Nekem a barátnöm néha kinyalja a popsimat olykor meg is ujjaz,és mikor a prosztatámat massziroza az CSODÁS de hogy egy pasi tegye hát a fenese tudja.
Itt csak lányok dugják a fiúkat !
(Ez egy válasz csabiv üzenetére (2005. 03. 14. hétfő 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 14. hétfő 10:05
(Ez egy válasz csabiv üzenetére (2005. 03. 14. hétfő 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem a barátnöm néha kinyalja a popsimat olykor meg is ujjaz,és mikor a prosztatámat massziroza az CSODÁS de hogy egy pasi tegye hát a fenese tudja.
Biztosan ebbe a topicba akrtál írni ???
hm
Eni csak nyugodtan
CSak nehogy utána ők mind megdugjanak téged
CSak nehogy utána ők mind megdugjanak téged
Nah mégegyszer
Eni csak nyugodtan
CSak nehogy utána ők is mind megdugjanak téged
Eni csak nyugodtan
Egyszerre !
Az összes inputja foglalt lenne, még a fülei is !
(Ez egy válasz dr.szumedli üzenetére (2005. 03. 18. péntek 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 18. péntek 17:28
Az összes inputja foglalt lenne, még a fülei is !
(Ez egy válasz dr.szumedli üzenetére (2005. 03. 18. péntek 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Nah mégegyszer
Eni csak nyugodtan
Eni csak nyugodtan
Rosszul gondolod!
mindig imádtam ha a kedvesem a fenekem kényeztette, ha a nyelvével eljátszadozik rajta, a mennyekben járok, ha megujjaz, el is sülök. vettem egy ravasz szerszámot, fölcsatolható, kétvégű vibri, úgyhogy ha megdug vele, magát is spanolja. ne tudjátok meg!
Akkor tartsd erősen !
Vehetnéd a fáradtságot, és végig olvasnád a topicot !
Akkó most kija gyökér ?
Hát még hogyha felcsatolható van rajtatok lányokon! Letérdeplünk, szoknya fellebbentve, bugyi alatt simizés, bugyi le, és behatoltok! mennyei érzés!
(Ez egy válasz Damenslip üzenetére (2005. 03. 31. csütörtök 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát még hogyha felcsatolható van rajtatok lányokon! Letérdeplünk, szoknya fellebbentve, bugyi alatt simizés, bugyi le, és behatoltok! mennyei érzés!
Jók a képek ! :)
Ez egy kicsit kényelmetlen! Annál is inkább, mert naon kell nyomni ahhoz, hogy a hasamra simuljon. :)
(Ez egy válasz Aliszultan üzenetére (2005. 04. 01. péntek 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Aliszultan üzenetére (2005. 04. 01. péntek 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi az akadálya?
a csajom szerint ez kurvára férfias ;-) és én inkább neki hiszek, mert egy nő jobban tudja, hogy mit szeret egy férfiban mint egy faszi, hogy (szerinte) mit szeretnek benne a nők....
egy férfi nem ettől férfis vagy nem férfias. Mert egy kurva jó csaj megdugja. Ennek semmi köze a férfiassághoz...
pont ez izgatja a nőket. Hogy egy nagyonis férfias férfit dughatnak meg... Egy tök bájgúnár vagy egy tök béna ürge a csajokat se izgatja.
Sok nőt izgat ez. (komolyan) de persze nem mindenki mer/akar beszélni róla. De nekem már bevallották jó páran.
a másik, meg, hogy amelyik csaj rászokik erre... annak utánna már nem biztos, hogy kell olyan "férfi" aki nem hagyja, hogy megdugják. a csajok ugyanúgy rá tudnak erre szokni mint a pasik (mert egy marha jó dolog ;-)
szerintem Eni888 is oda borzasztóan élvezné, ha jól megdughatna egy amúgy tök férfias férfit. (honnan tudom? todom éskész. ez van ;-)
egy férfi nem ettől férfis vagy nem férfias. Mert egy kurva jó csaj megdugja. Ennek semmi köze a férfiassághoz...
pont ez izgatja a nőket. Hogy egy nagyonis férfias férfit dughatnak meg... Egy tök bájgúnár vagy egy tök béna ürge a csajokat se izgatja.
Sok nőt izgat ez. (komolyan) de persze nem mindenki mer/akar beszélni róla. De nekem már bevallották jó páran.
a másik, meg, hogy amelyik csaj rászokik erre... annak utánna már nem biztos, hogy kell olyan "férfi" aki nem hagyja, hogy megdugják. a csajok ugyanúgy rá tudnak erre szokni mint a pasik (mert egy marha jó dolog ;-)
szerintem Eni888 is oda borzasztóan élvezné, ha jól megdughatna egy amúgy tök férfias férfit. (honnan tudom? todom éskész. ez van ;-)
Ezután már csak egy lépés, hogy a nő már nem férfit akar dugni, hanem nőt és már ez után nem is kellünk mi férfiak?????????? Másik dolog, hogy egy felcsatolt farokkal mit érezhet egy nő? Megmondom: semmit!!!!!! Én személyszerileg továbbra is maradok a farok emezen az oldalán.

Aliszultan

par11799