Szerintem ez buzis vonás. A természet még a nőknek se a dugásra teremtette a seglyukukat nem, hogy még férfiaknak. Pont azért van a férfinak péloja a nőnek meg puncija, hogy tömjék a nőt. Nem fordítva. Mi lesz a végén mi fogjuk sminkelni magunkat a nők pedig fogják borotválni az arcukat.
Sziasztok! Tudja valaki,hogy hogyan lehet a prosztatánkat izgatni (magunknak) ? Ha valaki tudja,akkor küldje el a módszert a forest@repules.hu email cimre! Köszi!
Hááát ez szerintem nem a finom masszírozás! De ha valakinek ez jön be, sok élvezetet kívánik neki.
Látom itt eléggé megosztott a társaság.Sokan idegenkednek ettől a témától de ha egyszer kipróbálnák akkor nem mondanának semmi rosszat róla. Szerintem kikell próbálni, de nem kell elsietni.Nekem is csak lassan jött össze persze mind ketten akartuk a párommal. De lassan már szertartássá vált nálunk a sex ilyen fajta élvezete. Ajánlom mindenkinek.

Hát képzeld el, ha máshogy nem megy, hogy a nőd rá bukik és közben az ujjával finoman masszirozza a hátsódat.Szerintem ezzel a technikával bárkinél leröviditi az élvezetet
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 12. 16. péntek 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 16. péntek 19:36

Szerintem átmenetileg valami "fal" problémával menj el az urológushoz ő majd megujjaz,...persze ez csak átmeneti megoldás, még partnered nem lesz, aki megtenné. Nem, engem nem ujjazott meg, még a gondolatától is kiráz a hideg.
Hát de bazmeg...:D Aranyos:D
Ja és mikor ezt latex vagy a lakkruhájában csinálja az még jobb, mint egy DOMINA.
Én imádom amikor a párom először butt plugokkal kitágítja a popsim, aztán pedig a felcsatolhatós vibrátorjával szét keféli a seggemet, pont úgy érzem magam ilyenkor mint egy kurva aki kivan szolgáltatva és úgy basszák szét ahogy csak akarják, és nem érdekelnek az xxxjani féle hozzászólások, én ezt szeretem és nem vagyok homokos, csak a FELESÉGEMNEK ENGEDEM MEG, hogy megdugjon.
Szerintem átmenetileg valami "fal" problémával menj el az urológushoz ő majd megujjaz,...persze ez csak átmeneti megoldás, még partnered nem lesz, aki megtenné. Nem, engem nem ujjazott meg, még a gondolatától is kiráz a hideg.
(Ez egy válasz Partiszel üzenetére (2005. 12. 16. péntek 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 16. péntek 19:31

Sziasztok!
Sajnos lecseréltem az előző barátnőmet, az új pedig nem nagyon szereti a témát. Lányt keresek, aki megujjazna, vibrátorozna vagy felcsatolható pénisszel megdugna. Te sem maradzs szárazon :)
30 éves, magas, bp-i srác vagyok és az emlékeimből élek....
Sajnos lecseréltem az előző barátnőmet, az új pedig nem nagyon szereti a témát. Lányt keresek, aki megujjazna, vibrátorozna vagy felcsatolható pénisszel megdugna. Te sem maradzs szárazon :)
Sziasztok!
Sziasztok!
Barátnőmmel keresünk egy lányt, akit érdekel ez a téma és mindkettőnkkel lenne! Van itt olyan lány akit érdekel a dolog? A részletekről kicsit később, ha komolyan gondolod.
Barátnőmmel keresünk egy lányt, akit érdekel ez a téma és mindkettőnkkel lenne! Van itt olyan lány akit érdekel a dolog? A részletekről kicsit később, ha komolyan gondolod.
opera ver.8
Műxik! Milyen böngészőt használsz?
Jujj kemény lány töcsköli a fiút!AZTA ROHADT!
AZ ALISZULTAN.HU MÁR RÉGÓTA NEM ELÉREHTŐ, BÁRIS NEKEM NEM AKAR MEGNYILNI AZ OLDAL
Hali!
Állítólag itt a gg-n is van ilyen film.
Mi a címe?
Állítólag itt a gg-n is van ilyen film.
Mi a címe?
És hol lelhető fel ez az AZAREUS progi?
(Ez egy válasz joni01 üzenetére (2005. 08. 26. péntek 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 26. péntek 18:50

AZAREUS EZ EGY TUTI LETÖLTÖ PROGI ÉN IS EZZEL TÖLTÖK LE EGYSZERRE ÖT HELYRÖL JA ÉS MAGYAR!! KERESÖBE BEÜTÖD ÉS FÖLDOB EGY CSOMÓ OLDALT INGYENESEN LE LEHET TÖLTENI
AZAREUS EZ EGY TUTI LETÖLTÖ PROGI ÉN IS EZZEL TÖLTÖK LE EGYSZERRE ÖT HELYRÖL JA ÉS MAGYAR!! KERESÖBE BEÜTÖD ÉS FÖLDOB EGY CSOMÓ OLDALT INGYENESEN LE LEHET TÖLTENI
(Ez egy válasz Aliszultan üzenetére (2005. 07. 16. szombat 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 07. 16. szombat 16:55

Szia ! Kell egy torrent kliens software ! Én ezt használom : http://www.bitcomet.com Magyarul is tud ! Telepítés után letöltöd az adott filmhez tartozó torrent file-t, majd a File>Torrent megnyitása, (itt meg kell adnod a torrent file elérési útvonalát) utána azt a helyet, ahová szeretnéd letöltenei a filmet ! Ha nem elég az infó, írj magánba ! aliszultan@freemail.hu
Őt is !
http://www.kinklinksconnection.com/238/pic13.jpg
(képet nem sikerült meg jelniteni VAZELINATOR)
http://www.kinklinksconnection.com/238/pic13.jpg
(képet nem sikerült meg jelniteni VAZELINATOR)