Na ez nagyon jó sztori volt!
Mi is így kezdtük, de egyre többet és többet akartam már. Nagyon élveztem én is. Mikor már két ujjával csinálta, baromi jó volt. De nem volt megállás. Jött a vibrije, azt dugta legközelebb belém, nagyon élveztem, ahogy szétfeszít és megdug vele. Most van egy élethű dildónk, amivel szokott dugni és baromira élvezem, ahogy ki-be jár bennem az a farok és rendesen megdug. Jól mozgatja benne, amilyen mélyre csak tudja, én pedig nagyon élvezem!
(Ez egy válasz maxhell üzenetére (2019. 05. 19. vasárnap 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 19. vasárnap 13:19

Ritkán csináljuk, de annál nagyobb az élvezet. Szex közben egyszer erre az érzékeny területre tévedtek az ujjai. Jó érzés volt, megremegtem. Elvette a kezét, de én visszahúztam. Meglepődött, de izgatottságot is láttam a szemében. - Izgat? - kérdezte mosolyogva. Gondolatban már többször elképzeltem, hogy az ujjaival kényeztet és megdug, s minden ilyen alkalommal hatalmasat élveztem. - Igen, próbáljuk ki. - válaszoltam izgatottan.
Négykézlábra álltam, és ahogy a hideg síkosítót megéreztem a bőrömön végigfutott rajtam a libabőr érzés. Ujjbegyeivel elkezdett körözni a farpofáim között, egyre szűkebb köröket leírva, míg a középponthoz nem ért. Itt megállt egy pillanatra. - Biztos akarod? Bólintottam csak. Közben a másik kezével előrenyúlt és megmarkolta a keményen álló farkam és lassú mozdulatokkal verni kezdte. A bőrt a makkra húzta, majd tövig hátra, s egyre jobban izgalomba jöttem. De mire a kellemes érzések eluralkodhattak volna rajtam, megéreztem azt, amit még soha, a középső ujja a zárógyűrűmnek feszült. Egyre erősebben nyomta, míg már éreztem, hogy hiába is próbálnék ellenállni, és az első ujjperce hirtelen behatolt. Bár kedvesemnek finom ujjai vannak, így is meglepődtem az erős feszítő érzésen, ami egyre fokozódott. De csak tolta be egyre mélyebbre, míg teljes hosszában bevezette azt. Új érzés kezdett elhatalmasodni rajtam, a kéj és élvezet érzése. – Csináld. - kértem. Elkezdte kihúzni, majd visszatolta, az ujjával dugott, és azt éreztem, hogy hatalmasat fogok élvezni. Egyre jobban belelendült ő is, most a farkamat markova a hüvelyk ujjával a makkomon körözött, közben folytatta az ujjazásomat. Egyre közeledett az édes vég, ezért hátamra fordultam, a lábam közé térdelt és az ajkai beszippantották a makkomat, egyik kezével még mindig a farkamat markolta, másik kezével folytatta az izgatásomat, újra belém hatolt, ezúttal már könnyebben, újra az ujjával dugott, és éreztem, ahogy elélvezek. A forró magomat az ajkai közé lőttem, de nem nyelte le, hanem a szájából mind visszaengedte a farkamra, a heréimre és élvezettel masszírozta a tagomat vele…
Négykézlábra álltam, és ahogy a hideg síkosítót megéreztem a bőrömön végigfutott rajtam a libabőr érzés. Ujjbegyeivel elkezdett körözni a farpofáim között, egyre szűkebb köröket leírva, míg a középponthoz nem ért. Itt megállt egy pillanatra. - Biztos akarod? Bólintottam csak. Közben a másik kezével előrenyúlt és megmarkolta a keményen álló farkam és lassú mozdulatokkal verni kezdte. A bőrt a makkra húzta, majd tövig hátra, s egyre jobban izgalomba jöttem. De mire a kellemes érzések eluralkodhattak volna rajtam, megéreztem azt, amit még soha, a középső ujja a zárógyűrűmnek feszült. Egyre erősebben nyomta, míg már éreztem, hogy hiába is próbálnék ellenállni, és az első ujjperce hirtelen behatolt. Bár kedvesemnek finom ujjai vannak, így is meglepődtem az erős feszítő érzésen, ami egyre fokozódott. De csak tolta be egyre mélyebbre, míg teljes hosszában bevezette azt. Új érzés kezdett elhatalmasodni rajtam, a kéj és élvezet érzése. – Csináld. - kértem. Elkezdte kihúzni, majd visszatolta, az ujjával dugott, és azt éreztem, hogy hatalmasat fogok élvezni. Egyre jobban belelendült ő is, most a farkamat markova a hüvelyk ujjával a makkomon körözött, közben folytatta az ujjazásomat. Egyre közeledett az édes vég, ezért hátamra fordultam, a lábam közé térdelt és az ajkai beszippantották a makkomat, egyik kezével még mindig a farkamat markolta, másik kezével folytatta az izgatásomat, újra belém hatolt, ezúttal már könnyebben, újra az ujjával dugott, és éreztem, ahogy elélvezek. A forró magomat az ajkai közé lőttem, de nem nyelte le, hanem a szájából mind visszaengedte a farkamra, a heréimre és élvezettel masszírozta a tagomat vele…
Ha találok olyan hölgyet aki benne van ,szivesen ki probálnám
Ha találok olyan hölgyet aki benne van ,szivesen ki probálnám
Ritkán csináljuk, de annál nagyobb az élvezet. Szex közben egyszer erre az érzékeny területre tévedtek az ujjai. Jó érzés volt, megremegtem. Elvette a kezét, de én visszahúztam. Meglepődött, de izgatottságot is láttam a szemében. - Izgat? - kérdezte mosolyogva. Gondolatban már többször elképzeltem, hogy az ujjaival kényeztet és megdug, s minden ilyen alkalommal hatalmasat élveztem. - Igen, próbáljuk ki. - válaszoltam izgatottan.
Kedvelem ha ,rajtam a felcsatis és Lacit tolom .
engem is szokott néha dugni a párom. nagyon izgató. egyszer volt teljes szerep csere. ő férfi ruhában felcsatólhatósal én női ruhában. szoptatás dugás minden volt.

Nagyon jó ahogy Lacit dugom a duplavibrivel nagyot élvezünk .
Aha, de ők ált (akikkel én "találkoztam"
, mindegyik huszonegykér éves, vékony srácra vágyott.. ergo, hogy náluk ne legyen nagyobb, izmosabb stb.
Nem tudom, h miért. Én ezt tapasztaltam.
Pedig két izmos bi férfivel egy hármas, na az nagyon ütős
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2019. 01. 14. hétfő 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem tudom, h miért. Én ezt tapasztaltam.
Pedig két izmos bi férfivel egy hármas, na az nagyon ütős

De hisz miert?sok nagy izmos pasi szereti a fiusexet
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 14. hétfő 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 14. hétfő 10:47
Törölt felhasználó (3997382)

Megijednek tőled.
Ált.a ffiak a kisfius alkatu és külsejü srácokat kedvelik passziv szerepre, de meg...... a kutya se gondolná, hogy Bi vagy
Szerintem megijednek tőled.
Ált.a ffiak a kisfius alkatu és külsejü srácokat kedvelik passziv szerepre, de meg...... a kutya se gondolná, hogy Bi vagy

Szerintem megijednek tőled.
Megijednek tőled.
Szerintem megijednek tőled. (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2019. 01. 14. hétfő 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 14. hétfő 06:30

Szerintem megijednek tőled. (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2019. 01. 14. hétfő 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Imadom amikor a parom jol kinyal aztan mögém jön és a szép formas felcsatolhato fasszal meg dug
Én szinte hörgök ugy élvezek és locsog a gecim.
Ilyenre vagyom egy pasival is desehol
Imadom amikor a parom jol kinyal aztan mögém jön és a szép formas felcsatolhato fasszal meg dug
Jol teszizek mi is nagyon élvezzük a cseres dugast
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 08. kedd 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 08. kedd 21:09
Törölt felhasználó (3999642)

Csak annyit amikor először a nejem megdugott úgy ,hogy az előkészületeiről semmit sem tudtam kiszopta az útólsó cseppig, kérdem ez Mi volt Te is seggbe szoktál baszni.de úgy látom jó volt.A mai napig, nem gyakran de szétkúrja seggem, még sosem fájt.És amikor felcsatolja bekeni síkosítóval,a szemében a kaján nézés és teszi a dolgát.Én még a segge lukát is tövig nyalom.
De egyszer csak! Mert kiváncsi vagyok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 10. csütörtök 01:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 10. csütörtök 01:32
Törölt felhasználó (872380)

és ha élvezed,akkor nem csak 1szer!!)) gondolom)))
és ha élvezed,akkor nem csak 1szer!!)) gondolom)))
(Ez egy válasz spongyabob30 üzenetére (2019. 01. 09. szerda 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Kapnám
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 09. szerda 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 09. szerda 17:51
Törölt felhasználó (872380)

khm..)) ez érdekesen merész..))
és adnád, vagy kapnád??))
és adnád, vagy kapnád??))
khm..)) ez érdekesen merész..))
és adnád, vagy kapnád??)) (Ez egy válasz spongyabob30 üzenetére (2019. 01. 08. kedd 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
és adnád, vagy kapnád??)) (Ez egy válasz spongyabob30 üzenetére (2019. 01. 08. kedd 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak annyit amikor először a nejem megdugott úgy ,hogy az előkészületeiről semmit sem tudtam kiszopta az útólsó cseppig, kérdem ez Mi volt Te is seggbe szoktál baszni.de úgy látom jó volt.A mai napig, nem gyakran de szétkúrja seggem, még sosem fájt.És amikor felcsatolja bekeni síkosítóval,a szemében a kaján nézés és teszi a dolgát.Én még a segge lukát is tövig nyalom.
Én dugnék férfival is egyszer egy jót
Ne is mond az valami csodas érzés
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2019. 01. 01. kedd 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 01. kedd 08:33

Imádom mikor szopja a farkam, közben a vibrijevel pedig bennem van tövig