Én nagyon szeretem, és szívesen is csinálom... Fincsi

Nem hangzik rosszul....
(Ez egy válasz bitami üzenetére (2012. 03. 20. kedd 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Húúúúúúúúúúúú de érdekes ,hogy ha valakinek ez tabu vagy egyből buzizik minek kattintott ide!!! Én azt tudom nyilatkozni ,hogy mindent lehet élvezni ha azzal élvezetet tudunk okozni! És azok akik ezt elítélik gondolom a posi nyalásra már okádnak pedig az is nagy élmény
Sziasztok!
Új vagyok itt, de a téma minket is nagyon izgat.Röviden a történetünk:
Még a házasságunk elején, úgy 24 évvel ezelőtt (akkor ez még nagyon tabu volt) a párommal orális játszadozás közben eltévedtem, egy kicsit lejjebb is. először elszégyeltem magam, de mivel ő sem tiltakozott, sőt a hangokból ítélve tetszett neki folytattam a játékot. mivel nem volt negatív visszajelzés, így szépen lassan minden alkalommal "véletlenül eltévedtem" arra a tájékra is. Egy idő után már ő jelezte, hogy tévedjek már lejjebb. így ment ez egy darabig, amikor is az ujjacskáim is elkezdtek "eltévedni". Ez ellen sem volt kifogás, így ezt is szépen lassan rendszeressé tettük. Így lett egy ujjacskából kettő, és ekkor kezdődött az én kétkedésem, hogy akarom-e a folytatást. és mivel nem akartam (a mai napig nem tudok ész érveket, talán megijedtem attól, hogy ez nem természetes?) abba is maradt. De itt nincs vége a történetnek.
Kb 1 évvel ezelőtt, miután túlestem egy több hónapos betegségen, ami alatt szex sem volt, és az én párom hűen kitartott mellettem, úgy gondoltam fel kellene dobni az újra induló szexuális életünket.
És akkor újra elkezdtem lassan az eltévedéseket a nyelvemmel, aztán az ujjammal, majd ujjaimmal, és mivel ismét jó volt a fogadtatás, ezért folytattuk. Majd eljött a pillanat, hogy a párommal megbeszélve kipróbáltuk a vibrátoromat neki. Olyan volt, mint maga a vulkán, kitört, majd lüktetve vonaglott, és erre a látványra én is elélveztem. De nem akárhogyan, hanem spriccelve, amúgy keményen, életemben előszőr. És mivel ez ismét felizgatta, így együtt törtünk ki, és együtt játuk meg a legszebb csúcsokat. Azóta is amikor csak tehetjük, várjuk ezeket a pillanatokat, hogy megjárjuk a legszebb csúcsokat, hogy ha jönnek a mélységek, azokat is együtt tudjuk megjárni.
Azóta megvettük a felcsatisat, és még izgalmasabbá tettük a játékot.
Új vagyok itt, de a téma minket is nagyon izgat.Röviden a történetünk:
Még a házasságunk elején, úgy 24 évvel ezelőtt (akkor ez még nagyon tabu volt) a párommal orális játszadozás közben eltévedtem, egy kicsit lejjebb is. először elszégyeltem magam, de mivel ő sem tiltakozott, sőt a hangokból ítélve tetszett neki folytattam a játékot. mivel nem volt negatív visszajelzés, így szépen lassan minden alkalommal "véletlenül eltévedtem" arra a tájékra is. Egy idő után már ő jelezte, hogy tévedjek már lejjebb. így ment ez egy darabig, amikor is az ujjacskáim is elkezdtek "eltévedni". Ez ellen sem volt kifogás, így ezt is szépen lassan rendszeressé tettük. Így lett egy ujjacskából kettő, és ekkor kezdődött az én kétkedésem, hogy akarom-e a folytatást. és mivel nem akartam (a mai napig nem tudok ész érveket, talán megijedtem attól, hogy ez nem természetes?) abba is maradt. De itt nincs vége a történetnek.
Kb 1 évvel ezelőtt, miután túlestem egy több hónapos betegségen, ami alatt szex sem volt, és az én párom hűen kitartott mellettem, úgy gondoltam fel kellene dobni az újra induló szexuális életünket.
És akkor újra elkezdtem lassan az eltévedéseket a nyelvemmel, aztán az ujjammal, majd ujjaimmal, és mivel ismét jó volt a fogadtatás, ezért folytattuk. Majd eljött a pillanat, hogy a párommal megbeszélve kipróbáltuk a vibrátoromat neki. Olyan volt, mint maga a vulkán, kitört, majd lüktetve vonaglott, és erre a látványra én is elélveztem. De nem akárhogyan, hanem spriccelve, amúgy keményen, életemben előszőr. És mivel ez ismét felizgatta, így együtt törtünk ki, és együtt játuk meg a legszebb csúcsokat. Azóta is amikor csak tehetjük, várjuk ezeket a pillanatokat, hogy megjárjuk a legszebb csúcsokat, hogy ha jönnek a mélységek, azokat is együtt tudjuk megjárni.
Azóta megvettük a felcsatisat, és még izgalmasabbá tettük a játékot.
Még a végén szavadon foglak
(Ez egy válasz 1feffelino üzenetére (2012. 03. 20. kedd 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)

állok elébe honey
(Ez egy válasz bitami üzenetére (2012. 03. 20. kedd 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
én egy pasit megdugni egyszer keményen
(Ez egy válasz 1feffelino üzenetére (2012. 03. 20. kedd 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)

mindegyik mást akar a nő férfit a férfi nőt
(Ez egy válasz bitami üzenetére (2012. 03. 20. kedd 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 20. kedd 08:41

én imádnám, de a párom nem
miért van ez mindig így? ha a pasi benne van akkor a csaj nincs, ha a csaj akkor a pasi :SSS

én imádnám, de a párom nem
miért van ez mindig így? ha a pasi benne van akkor a csaj nincs, ha a csaj akkor a pasi :SSS

mi szoktuk sőtt.
(Ez egy válasz négyesszex üzenetére (2012. 03. 19. hétfő 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 19. hétfő 10:28

Izgató dolog, amikor a párom a popsilyukam nyalja, bedugja a nyelvét, utána megujjaz. Először szopni szokott, aztán egyre lejjebb téved, nyalja a golyóim, aztán a popsimhoz ér. Nagyon jó érzés, amikor a nyelve hozzáér. Hanyatt fekszem, a lábaimat felemelem és úgy csinálja. Közben verem a farkam. A végén mindig megujjaz, igaz csak egy ujjal, de az is hatalmas jó érzés, amikor tövig bedugja, jó gyorsan ujjaz. Utána jólesik nagyon a dugás. Aki csak teheti vegye rá a párját, próbálja ki!!!
Sziasztok. Tanácsot kérnék a higiéniai részével kapcsolatban,hogy lehet a legegyszerűbben megoldani?
Izgató dolog, amikor a párom a popsilyukam nyalja, bedugja a nyelvét, utána megujjaz. Először szopni szokott, aztán egyre lejjebb téved, nyalja a golyóim, aztán a popsimhoz ér. Nagyon jó érzés, amikor a nyelve hozzáér. Hanyatt fekszem, a lábaimat felemelem és úgy csinálja. Közben verem a farkam. A végén mindig megujjaz, igaz csak egy ujjal, de az is hatalmas jó érzés, amikor tövig bedugja, jó gyorsan ujjaz. Utána jólesik nagyon a dugás. Aki csak teheti vegye rá a párját, próbálja ki!!!
Engem nagyon izgat a dolog. Hatalmasat tudok élvezni amikor a seggemet ujjazzák!! Össze sem hasonlítható egy sima kielégüléssel!!!
nagyon jó érzés
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 15. csütörtök 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 15. csütörtök 23:43
Törölt felhasználó (824268)

Én is kipróbálnék ilyet!Csak még nem volt rá alkalom
igazad van
(Ez egy válasz 1feffelino üzenetére (2012. 03. 17. szombat 05:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 17. szombat 05:16

nem tudom, kb 2 éve volt itt fennt 1 video, ahol felcsatolható vibrivel dugta a csaj a srácot
qrva sok lehúzós beszólés volt amit akkor sem értettem
személy szerint én imádom ha ujjaznak, sőt ha normál méretűvel dugnak
hihetetlen élmény, ettől még senki nem lesz homo, de megéli a csodát, sajnos csak kevés csaj kedveli
hihetetlen élmény, ettől még senki nem lesz homo, de megéli a csodát, sajnos csak kevés csaj kedveli
nem tudom, kb 2 éve volt itt fennt 1 video, ahol felcsatolható vibrivel dugta a csaj a srácot
Én is kipróbálnék ilyet!Csak még nem volt rá alkalom
EZ még egy érdekes felállás !
KIPROBÁLNÁM!

Sziasztok! Nagyon izgatóak a történetek, szívesen ismerkednék olyan hölgyel,lánnyal akit érdekel az ilyesmi!

a tegnap este a fürdőben szeretett feleségem elém púcsitott.gyors numerára gondolt.én mögé térdeltem és mélyreható nyalásba kezdtem.punci popsi egyaránt,elszállt.a hálóba lépve kacér mosollyal az arcán mondta hogy mos megkapom a magamét.tudta hogy teli vagyok rendesen mivel pár napja nem voltunk együtt.munka.hanyat döntött,kezemet a tarkóm alá tette,megmarkolta segemet és határozott mozdulata szopni kezdet.piszok jól csinálja.párna alól kivarázsolta a gélt,besikositotta az ánusom.szopot miközben újazott.kissé alább hagyott,hátal nekem beleült,körözésbe kezdett miközben ismét újazta asegem.nem maradtam tétlen és kezelésbe vettem a popóját.besikositva 1-2 újal nem tom hogy hány újjal csinálta ne nagyon elszálltam. kis szünet után folytatás és a popsijába is elélveztem.