Mi heti rendszerességel élvezzük mind a ketten a fordított felállást!

Azt észre veszem.
(Ez egy válasz Fiery üzenetére (2024. 12. 25. szerda 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagyon lehet élvezni egy pasinak is az anális szexet. Imádom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 10. kedd 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 10. kedd 19:33
Törölt felhasználó (4764655)

Amikor dugom,hasonloan nyög meg sóhajtozik mint egy nő. Természetesen nem nőies hangon.
Én sajnos akárhányszor utáltam, kértem, mondtam, semmi! Elutasít.
Se kézzel, se vibrivel, straponról hallani se akar. Így maradok kielégületlen....
Se kézzel, se vibrivel, straponról hallani se akar. Így maradok kielégületlen....
Én imádom, mikor játszik a fenekemmel. Eddig még csak ujjazásig jutottam el vele, de sokkal nagyobbat élvezek. Egyenlőre titkos vágyam az, hogy meg is dug

Tegnap este,a feleségem ujjazott,két ujjal.Mikor be dugta csak lenyultam és fogtam a kezét hogy mélyen érezhessem magamban az ujjait ,éreztem a prosztatámon ahogy kicsit mozogtam,miközben egy óriásit élvezte.ilyet is ritkán kapok tőle,ha megdugna az maga a mámor lenne .
Remélem ma bele ülhetek a felcsatolhatosba és film nézés közben élvezhet a fenekem. Remélem a nejemnek is izgató lesz a látvány
Én nagyon szeretem csak sajnos ritkán csinálja a párom. Szerintem nagyon szexi ha felveszi és ő irányít. Csak egy a baj vele mindig egyre nagyobbra vágyok utána.

Én cumizás közben szoktam dugni. Mielőtt elélvez már csak dugom.
Nekem elég volt hogy dugás közben ujjazta a seggem. Nem kívántam nagyobbat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 13. péntek 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 13. péntek 06:59

Én dildóval szoktam.
Én dildóval szoktam.
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2024. 12. 13. péntek 05:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 13. péntek 05:50

Voltfeleségem csak ujjazta a seggem , de hihetetlen élvezetett okozott .
Voltfeleségem csak ujjazta a seggem , de hihetetlen élvezetett okozott .
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 08. vasárnap 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 08. vasárnap 06:49

A páromat nehéz volt rábeszélni,de már nagyon élvezi. Még a hangja is más élvezéskor.
Nagyon izgalmas csak nehéz partnert találni.
Volt feleségem okozott ilyen meglepetést, mikor ujjazni kezte a seggem dugás közben.
(Ez egy válasz Allin77 üzenetére (2024. 12. 06. péntek 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 06. péntek 15:36

Nagyon sok csaj-nő szereti ezt csinálni (popsit nyalnak,ujjaznak szopás közben,műfarokkal stb dugnak)-főleg az érettebb nők.Ha nem is maguktól hozakodnak elő nem kell nagyon ràbeszélni őket

Amikor dugom,hasonloan nyög meg sóhajtozik mint egy nő. Természetesen nem nőies hangon.
(Ez egy válasz Fiery üzenetére (2024. 12. 10. kedd 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez így van, teljesen más. Oda vissza szeretem én is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 08. vasárnap 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 08. vasárnap 06:49

A páromat nehéz volt rábeszélni,de már nagyon élvezi. Még a hangja is más élvezéskor.
Nincs is jobb egy oda vissza popsiszextől főleg ha mind a két fél szereti
ponr regnap sikerült egy finom strapon élmény. Amig tágitottam magam pluggal, addig szophattam, majd hátulról és előről is sikerült és nagyon jó volt!
Elég érdekes,hogy sok Nő szereti ezt!Ezidáig még egyetlen egy ilyen Nővel nem tudtam összeakadni aki megújjazot volna vagy meg dugott volna felcsatolhatóval.Pedig ez az egy vágyam van,hogy Nő álltal kerüljek így felcsatoható műfarokra.Nem is tudom elmondani mennyire szeretnék már így műfarokra kerülni.
(Ez egy válasz Allin77 üzenetére (2024. 12. 06. péntek 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 06. péntek 15:36

Nagyon sok csaj-nő szereti ezt csinálni (popsit nyalnak,ujjaznak szopás közben,műfarokkal stb dugnak)-főleg az érettebb nők.Ha nem is maguktól hozakodnak elő nem kell nagyon ràbeszélni őket