Amatőr házimozik közül töltöttem le gey filmet ,amiben egy nő műpénisszel dugja meg a barátját...
Mitagadás....nagyon felizgatott :)
Mitagadás....nagyon felizgatott :)
- Honnan tudod, hogy a barátnőd túl sok szteroidot szed?
- ???
- Amikor hazajön, letépi rólad a nadrágot, és a csiklójával seggbedug.
- ???
- Amikor hazajön, letépi rólad a nadrágot, és a csiklójával seggbedug.
Te gyere innen mig az aberáltságod véglegessé nem válik.
(Ez egy válasz hukatica91 üzenetére (2007. 02. 26. hétfő 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 26. hétfő 11:29

én megdugtam a pasim vibrivel igaz közben szopnom kellet csak igy engedte hatalmasat spriccelt
Én szeretném....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 09. péntek 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 20:27
Törölt felhasználó (215953)

igen
igen
(Ez egy válasz robikah üzenetére (2007. 03. 06. kedd 01:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 06. kedd 01:34

Egy lány felcsatólhatóssal nagyon izgatóóóóóóó!!!
Nekem bejön... és meg is engedném hogy szétb...szon
A mai világban ez lassan már nem is ügy. Mit lehet még kitalálni?????
Ügyes lány hukatica91! :-)
(Ez egy válasz hukatica91 üzenetére (2007. 02. 26. hétfő 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)

én megdugtam a pasim vibrivel igaz közben szopnom kellet csak igy engedte hatalmasat spriccelt
bár nem dildóval, de ujjal igen izgató tud lenni. Főleg, ha - mint katica - a csaj közben szop is
Egy lány felcsatólhatóssal nagyon izgatóóóóóóó!!!
szerintem tök izgató én is szivesen kipróbálnám
Lány dug fiut-tehát következő életedben lányként fiút akarsz dugni?
Nem vagy te....?
(Ez egy válasz yomiboy üzenetére (2007. 03. 02. péntek 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Majd a következő életemben kipróbálom,ha lánynak születek.
Sziasztok én szivesen kipróbálnám hogy megdug egy lány!van jelentkező?
Ezexerint nem a szádba spricelt?

engem megdughatna egy csaj!pesten. ossi1983@freemail.hu
Na nem jött össze sajna:( Nem ment be, pedig elég vékony volt a szerkentyű... Nah de gyakorolunk s hátha...
Azoknak, akik elítélik ezt a dolgot: amikor a barátnőm kézbe vette a vibrit, s tudta, hogy perceken belül feldughatja nekem, úgy benedvesedett az izgalomtól, mint még soha. Elképesztő volt. Most már azért is várom, hogy sikerüljön, hogy hallám mennyire hozza izgalomba. Talán még ennél is jobban? Az lenne csak az igazi:) Na meg azért én is kiváncsi vagyok. Az újja ok, de ha vmi más izgat...
Azoknak, akik elítélik ezt a dolgot: amikor a barátnőm kézbe vette a vibrit, s tudta, hogy perceken belül feldughatja nekem, úgy benedvesedett az izgalomtól, mint még soha. Elképesztő volt. Most már azért is várom, hogy sikerüljön, hogy hallám mennyire hozza izgalomba. Talán még ennél is jobban? Az lenne csak az igazi:) Na meg azért én is kiváncsi vagyok. Az újja ok, de ha vmi más izgat...
Ha látod az arcán az izgalmat úgyis engeded neki,legközelebb meg már te kéred,aztán téged is köcsögözhetnek meg buzizhatnak itt a fórumon.Mire öreg leszel belőled is igazi perverz válik,ha mégsem csak sajnálhatod az elmulasztott élményeket.
(Ez egy válasz potyi20 üzenetére (2007. 02. 20. kedd 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 18:14

engem ilyenek nem tudnak izgatni,bár lehet h jó,még nem probáltam!!!ha volna egy olyan csaj,aki igen akarná,meg lehet h megis engedném neki!!
Akkor mire lett kitalálva a férfi?-CSak tőled idéztem!
(Ez egy válasz potyi20 üzenetére (2007. 02. 20. kedd 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 18:14

engem ilyenek nem tudnak izgatni,bár lehet h jó,még nem probáltam!!!ha volna egy olyan csaj,aki igen akarná,meg lehet h megis engedném neki!!