Szia! És azt hogy kell használni?
(Ez egy válasz colamatyi üzenetére (2019. 01. 05. szombat 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Hali Réka vagyok.
A párommal szerepjátékot cseréltünk , én voltam a fiu.
A vibrátorommal a fenekébe hatoltam ,ehhez sex boltban legálisan kapható RUSH folyadék amely beszippantásával a mennybe repîtettem háromszor is .
Bátran ajánlom ezzel a párodnak nem csak örömet okozott, hanem fantasztikus érzést amit soha nem felejt el.
De ehhez nagyon nagy bizalom kell és kevés nő méri bevállalni.
A párommal szerepjátékot cseréltünk , én voltam a fiu.
A vibrátorommal a fenekébe hatoltam ,ehhez sex boltban legálisan kapható RUSH folyadék amely beszippantásával a mennybe repîtettem háromszor is .
Bátran ajánlom ezzel a párodnak nem csak örömet okozott, hanem fantasztikus érzést amit soha nem felejt el.
De ehhez nagyon nagy bizalom kell és kevés nő méri bevállalni.
Nagyon jó de ilyen nőt találni nem egy szerű
Engem is meg szokott dugni a párom a felcsatolható műfasszal. Nagyon jó!
Imádom mikor szopja a farkam, közben a vibrijevel pedig bennem van tövig
de jó neked hogy megdug én is szeretnék ilyet
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2018. 08. 31. péntek 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 31. péntek 17:24

én imádom amikor a párom előveszi a felcstolhatost jól kinyal aztán megdug mind egy kurvát .
Isteni amikor orál közbe néha arra is el elkalandozik a nyelvével, ujjával
Esetleg előkerül 1-2 segédeszköz....

nagyon jó érzés mikor nyalogatja,és egyre mélyebben dugja be a nyelvét a popsiba
majd az ujjacskájával ovatosan benyul,,,

Sziasztok.
Nagyon izgatna ha valaki megdugna.
Még szüz a seggem.
Ha lenne itt Lány,Nő,Hölgy aki megdugná a szük seggem irjon.
Pesten lakom.
E mail.tomisex85@gmail.com
Szép Napot Mindenkinek
Nagyon izgatna ha valaki megdugna.
Még szüz a seggem.
Ha lenne itt Lány,Nő,Hölgy aki megdugná a szük seggem irjon.
Pesten lakom.
E mail.tomisex85@gmail.com
Szép Napot Mindenkinek
Teljesen más orgazmust okos,mikor egy új finoman dolgozik hátulról.
Szerintem is nagyon jó Én is élvezem mikor nejem dug
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 26. vasárnap 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 26. vasárnap 10:45
Törölt felhasználó (867924)

Szoktam kérni a páromat mikor cumizik, hogy dugja be az ujját és mozgassa. Nagyon nagy plusz élvezetet ad vele. Egyszer kértem, csinálja vibrátorral, de félig sem sikerült felnyomnia, mert fájt, így többet nem próbáltuk. Egyszer egy házibarátunk is kérte szopás közben,hogy dugja be neki az ujját. Neki nem volt elég az egy ujj, sorban kérte a többit is. A negyedik után felajánlotta a drágám a vibrátorát, amit lelkesen elfogadott. Nagyon élvezte a fiú és a nejemnek is tetszett, most ő dugja a pasit. A végén hörögve élvezett a párocskám szájába és dicsérte milyen finom volt.
Nejem élvezi mikor megdug és persze én is nagyon jó érzés
ha van itt ilyen perverz csajszi,kipróbálnám

az könnyen lehet.... csak én nem találkozom olyan csajszival sajna....
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 31. péntek 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 31. péntek 17:38
Törölt felhasználó (786537)

Több, mint gondolnád

Több, mint gondolnád
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 19. vasárnap 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 19. vasárnap 16:21

Törölt felhasználó (872380)

wow)) de szépen írtad!!))
De sajna kevés csajszi vágyik ilyenre..((
De sajna kevés csajszi vágyik ilyenre..((
én imádom amikor a párom előveszi a felcstolhatost jól kinyal aztán megdug mind egy kurvát .
Szoktam kérni a páromat mikor cumizik, hogy dugja be az ujját és mozgassa. Nagyon nagy plusz élvezetet ad vele. Egyszer kértem, csinálja vibrátorral, de félig sem sikerült felnyomnia, mert fájt, így többet nem próbáltuk. Egyszer egy házibarátunk is kérte szopás közben,hogy dugja be neki az ujját. Neki nem volt elég az egy ujj, sorban kérte a többit is. A negyedik után felajánlotta a drágám a vibrátorát, amit lelkesen elfogadott. Nagyon élvezte a fiú és a nejemnek is tetszett, most ő dugja a pasit. A végén hörögve élvezett a párocskám szájába és dicsérte milyen finom volt.
szivesen kiprobálnám egy vérmes hőlgyel
wow)) de szépen írtad!!))
De sajna kevés csajszi vágyik ilyenre..(( (Ez egy válasz Demona üzenetére (2018. 08. 19. vasárnap 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 19. vasárnap 16:12
De sajna kevés csajszi vágyik ilyenre..(( (Ez egy válasz Demona üzenetére (2018. 08. 19. vasárnap 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Legédesebb mikor még a gondolatától is hidegrázása van, mikor hátat fordítani is vonakodva mer s te szép lassan időről időre hódítod meg lelkét és a seggét szép sorban

Legédesebb mikor még a gondolatától is hidegrázása van, mikor hátat fordítani is vonakodva mer s te szép lassan időről időre hódítod meg lelkét és a seggét szép sorban