az én párom is hajlana rá van is egy két dolog otthon de hogy abban elmenjen dolgozni vagy csak abban flangáljon azt nem hiszem!pedig jol hangzik!
az a trükkje hogy nyomjátok fel totál és ki be huzogatsátok...
Mi vettünk egyett most az ősszel az egyik kiállításon, de csupán 1X-er használtuk, nem nagyon jött be, pedig még vibrál is
.

Köszi, de részleteznéd?
Önmaga által szerette meg?
Te vezetted be a használatába?
Netán környezetetekben mások már használnak régóta golyókat, és Ők adtak instrukciókat? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 20. péntek 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 20. péntek 13:49
Önmaga által szerette meg?
Te vezetted be a használatába?
Netán környezetetekben mások már használnak régóta golyókat, és Ők adtak instrukciókat? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 20. péntek 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (53426)

Nagyon félt a párom ,de megszerette.
Nagyon félt a párom ,de megszerette.
Milyen frankó munkahelyed lehet.!
(Ez egy válasz mara38 üzenetére (2007. 03. 28. szerda 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 28. szerda 11:14
(Ez egy válasz mara38 üzenetére (2007. 03. 28. szerda 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)

A vibrációs pillangóbugyi talán még jobb.
Én napközben még a munkahelyemen is használom:)))
Olvasgattam a hsz-okat, és megtetszett a dolog, vennék a barátnőmnek, de milyennel érdemes próbálkozni. tud valaki valami konkrétumot?
Vagy ha kapott/adott már valaki ilyent meglepibe, milyen volt a fogadtatás?
köszi!
Vagy ha kapott/adott már valaki ilyent meglepibe, milyen volt a fogadtatás?
köszi!
Nekem kettes golyóm van, de a négyeset szeretném kipróbálni! A párom azt mondja, hogy az exnek volt, az nagyon élvezte úgy, hogy az utolsót a csiklójánál hagyta...!
Én elemeset, vibrátorosat vettem a feleségemnek még régen, Németországban, nagyon élvezte. Aztán elromlott. Nálunk nem láttam, de jó ötlet, szét kell nézni, biztosan van.
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 04. 27. szerda 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 27. szerda 18:37

Ez rlčg kimerito vŕlasz volt, de....
lehet kapni elemes verziňban, ami sokkal člvezetesebb mint a hagyomŕnyos. Remčlem tudtam segiteni:)
lehet kapni elemes verziňban, ami sokkal člvezetesebb mint a hagyomŕnyos. Remčlem tudtam segiteni:)
Hát én nem vagyok profi ,de vettem az aszony kámnak olyan üveggolyó méretnyit nagyon bejött neki elejében álandoan ugylofrált minden hova hogy benne volt .DE ahogy telt azidö ugy le is szokkot rola.Egyszer mikor aludt bedugtam neki a gésa golyókat észre se vette igy ment reggel dolgozni, mikor hazajött eszméletlenagyot sexeltünk.Tök jóvolt.
Nálunk ez a felcsatolható pillangó vibri nagyon nem jött be. Nagyon durva volt a külsejének megmunkálása, kemény volt, nagy is volt, szóval nem igen lehetett csak úgy viselni... A bugyis változatát nem ismerjük.
Tuti dolog!A barátnőm imádja!!!Főleg kirándulás során,de valamit nem szabad elfelejteni!A kielégítés ,saját privilégium!
A héten beszereztünk egy távirányítós tojás vibrátort, amin hét különböző vibrációs mód van. Az első tapasztalatok alapján nagyon jóóóó. Elegendően kicsi, hogy ne legyen kényelmetlen és könnyű használni, mert nem kell vezetékkel bajlódni. A kedvesem nagyon nedves lett, persze az élvezéshez kellett egy kis segítség...
Fel világosithatnál hogy ez a bugyi mit tud hogy mükszik.
2007. 03. 28. szerda 11:14

Na, hátha az új rendszerben beindul újra a téma :)
Várunk minden gésa-golyókkal kapcsolatos élményt, tippet, trükköt, kérdést, stb! :))
Várunk minden gésa-golyókkal kapcsolatos élményt, tippet, trükköt, kérdést, stb! :))

Nos? Új élmények valakinek?
eniko | ma 11:59
Privát üzenet küldése a hozzászólónak
Sziasztok!
Hasznal valaki koztetek gesa golyokat? Pontosan mire is jo? Hogy kell hasznalni? Erdemes venni?
áthelyezés ide a téma törlve
Privát üzenet küldése a hozzászólónak
Sziasztok!
Hasznal valaki koztetek gesa golyokat? Pontosan mire is jo? Hogy kell hasznalni? Erdemes venni?
áthelyezés ide a téma törlve

huhuuuu......