Megvolt az első éles dugás, az asszony elkapott. Mindkettőnknek az első alkalom volt, nagyon nedvesedett a puncija. Őszinte leszek, zavarban voltam. Élveztem de el nem élveztem tőle. Talán mert sokat vártam a helyzettől vagy türelmetlen voltam! Hozzáteszem : szólóban már próbálgattam a dolgot de nem úgy jár ki-be ahogy az én szerettem volna, pedig többféle sikosítót is kipróbáltam!
Engem néha kerülget ez a vágy, akár felcsatolható, akár transz, kíváncsi lennék, vagy valami domina, na az lenne az igazi
Valaki próbalta úgy, hogy a női tag nagyon dominans és lekötözi a férfi tagot utána nagyon keményen dugja?
Sajnos még domináns dildós nővel nem hozott össze a sors.
Sajnos még domináns dildós nővel nem hozott össze a sors.
Én el élvezem tőle szeretem de egyre kevesebb az a partner aki csinálja is
Nekem a feleségem előtti szeretőm hozta fel a stranpont. Őakart dugni engem. Néha engedtem, de akkor még nem élveztem.
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 01. 05. vasárnap 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Nálunk is tervbe van..
Párom nekiáll szopni,de már azonnal izgatja is a popsim..
Rendkívül izgatja,de még csak egymás popsiját nyaltuk,ujjaztuk eddig.
Párom nekiáll szopni,de már azonnal izgatja is a popsim..
Rendkívül izgatja,de még csak egymás popsiját nyaltuk,ujjaztuk eddig.
Mozgatja a fantáziám nekem is.
Szerintem nagyon szexi egy nő amikor felveszi a strap-on szerint.
Izgalmas lehet egy kis femdommal fűszerezve.
Szerintem nagyon szexi egy nő amikor felveszi a strap-on szerint.
Izgalmas lehet egy kis femdommal fűszerezve.
Ujjaztak már meg, viszont nagyon izgat a gondolat hogy egy lány megb*sszon
Szerinted?. Dugtak már seggbe?
(Ez egy válasz Chaba5X üzenetére (2025. 01. 15. szerda 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 15. szerda 11:21
Szerintem sok férfinak ez ugyanolyan kellemes, mint a nőknek. Csak tiltakoznak, tabuként kezelik.
Amúgy érdekes dolog, hogy a pasiknál szinte természetes (minimum fantázia szinten), hogy a hölgyeknél mehet popsiba. De ők maguk, meg tiltakoznak a sajátjuk miatt.
Ez hasonló mint az, hogy 10-ből 9 pasi 2 nőre vágyik és elfogadja és örül is neki, hogy a hölgyek egymást is kényeztetik. De ha forditottjáról lenne szó (2 pasi, 1 nő), akkor meg fel vannak háborodva.
Amúgy érdekes dolog, hogy a pasiknál szinte természetes (minimum fantázia szinten), hogy a hölgyeknél mehet popsiba. De ők maguk, meg tiltakoznak a sajátjuk miatt.
Ez hasonló mint az, hogy 10-ből 9 pasi 2 nőre vágyik és elfogadja és örül is neki, hogy a hölgyek egymást is kényeztetik. De ha forditottjáról lenne szó (2 pasi, 1 nő), akkor meg fel vannak háborodva.
De jó lenne hölgyet találni hozzá!!!!!
Szerencsére ez nálunk elég gyakori. A feleségem imád megdugni, tágítani engem és a határokat.
Sziasztok!Esetleg egy hús vér fasz a popsiba
(Ez egy válasz gabicabi üzenetére (2024. 12. 25. szerda 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 25. szerda 09:26
Mi heti rendszerességel élvezzük mind a ketten a fordított felállást!
Irigyellek érte...mázlista vagy!!Becsüld meg a hölgyet....
(Ez egy válasz Derto76 üzenetére (2025. 02. 21. péntek 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 21. péntek 07:17
Szerencsére ez nálunk elég gyakori. A feleségem imád megdugni, tágítani engem és a határokat.
Sziasztok, Felcsatolható játékszer vásárlása van tervben. Korábban a hagyományos kivitel volt 3 különböző méretű dildóval. Nézegetem a tartópánt nélküli kivitelűeket, de nem tudom, hogy a gyakorlatban mennyire jól használhatóak. Kinek milyen tapasztalata van ezen a téren?
Nekünk a pántos verzió vált be. Kedvesem nem dugni, hanem durván baszni szeret engem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 25. kedd 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 25. kedd 09:52
Törölt felhasználó (4756594)
Sziasztok, Felcsatolható játékszer vásárlása van tervben. Korábban a hagyományos kivitel volt 3 különböző méretű dildóval. Nézegetem a tartópánt nélküli kivitelűeket, de nem tudom, hogy a gyakorlatban mennyire jól használhatóak. Kinek milyen tapasztalata van ezen a téren?
Mindenképpen a pántosat javasolnám, abból is van olyan, ami "kétvégű", ezzel mégjobban élvezik a nők. Többféle kivitelt is próbáltam már, ez vált be a legjobban eddig.
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 25. kedd 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 25. kedd 09:52
Köszönöm. Írnál esetleg konkrét típust?
(Ez egy válasz Derto76 üzenetére (2025. 02. 25. kedd 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 25. kedd 11:39
Nekünk a pántos verzió vált be. Kedvesem nem dugni, hanem durván baszni szeret engem.
(Ez egy válasz André77 üzenetére (2025. 02. 25. kedd 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 25. kedd 12:56
Mindenképpen a pántosat javasolnám, abból is van olyan, ami "kétvégű", ezzel mégjobban élvezik a nők. Többféle kivitelt is próbáltam már, ez vált be a legjobban eddig.
Azt sajnos nem tudom, nincs már meg a doboza.
Párom választotta. A legnagyobbat. 24x5 (Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 25. kedd 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 25. kedd 15:20
Párom választotta. A legnagyobbat. 24x5 (Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 25. kedd 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Amúgy kiváncsi vagyok hány lány titkolja hogy bejön neki, csak úgy van vele úgyse lenne vevő rá a partnere

Aliszultan

pista
Jannet