És a feleséged tudja, vagy végig is nézi?
(Ez egy válasz tamás80 üzenetére (2020. 02. 22. szombat 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 22. szombat 11:37

A feleségem nem nyitott az ilyenekre sajnos, így kénytelen vagyok magamat dugni az egyébként neki vett anál dildóval. És a kis köves anál dugó is bennem köt ki folyton, nagyon izgató, imádom.
A feleségem nem nyitott az ilyenekre sajnos, így kénytelen vagyok magamat dugni az egyébként neki vett anál dildóval. És a kis köves anál dugó is bennem köt ki folyton, nagyon izgató, imádom.
Sziasztok bár ismeretlenül írtam a nevem Zoli szabad veletek az ismerkedés .
(Ez egy válasz Annamari89 üzenetére (2018. 02. 21. szerda 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 21. szerda 17:49

Milyen jó is amikor előkerül a kétvégű felcsatolhatós játék. Én nagyon szeretem. Sajnos nemtalálunk hozzánk hasonló párt akikkel összebarátkozhatnánk.
Nalunk meg eleg jol mukodik

Nekem már nem csinál ilyet az asszony
Nagyon szuper csak nehéz ilyen nőt találni
Sziasztok. En imadom ha alaposan megduja a csajom a seggem.

Kecskeméti nőt vagy párt keresek
hali)
játékszerret élveztem))
mit veszíthetek??!!??)) legfeljebb elélvezek úgy is))
azt sem bántam meg, hogy a számban volt)) (Ez egy válasz veszp36 üzenetére (2020. 01. 19. vasárnap 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 19. vasárnap 13:27
játékszerret élveztem))
mit veszíthetek??!!??)) legfeljebb elélvezek úgy is))
azt sem bántam meg, hogy a számban volt)) (Ez egy válasz veszp36 üzenetére (2020. 01. 19. vasárnap 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)

srácok inkább jelentkezzen az aki igazival(nem műbrokival) akarja kipróbálni
)))

Sziasztok nagyon izgat a dolog. Belső üzenetet várok ha lenne jelentkező!
Én jelentkezem
(Ez egy válasz veszp36 üzenetére (2020. 01. 19. vasárnap 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 19. vasárnap 13:27

)))

)))

Kecskeméti nőt keresek
Remélem egyszer eljutunk a straponig
Mi néha csinaljuk. Csak vibrivel volt rá eddig példa, de elkepeszto volt. Engem előtte is vonzott, csak nem mert erről beszelni. Utána kialakult. Miközben szopattam, először csak a zacsimat ingerelte a vibrijével. Legközelebb mar lejjebb mereszkedett, es az anuszomat rezegtette. Latta mennyire elvezem, igy rendszeresitette. Aztan egyszer végre vettem a batorsagot, es miközben az anuszomat izgatta a vibrivel, a kezebe nyomtam a sikositot. Tudta mi a dolga
bár kicsit nehezen ment be, ezért magamnak nyomtam be, de utana atadtam a staféta botot
ilyenkor kb azonnal elelvezek. Nem minden egyuttletnel csinaljuk, de egyre sűrűbb

hölgyet kersek székesfehérváron aki szeretne férfit dugni
hölgyet keresek aki szerett dugni pasit
Vannak olyanok, sokkal több nőt izgat, mint gondolnád. Nálunk például a párom hozta fel a témát.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 18. szerda 23:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 18. szerda 23:38
Törölt felhasználó (3971332)

régi vágyam ... de álom marad csak mert nincs olyan csaj aki ezt megtenné
Régi vágyam az hogy egy csaj dugjon meg.Gyöngyösi pasi vagyok ha van ilyen csaj írjon.
régi vágyam ... de álom marad csak mert nincs olyan csaj aki ezt megtenné