Ez is nagyon finom tud lenni
anno fiatalon volt egy idősebb barátnőm.ő dugott meg először...azóta minden páromtól magamtól kértem
bár volt aki nem tette meg sajnos.de a jelenlegi nagyon élvezi
néha úgy megbasz,hogy utána járni nem bírok
anno fiatalon volt egy idősebb barátnőm.ő dugott meg először...azóta minden páromtól magamtól kértem
bár volt aki nem tette meg sajnos.de a jelenlegi nagyon élvezi
néha úgy megbasz,hogy utána járni nem bírok
Isteni amikor a lány dugja a fiút az egy másfajta irgazmus
Igazad van,szerintem is!
Nőknél sem tágúl a punci olyan gyorsan!
Ui: engem a nejem 2Cm átmérőjűvel szokott dugni, és azt is óvatosan!
A seggjuk amúgy is sokkal szorosabb mint,hogy csak úgy be cuppanjon egy vastag cucc!
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2022. 04. 06. szerda 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 06. szerda 14:43
Nőknél sem tágúl a punci olyan gyorsan!
Ui: engem a nejem 2Cm átmérőjűvel szokott dugni, és azt is óvatosan!
A seggjuk amúgy is sokkal szorosabb mint,hogy csak úgy be cuppanjon egy vastag cucc!
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2022. 04. 06. szerda 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez a történet nekem is elég hihetetlennek tűnik. Egyszerre hirtelen senki nem tágul ennyit. Szétszakadtál volna...
Ez a történet nekem is elég hihetetlennek tűnik. Egyszerre hirtelen senki nem tágul ennyit. Szétszakadtál volna...
Ha Te mondod....
Dee, nyugodtan sértésnek is veheti, de ekkora baromságot / mesét nagy gyerekeknek és tapasztalatlan hiszékeny emberek részére még életemben nem olvastam...ekkorát ? ánusz tágítas nélkül? reggel alvás közben vagy ébredésnél...neee
még pinába is sok lenne
(Ez egy válasz focke32 üzenetére (2022. 04. 04. hétfő 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 04. hétfő 08:19
még pinába is sok lenne
(Ez egy válasz focke32 üzenetére (2022. 04. 04. hétfő 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. Ne vedd sértésnek, de több mint 30 éves anális jatektapasztalattal a hátam mögött azt gondolom hogy ez egy szép MESE.
Szia. Ne vedd sértésnek, de több mint 30 éves anális jatektapasztalattal a hátam mögött azt gondolom hogy ez egy szép MESE.
En is nagyon szeretem. A duplavegu felcsatolhatoval meg mindket fel szamara garantalt az orgazmus
Hú ez nagyon izgi lehet... Jó kis elfoglaltság.
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2022. 03. 25. péntek 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 25. péntek 13:21
Nekem, egy 2Cm átmérőjű 20 Cm hosszú vékony vibrátort és az ujját szokta használni mindkettő nagyon jó.Mégis az ujját jobban szeretem.
,ilyenkor hanyatt fekszem és közben szopja a faszom ahogy az ujjával a benyúl a prosztatámig.
A vibrit négykézlábra állva be puccssítok neki úgy szokta bedugni, ilyenkor a másik kezével húzogatja a farkam mintha fejne.
,ilyenkor hanyatt fekszem és közben szopja a faszom ahogy az ujjával a benyúl a prosztatámig.
A vibrit négykézlábra állva be puccssítok neki úgy szokta bedugni, ilyenkor a másik kezével húzogatja a farkam mintha fejne.
Nekem, egy 2Cm átmérőjű 20 Cm hosszú vékony vibrátort és az ujját szokta használni mindkettő nagyon jó.Mégis az ujját jobban szeretem.
De kit és mivel dug meg?
Régebben engem is sokszor megdugott a párom. Mostanában valamiért nem szorgalmazta a dolgot pedig leirhatatlan érzés. Kicsit perverz de volt olyan is,hogy olyan pozban dugott, hogy a végén a saját arcomra számba élveztem. Fura volt de nem rossz.
Szuper érzés szerintem is.
(Ez egy válasz gabicabi üzenetére (2022. 03. 15. kedd 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 15. kedd 08:22
Tegnap újra megdugott a párom! Beleremegett a testem a gyonyortol amikor elelveztem!
Tegnap újra megdugott a párom! Beleremegett a testem a gyonyortol amikor elelveztem!
Én is szeretem nagyon ha nincs partnerem magamnak csinálom
Nekünk is tetszik!
Jó lenne ilyen nőt vagy párt találni.
Nagyon jó. Én is szeretem. Csak a partner már sajnos nincs meg hozzá
Felcsatolhatóssal nem rossz, de az igazi a prosztata izgató játékszerekkel. Olyankor nem csak az párom lába reszket élvezés után.
Nagyon tudom élvezni énis hatalmas orgazmusom szokot lenni néha aztsem tudom holvagyok

Aliszultan

johnq
Alex