nem hiszem, hogy létezne olyan anális behatolás - akár felcsatolhatóval, akár igazival -, ami után undorral tekintenék egy szép puncira

...valaki meg homofób...
Egyet kell hogy értsek az előttem szólóval.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 11. 19. péntek 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 19. péntek 13:26

Törölt felhasználó (373379)

Az, hogy szédülsz, teljesen normális
Nyugi
Mi már a felcsatolhatónál tartunk
ISTENI!!!
Már csak az magában is jó
Hogy megdug vele

ISTENI!!!

Az, hogy szédülsz, teljesen normális
Nyugi
Mi már a felcsatolhatónál tartunk
ISTENI!!!
Már csak az magában is jó
Hogy megdug vele

ISTENI!!!

a párom nem olyan régóta elkezdett izgatni szopás közben azzal, hogy análisan izgat engem. először az újával, majd legutóbb a vibrivel kísérletezett. Bevallom a vibrit már soknak találtam, bár lehet hogy azért, mert még szűz vagyok?
Kétség nem fér hozzá, hogy amikor az újával csinálja, olyat élvezek tőle, hogy rendesen szédülök tőle.

Ilyen jellegű fotókat miért nem tölt fel senki??? Biztos lenne kultusza:P Főleg, ha amatőr képek lennének, nem netes fotók

Kenyerem javát megettem, de sajnos ez még kimaradt az életemből. A prosztata masszírozást megtaníthadnád a páromnak is rajtam, vagy a te partnereden bemutatva. Jó tanítványok lennénk ígérem.
a nő ebben mit élvez?
nem érzi "buzisnak" ?
hogy adod ezt elő?
nem érzi "buzisnak" ?
hogy adod ezt elő?
Az én barátnőm rettenesen élvezi ha megdughatja a seggemet, persze közben kényezteti a farkamat is. Azt mondja nagyon "erotikus látvány" számára, na az extra spricc. Nekem meg a prosztata orgazmus. Ujjal is szereti masszírozni a prosztatámat, azt mondja fantasztikus érzés számára mikor elélvezek és érzi ahogy lüktet a szerv.
Megvettük az új felcsatolhatósat. Fel is avattuk isteni volt. Hatalmasat élveztem. Ez kicsit nagyobb mint a megszokott, így elég nehezen szoktam meg. Gondolkozom a tágítón ti milyet ajánlanátok?

Sziasztok! Hatalmas kérdésem lenne, lehet hogy már előttem feltették, ha így van utalógas bocsánatotkat kérem!
Annyi lenne a dolog, hogy tudna-e nekem segíteni valaki abban, hol és milyen vibrátort vásároljak a neten, ami leginkább hasonlít egy valósgáos falloszhoz?A szine teljesen lényegtelen, csak a tapintás és az érzet számít!
Saját magam (ff), számára, anális élvezetekre kellene!
Előre is köszönöm!
Annyi lenne a dolog, hogy tudna-e nekem segíteni valaki abban, hol és milyen vibrátort vásároljak a neten, ami leginkább hasonlít egy valósgáos falloszhoz?A szine teljesen lényegtelen, csak a tapintás és az érzet számít!
Saját magam (ff), számára, anális élvezetekre kellene!
Előre is köszönöm!
????????Csatlakozom az előttem szólóhoz,bár lehet,hogy azt játszátok, mintha belemenne esetleg?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 10. 25. hétfő 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 25. hétfő 18:59
Törölt felhasználó (99800)

mi is imádjuk ezt!úgy kezdődött,hogy egy farokverés alkalmával megsimogatta a lukam,és kérdezte mit szólnék,ha bedugná az ujját.kicsit furcsáltam,de hagytam,majd már kérdés nélkül jött a másadik.teljesen megörjitett,végül az egész ökle a seggembe volt.nagyon jó volt érezni azt a feszítést,azt hogy most ő dug,hatalmasat élveztem!azóta (1év) odáig jutottunk,hogy vettünk felcsatolható faszt,és sokszor azt játszuk,hogy én vagyok a lány,olyankor nagyon meg szokott baszni,ez őt is nagyon izgatja,főleg az amikor hagyom,hogy a végén beleverje a számba,én meg lenyelem.utána viszont mindig nagyon szégyenlem magam.amikor ott állok szétkúrt seggel gecis szájjal a szerelmem elött,nem tudom mit gondol rólam.dehát ő kezdte én csak megszerettem
Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehetséges az, hogy beleveri a szádba? Milyen mufalloszt használtok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 10. 25. hétfő 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 25. hétfő 18:59
Törölt felhasználó (99800)

mi is imádjuk ezt!úgy kezdődött,hogy egy farokverés alkalmával megsimogatta a lukam,és kérdezte mit szólnék,ha bedugná az ujját.kicsit furcsáltam,de hagytam,majd már kérdés nélkül jött a másadik.teljesen megörjitett,végül az egész ökle a seggembe volt.nagyon jó volt érezni azt a feszítést,azt hogy most ő dug,hatalmasat élveztem!azóta (1év) odáig jutottunk,hogy vettünk felcsatolható faszt,és sokszor azt játszuk,hogy én vagyok a lány,olyankor nagyon meg szokott baszni,ez őt is nagyon izgatja,főleg az amikor hagyom,hogy a végén beleverje a számba,én meg lenyelem.utána viszont mindig nagyon szégyenlem magam.amikor ott állok szétkúrt seggel gecis szájjal a szerelmem elött,nem tudom mit gondol rólam.dehát ő kezdte én csak megszerettem
háteznemistudomHOGYmi
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 06. 11. péntek 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 06. 11. péntek 10:43
Törölt felhasználó (379579)

Sajnos én nem csak próbálnám hanem volt benne részem csak régen !
Az otthoni kapcsolatunkban lassan elkopik elmarad pedig én nagyon élvezem s szeretem !
Ha alkalom adódik magamnak csinálom, de nem lettem más !
Sokat gondolkodtam milyen lenne egy igazi ,de nem a farokkal ha nem a tulajdonosával van bajom .
Olyan meg nincs ,hogy magányos farok s nincs gazdája
Sokakat elrettent azért mert buzisnak találják !
Családom van s a nőket szeretem
Az otthoni kapcsolatunkban lassan elkopik elmarad pedig én nagyon élvezem s szeretem !
Ha alkalom adódik magamnak csinálom, de nem lettem más !
Sokat gondolkodtam milyen lenne egy igazi ,de nem a farokkal ha nem a tulajdonosával van bajom .
Olyan meg nincs ,hogy magányos farok s nincs gazdája

Sokakat elrettent azért mert buzisnak találják !
Családom van s a nőket szeretem

hmm, egyetértek
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 07. szerda 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 07. szerda 10:06

Törölt felhasználó (753173)

Nem volt még benne részem, pedig de jó is lenne már!

A popó nyalástól ez már csak egy veréb ugrás. Nejemnek meg is engedném.
Nagyon komoly ez a kis anim.. Szólok is az asszonynak próbáljuk ki így is a dolgot...
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 06. 11. péntek 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 06. 11. péntek 10:43

Törölt felhasználó (379579)

Nem volt még benne részem, pedig de jó is lenne már!