na ez igen ezt énis szivesen kiprobálnám hmmmm
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 27. szombat 01:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 27. szombat 01:09
Törölt felhasználó (167650)

Sziasztok !
Szerencsére nekem már töbször volt ilyen lánypartnerem / kétszer már sikerült két lánnyal is / , hát valami fantasztikus érzés mikor a lány análissan izgat . Csak bátorítani tudok mindenkit eme szexre .
Szerencsére nekem már töbször volt ilyen lánypartnerem / kétszer már sikerült két lánnyal is / , hát valami fantasztikus érzés mikor a lány análissan izgat . Csak bátorítani tudok mindenkit eme szexre .
Ajánlana valaki jó minőségű felcsatólhatós vibrit?

szerintem jo lehet én kiprobálnám ha lenne ojan lány aki megtenné
hol lehet találni ijen lányt? érdekelne
Sziasztok. Engem rendszerint kielégít így a barátnőm, hát mit mondjak, isteni az érzés. Amikor elkezdte, nagyon zavarodott voltam. Azt mondtam magamba ( te ember ? meleg vagy ? normális ez ? stb.... ) Már most egy alkalommal sem siklunk el mellette. Kezdődik a hancúr, előkerül a gumikesztyű, kis orál, közben prosztata, aztán vibi a fenekembe közben orál, és utána indul a normál sex.
Én szerencsés ember vagyok... sok fórumot olvasgattam erről.... prosztata orgazmus stb... olyat még sosem olvastam, sőt nem is láttam ami velem történik. Ilyenkor elmegyek 2 percenként, közben remegek + behugyozok 5 percenként. Volt amikor 2 órán át kényeztetett a párom így... nemakarok hazudni, vagy 100x biztos elmentem, aztán 12óra pihi. Nem ide akartam ezt leírni, de végülis ide is vág. Szóval csak bátran Férfiak és Csajok
Én szerencsés ember vagyok... sok fórumot olvasgattam erről.... prosztata orgazmus stb... olyat még sosem olvastam, sőt nem is láttam ami velem történik. Ilyenkor elmegyek 2 percenként, közben remegek + behugyozok 5 percenként. Volt amikor 2 órán át kényeztetett a párom így... nemakarok hazudni, vagy 100x biztos elmentem, aztán 12óra pihi. Nem ide akartam ezt leírni, de végülis ide is vág. Szóval csak bátran Férfiak és Csajok

Ezt kipróbálnám én is!
soha de soha nem próbálnám ki ...
Jó kép
a lényeg,hogy élvezzék...
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 27. szombat 01:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 27. szombat 01:09

Törölt felhasználó (167650)

Nekem tegnap volt részem benne
Igaz csak vibrivel csinálta a csaj és mivel első dolog volt nem igazán jött össze amit akartunk ,de majd legközelelebb .
Poén dolog de van egy pár tippem azoknak akik még nem próbálták ki :
-Ne verjétek ki elötte !!!Én megtettem azért ,hogy ne süljek el korán ,de mivel nem számitottam ár ,hogy ez is lesz hát patron az nem maradt
- Menjetek el elötte WC-re ,mert akarat ellenére összehúzódik a segged ha van bent anyag és emiatt nem tudsz eléggé ellazulni, hogy befogadd az "idegen testet" és fájni fog
- Ajánlatos az első menetben csinálni !
Ja és rohadtul nem buzis !!!! Tény ,hogy utána furán jár az ember de akkor sem az !

Poén dolog de van egy pár tippem azoknak akik még nem próbálták ki :
-Ne verjétek ki elötte !!!Én megtettem azért ,hogy ne süljek el korán ,de mivel nem számitottam ár ,hogy ez is lesz hát patron az nem maradt
- Menjetek el elötte WC-re ,mert akarat ellenére összehúzódik a segged ha van bent anyag és emiatt nem tudsz eléggé ellazulni, hogy befogadd az "idegen testet" és fájni fog
- Ajánlatos az első menetben csinálni !
Ja és rohadtul nem buzis !!!! Tény ,hogy utána furán jár az ember de akkor sem az !

Engem a Kedvesem szopás közben ujjazni, majd nyalogatni szokott, de hát az is valami fantasztikus!!!
(NEM társkereső!)

69es szex közben amint nyalom, az én kezemben és az övében is van egy-egy vibrátor. gondold csak el, amint nyalsz, és közben a vibrátorral dugod a seggét... ááááá
és közben persze a farkad a szájában, szop istenien, s közben egy síkosított vibrátorral análisan is izgat... izgató nagyon!! az egyik legjobb bevezetés egy óriási keféléshez. IMÁDOM!!!
és közben persze a farkad a szájában, szop istenien, s közben egy síkosított vibrátorral análisan is izgat... izgató nagyon!! az egyik legjobb bevezetés egy óriási keféléshez. IMÁDOM!!!
engem is a héten dugot meg egy vibrátoral a csajom,az volt a legjobb mikor tövig belém dugta!!!most akrjuk kiprobálni a pumpás análtágitott,kinek volt benne része?kérlek irjatok milyen mikor jonagyra kitágul a popsi?
Sziasztok Jómagam nagyon szeretem ha a párom a fenekem kényezteti akár az ujaival akár felcsatolhatos győnyőrű műfasszal.Jó ideje gyakoroljuk már és nagyon élvezem.Szeretném más lányokkal is kiprobálni.Szerintem nagyon izgató egy nőt műfasszal felcsatolva látni.
én is nagyon szeretem a popó szexet de a párom gusztustalannak tartja magamnak gyakran csinálom egy műfarokkal ti adtok előtte beöntést? Tibor
Engem is régen izgat a dolog, bár eddig több partnerem is izgatta a fenekem, de műbroki még nem volt. Ha úgy hozná a sors, én sem zárkóznék el előle! Ki tudja miért, de jó. Talán mert nem mindennapi...
Igen , többet is szoktam és mindig több vízzel . Egy jó tanács : csinálj sós / 2 kanál só / kammila teát 1 - 1,5 l. , várd meg mig kihül 32 -35 fokosra , ezt öntsdbe magadnak és probáld 10 - 15 percig benttartani .
Ha még valami éedekel ebben a témában irj privit . (Ez egy válasz horgasz 34 üzenetére (2010. 06. 03. csütörtök 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 06. 03. csütörtök 22:08
Ha még valami éedekel ebben a témában irj privit . (Ez egy válasz horgasz 34 üzenetére (2010. 06. 03. csütörtök 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok Jómagam nagyon szeretem ha a párom a fenekem kényezteti akár az ujaival akár felcsatolhatos győnyőrű műfasszal.Jó ideje gyakoroljuk már és nagyon élvezem.Szeretném más lányokkal is kiprobálni.Szerintem nagyon izgató egy nőt műfasszal felcsatolva látni.
imádom,ha a partnerem szereti,ha seggbe dugom,mert a prosztata orgazmus sokkal nagyobb élvezet neki.engem meg nagyon feldob
Én is imádom ha egy lány alaposan megdug, csak sajnos mostanság nem nagyon találok erre megfelelő partnert.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 06. 07. hétfő 05:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 06. 07. hétfő 05:16
Törölt felhasználó (754785)

imádom,ha a partnerem szereti,ha seggbe dugom,mert a prosztata orgazmus sokkal nagyobb élvezet neki.engem meg nagyon feldob