Mekkora felcsatolhatóst használtok?
Szia. Nálunk is pont így van. Szívesen dug vibrátorral. Ha a számba adja és szopok, azt végképp élvezel nézi. Izgatja, de, ha mondom neki, hogy igazival megnézné e? Arra szintén nem igazán a válasz.
(Ez egy válasz nuninyalÓ üzenetére (2023. 08. 14. hétfő 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Én is szeretem, ha megdugnak, szerencsére a párom nem prűd alkat így azonnal igent mondott amikor mondtam, hogy ezt élvezném. Azóta ha nem is rendszeresen, de sokszor szokott dugni, vagy vibrivel vagy műfasszal. Élvezem mindegyiket, azt is ha előtte a számba adja és szophatok is előtte.
Ezeket élvezi és persze mondtam neki, hogy élőben is szívesen kipróbálnám. Szívesen szopnék egy faszt vagy jó lenne ha egy igazi fasz dugna. Nem akadt ki, csak azt mondta, hogy ezt inkább nem akarja látni.
Azért nem adom fel, próbálom rávenni, hogy nézze meg élőben, remélem sikerül majd egyszer...
Én is szeretem, ha megdugnak, szerencsére a párom nem prűd alkat így azonnal igent mondott amikor mondtam, hogy ezt élvezném. Azóta ha nem is rendszeresen, de sokszor szokott dugni, vagy vibrivel vagy műfasszal. Élvezem mindegyiket, azt is ha előtte a számba adja és szophatok is előtte.
Ezeket élvezi és persze mondtam neki, hogy élőben is szívesen kipróbálnám. Szívesen szopnék egy faszt vagy jó lenne ha egy igazi fasz dugna. Nem akadt ki, csak azt mondta, hogy ezt inkább nem akarja látni.
Azért nem adom fel, próbálom rávenni, hogy nézze meg élőben, remélem sikerül majd egyszer...
Az egyik legjobb ha nincs igazi .
(Ez egy válasz biszexpasit üzenetére (2023. 08. 12. szombat 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 12. szombat 07:28

Én is szeretem, ha belecsúszhatok a nálunk is méretes felcsatolosba.
Sziasztok!
Engem is nagyon izgat, csak sajnos még nem volt alkalmam kipróbálni
Engem is nagyon izgat, csak sajnos még nem volt alkalmam kipróbálni

Én is szeretem, ha belecsúszhatok a nálunk is méretes felcsatolosba.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 08. kedd 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 08. kedd 19:39
Törölt felhasználó (4607202)

Nincs is jobb an(n)ál, mint egy méretes felcsatolhatósra rátolatni
. Mi nagyon szeretjük a szex eme formáját is.

Nincs is jobb an(n)ál, mint egy méretes felcsatolhatósra rátolatni
. Mi nagyon szeretjük a szex eme formáját is.

Régi vágyam, hogy átéljem csak nem tudom kivel megvalósítani sajnos.
Egy ideje nem volt de a napokban elő veszem a játékokat
Szerencsés ember vagy
Jó lenne ilyen parom lenne nekem is (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 28. szerda 00:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 28. szerda 00:03
Jó lenne ilyen parom lenne nekem is (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 28. szerda 00:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4431242)

Nálunk is a hétköznap része már a popóujjazás, közben a cumi

Nálunk is a hétköznap része már a popóujjazás, közben a cumi

Jó érzés lehet.
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2023. 06. 19. hétfő 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen nagyon jó én is szeretem !!

Regebben a parom dugott. Imadtam. Barmikor bevállalnám ujra.
Mostanában inkább ujjazni szokott cumi közben
imádom

Isteni érzés mikor a párom gyorsan dugja a fenekem a vibratorral. Az élvezés meg leírhatatlan.
Tegnap este újjazás volt. Ki tudja élveztetni azzal is a fenekem
Irihyellek rendesen !
(Ez egy válasz gabicabi üzenetére (2023. 06. 11. vasárnap 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Irigyellek rendesen !
(Ez egy válasz car83 üzenetére (2023. 06. 12. hétfő 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)