Volt szerencsém már nekem is egy hölgy által kipróbálni a fordított felállást.Nem bántam meg!
Sziasztok elárulhatom hogy én is kiprobáltam nem is olyan rég , de nem volt rossz és buzi sem lettem!!! Legyetek bevállaloosak és hajrá!!!
[img]http://static.xxxxxxxxxx.com/rnd/img/loafy12.jpg[/img ]
(kimoderálva, rossz képbeszúrás! az idegen szexhonlap jön be! figyelj jobban, ezért elvileg tiltás járna: tom)
(kimoderálva, rossz képbeszúrás! az idegen szexhonlap jön be! figyelj jobban, ezért elvileg tiltás járna: tom)
Én biztos nem probálnám meg!!!
Demetra, jelentkezhetem? Érdekel a dolog, biztos nagyon izgató. S ha a prosztatamasszás is belefér, nagy durranás lenne belőle.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 01:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 01:06
Törölt felhasználó (39340)
Hát nem tom... egyszer én is szívesen seggbedugnék egy pasit egy műszerszámmal, persze, csak ha ő is akarja
Én is kipróbálnám,hogy a csajom megdugjon, csak kár hogy soka nem bírnám rávenni.:((((((
A csajom hogy dugjon?Hát ez nálam nem jön be.
Szerintem ez már nem a szerelemhez és a szexhez tartozik
már 2x kaptam prosztatamasszázst az asszonytól, a második már brutálisan jó volt, próbáljátok ki , tényleg jó a dolog
csajok msn??
ha gondolod velem megteheted
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 01:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 01:06
Hát nem tom... egyszer én is szívesen seggbedugnék egy pasit egy műszerszámmal, persze, csak ha ő is akarja
szerintem olyan mintha a ffinak homo hajlamai lennének...
Mindenkiben van.
Kinek mennyire...
Kinek mennyire...
tul. képpen ezt a prosztata masszázst hogyan kell kivitelezni?
A végbélen keresztül felnyúj a csaj, megkeresi a farkad felöli végbél falon a kemény kis pontot, na azt kell masszirozni.
Egy pár napja kezd érdekelni a dolog...előbb-utóbb meglesz ez is,már látom
Hisz ha szeretem neki ott nyalni...akkor jó lenne dugni is,vagy nem?
Hisz ha szeretem neki ott nyalni...akkor jó lenne dugni is,vagy nem?
Ezt azért a leghatározottabban kihagynám!!
Nekem bejön a dolog,csak nem kapok belőle sokat!Egyszer megdugott a csajom a vibrijével,csak ugy kerekedett a szeme hogy betolta félig én meg majdnem elájultam annyira élveztem
neki nem ment be addig
))))
neki nem ment be addig
))))
Szerintem a prosztatamasszázsban nincs semmi buzis... De ti tudjátok. Az én párom is olyan, h ilyesmit véletlenül sem, mert nem köcsög, de sztem nem lehet rossz
a legjobb asszony ujja bent kőzbe cumi
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 03. vasárnap 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 03. vasárnap 14:11
Szerintem a prosztatamasszázsban nincs semmi buzis... De ti tudjátok. Az én párom is olyan, h ilyesmit véletlenül sem, mert nem köcsög, de sztem nem lehet rossz

Aliszultan

kutyafüle80