16:31

Kösz a felajánlást, de itthon gyerek is van, nem nézhetlek benneteket. Ez is sunyiban meg, a képek kitakarásával.
Olvasgatom a fórumot. Azzal nem lesz gond. De ha feltöltitek majd az amatőr párok képeikhez biztos megnézem.
Olvasgatom a fórumot. Azzal nem lesz gond. De ha feltöltitek majd az amatőr párok képeikhez biztos megnézem.
Kösz a felajánlást, de itthon gyerek is van, nem nézhetlek benneteket. Ez is sunyiban meg, a képek kitakarásával.
Lepjunk kapcsolatba,és láthatod is...
(Ez egy válasz gg22sCwb1W27 üzenetére (2018. 01. 15. hétfő 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 15. hétfő 16:19

Még egy tipp, puncit locsolni csapvízzel. De lehet nem is fórumon kellene kérdezni ilyet, hanem inkább a chaten.
Rossz helyre ment
Még egy tipp, puncit locsolni csapvízzel. De lehet nem is fórumon kellene kérdezni ilyet, hanem inkább a chaten.
Nem nagyon sikerül...
Kép,de egyenlőre kínlódok,hogy hogyan tudnám képet ide beilleszteni...lehet,csak hülye képfeltöltős oldalakkal!Az meg rumli....folyó sperma még odébb van,most kezdünk!
(Ez egy válasz gg22sCwb1W27 üzenetére (2018. 01. 15. hétfő 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 15. hétfő 16:11

Képeket készítettek, vagy videóztok? Amúgy Szerintem szájból kicsorgó sperma a cicire nagyon szép és izgató is. Én ezt a tippet tudom adni.
Képeket készítettek, vagy videóztok? Amúgy Szerintem szájból kicsorgó sperma a cicire nagyon szép és izgató is. Én ezt a tippet tudom adni.
Tehát,akkor meg is kezdjük mindjárt,kb fél óra múlva.
Paraméterek:összeszokott pár kádban fog dugni, ki mit szeretne látni?Anál most nem,arc,háttér ki lesz takarva!
Paraméterek:összeszokott pár kádban fog dugni, ki mit szeretne látni?Anál most nem,arc,háttér ki lesz takarva!