Hogy csináljuk minden hogy .
hova jutotunk az már más kérdés mert párom bele élte magát és már tangát vet h huzam fel de én nem tartom jó őtletnek.......
hova jutotunk az már más kérdés mert párom bele élte magát és már tangát vet h huzam fel de én nem tartom jó őtletnek.......

Hát akkor mesélj róla hova jutottatok, hogy csináljátok
(Ez egy válasz imádom1987 üzenetére (2014. 04. 22. kedd 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 22. kedd 20:10

Sziasztok új vagyok és hát imádom a témát olvasgatni és üzni is párom nem igazán volt oda érte elején most viszont márt elvárja sőt ....
de szó mi szó akkorát simán nem élvez az ember mint így

Sziasztok új vagyok és hát imádom a témát olvasgatni és üzni is párom nem igazán volt oda érte elején most viszont márt elvárja sőt ....

Nem kötekszem,inkább csak mosolyogva olvasgatom a kommenteket.Aki már valóban érezte a női kezet az nem cselélné le egy szilikonra.
Oké, állítasz valamit. (Bár nekem még azt is nehéz volt kihámozni, hogy mit...) Akkor légyszíves magyarázd is meg. Hol a hazugság? Naná, más egy kéz, más egy fasz és más egy szilikon dorong... ééés? Hová akartál kilyukadni?
(Ez egy válasz jager üzenetére (2014. 04. 21. hétfő 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 21. hétfő 19:21

Ha igaz lenne amit írtál akkor nem is írtál volna ekkora baromságot-legfőképp hazugságot.Egy női kéz-össze szóritott kéz ami,már más! ököl semmi mű-tárgy,sem igaz fasz nem pótolhatja azt az érzést.Tehát világodat nem tudod mit beszélsz még csak a fantáziád is kevés hozzá mert még nem tartasz ott..Még müvelödj,s gyakorolj pár évig.........................................................- Ennyi
Inkább az van, hogy beigazolódik korábbi fejtegetésem. A nagyfarkú kúrógép, aki minden nőnek örömet okoz, beleszól egy olyan témába, ahol a férfit dugják, és mennyire jól tudja ezt is. Akárhogy próbálom másfelé vinni a gondolataimat, jager is csak egy meleg, és ez megint azt támasztja alá, hogy nagy farokkal csak az lesz az ember, mert egy nő nem fogja élvezni. Elnézést kérek, ha nagyon magára veszi, de számomra ez világosodott meg.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 22. kedd 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 22. kedd 08:30
Törölt felhasználó (876621)
VIP

Miert tamadsz? rogton nekiesel a masiknak,ugyan ugy,ahogy neked esnek es serelmezed. Ezt a rossz szokast el lehetne hsgyni.
Miert kamu amit ir? Siman realis,hogy a no ujjal izgatja,de azt mar nem akarja,h felvegye a ffi szerepet,ami a mupeniszvviselesevel egyutt jar.
Masresz nem vagyunk egyformak. Lehet neked az oklozes esik jol,masnak meg egy faszhu vibrator.
Miert kamu amit ir? Siman realis,hogy a no ujjal izgatja,de azt mar nem akarja,h felvegye a ffi szerepet,ami a mupeniszvviselesevel egyutt jar.
Masresz nem vagyunk egyformak. Lehet neked az oklozes esik jol,masnak meg egy faszhu vibrator.
Miert tamadsz? rogton nekiesel a masiknak,ugyan ugy,ahogy neked esnek es serelmezed. Ezt a rossz szokast el lehetne hsgyni.
Masresz nem vagyunk egyformak. Lehet neked az oklozes esik jol,masnak meg egy faszhu vibrator. (Ez egy válasz jager üzenetére (2014. 04. 21. hétfő 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 21. hétfő 19:21
Masresz nem vagyunk egyformak. Lehet neked az oklozes esik jol,masnak meg egy faszhu vibrator. (Ez egy válasz jager üzenetére (2014. 04. 21. hétfő 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha igaz lenne amit írtál akkor nem is írtál volna ekkora baromságot-legfőképp hazugságot.Egy női kéz-össze szóritott kéz ami,már más! ököl semmi mű-tárgy,sem igaz fasz nem pótolhatja azt az érzést.Tehát világodat nem tudod mit beszélsz még csak a fantáziád is kevés hozzá mert még nem tartasz ott..Még müvelödj,s gyakorolj pár évig.........................................................- Ennyi
de nagyon izgalmas lenne azt érezni,hogy valódi kefélő mozdulatokkal ,jókora műfarokkal dugjon meg......
Miről is beszélsz?????????????akik tudják azok tudják én miért írok erre a felesleges írásodra,hazugságodra,totál kamu gép vagy és még csak most nézem meg az adatlapodat. (Ez egy válasz lajabaja üzenetére (2014. 04. 21. hétfő 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 21. hétfő 17:37
Miről is beszélsz?????????????akik tudják azok tudják én miért írok erre a felesleges írásodra,hazugságodra,totál kamu gép vagy és még csak most nézem meg az adatlapodat. (Ez egy válasz lajabaja üzenetére (2014. 04. 21. hétfő 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)

A barátnőm kézzel már " behajtott " jónéhányszor ,de nagyon izgalmas lenne azt érezni,hogy valódi kefélő mozdulatokkal ,jókora műfarokkal dugjon meg........de ezt valahogy nem akarja.............nagyon .sajnálom.......
(Ez egy válasz lajabaja üzenetére (2014. 04. 21. hétfő 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 21. hétfő 17:37

A barátnőm kézzel már " behajtott " jónéhányszor ,de nagyon izgalmas lenne azt érezni,hogy valódi kefélő mozdulatokkal ,jókora műfarokkal dugjon meg........de ezt valahogy nem akarja.............nagyon .sajnálom.......
hogyne tudnám...
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 20. vasárnap 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 20. vasárnap 16:50
VIP

Tudod mitol doglik a legy

Tudod mitol doglik a legy
(Ez egy válasz kicsirics üzenetére (2014. 04. 20. vasárnap 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)

tegnap megvolt,este 2x is

Még nem de nagyon rajta vagyunk !különben nem értem a sok homofób faszit nem tudják mit hagynak ki!
(Ez egy válasz jager üzenetére (2014. 04. 15. kedd 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 15. kedd 16:04

Az öklét próbáld most már magadba engedni.Semmi nem pótolja,azt az érzést.Én tudom mi az.........
Oke.
(Ez egy válasz kispeti75 üzenetére (2014. 04. 17. csütörtök 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha érdekel leírom privát üzenetben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 17. csütörtök 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 17. csütörtök 09:41
VIP

Nem is tudom van-e ilyen topik... elolvasnám részleteiben

Nem is tudom van-e ilyen topik... elolvasnám részleteiben
(Ez egy válasz kispeti75 üzenetére (2014. 04. 16. szerda 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)

felejthetetlen volt. remélem lesz még hasonló
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 15. kedd 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 15. kedd 16:30

Pasival milyen elmeny volt?
jó is lenne de nincs rá sosem jelentkező
Pasival milyen elmeny volt?
(Ez egy válasz kispeti75 üzenetére (2014. 04. 13. vasárnap 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 13. vasárnap 17:31

Sokat szoktam ùgy masztizni hogy közben valamit feldugok magamnak. Néha összejön hogy az aktuális lány partner vagy megujjaz szopás közben vagy ő tolja a vibrit mmm. De a múlt nyáron egy pasi bevezetett mindenbe.