Kevés az ilyen lány!
De aki élvezi! HAJRÁ,
Nem is szeretnénk kipróbálni
Ti melyik pózban élveztek el a leggyorsabban? Én úgy tapasztaltam, hogy hátulról tud a legkeményebben megdugni. Talán attól megyek el először. Viszont lovaglás közben látja végig a farkam, egymás szemébe tudunk nézni, látom a testét, illetve a spricceles is a testére, arcára megy. Nektek melyik a kedvencetek?
Szoktál te is? Neked valami hasonló élmény?
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2026. 06. 20. szombat 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt elhiszem. Csodás dolog átalakulni.
Nagyon jó volt! Élveztem nagyon
(Ez egy válasz georgeberger49 üzenetére (2026. 06. 20. szombat 05:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Bizonyam. Ezt én is szeretem csak kevesen fogadjak el.
Aaaaz igen. Na ez elég izgalmas. Jól hangzik.
(Ez egy válasz nőitangás bi passzív 11 üzenetére (2026. 06. 20. szombat 02:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 20. szombat 02:21
Volt párom beöltöztetet melltartó tanga egyrészes nőiruha elő került a 20/5ös vibrátor! Szopnom kellett miközben szoptam el kezdte újjazni a seggem aztán besíkositott és el kezdett dugni először lassan finoman utána tövig nyomta! Egy idő után ki húzta és megint szopnom kellett! Utána vissza dugta megint és verni kellett közben a faszom! Mikor már észre vette hogy élvezni fogok allá tartota a tenyerét és oda kellett élveznem! És utána le kellett nyalni a gecimet és le nyelni
Volt párom beöltöztetet melltartó tanga egyrészes nőiruha elő került a 20/5ös vibrátor! Szopnom kellett miközben szoptam el kezdte újjazni a seggem aztán besíkositott és el kezdett dugni először lassan finoman utána tövig nyomta! Egy idő után ki húzta és megint szopnom kellett! Utána vissza dugta megint és verni kellett közben a faszom! Mikor már észre vette hogy élvezni fogok allá tartota a tenyerét és oda kellett élveznem! És utána le kellett nyalni a gecimet és le nyelni
amikor kézzel tologatja azt a játékot amit szeretnék hogy fel vegyen magára, ott látja hogy be megy tövig, de valamiért mégsem csinálja máshogy, bár így is már rég volt sajnos, lehet természet ellenes neki így, vagy csak attol fél hogy fel kel a
Sokszor utalok rá, meg küldök neki GIF-eket is ilyenekről, lehet csak a megfelelő pillanatra vár amikor csak ketten vagyunk. (Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2026. 06. 19. péntek 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 19. péntek 06:49
gy
és olyat lát amit nem kéne alf
er alf
ek
Sokszor utalok rá, meg küldök neki GIF-eket is ilyenekről, lehet csak a megfelelő pillanatra vár amikor csak ketten vagyunk. (Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2026. 06. 19. péntek 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát szólj neki, hogy bírod a méretet, nem kell aggódnia. Kezdje finoman, aztán meglátja mit bírsz. Engem konkrétan ronggyá szokott kúrni
Hát szólj neki, hogy bírod a méretet, nem kell aggódnia. Kezdje finoman, aztán meglátja mit bírsz. Engem konkrétan ronggyá szokott kúrni
(Ez egy válasz Szopós93 üzenetére (2026. 06. 18. csütörtök 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 18. csütörtök 17:46
Nálunk sajnos ott még nem tartunk hogy magára vegye és meg dugjon, szerintem fél hogy kárt tesz bennem, vagy csak nagynak érzi a játékszeremet. Úgy viszont hogy kézel tologatta belém úgy már élveztem nagyot, próbáltam rá venni Anna is hogy újazzon meg, vagy öklözzön meg, de sajnos azt egyáltalán nem akarja.
Jók a sztorik amiket mesélsz, teljenes át tudom érezni hogy milyen lehet és nagyon be indít.
Jók a sztorik amiket mesélsz, teljenes át tudom érezni hogy milyen lehet és nagyon be indít.
Nálunk sajnos ott még nem tartunk hogy magára vegye és meg dugjon, szerintem fél hogy kárt tesz bennem, vagy csak nagynak érzi a játékszeremet. Úgy viszont hogy kézel tologatta belém úgy már élveztem nagyot, próbáltam rá venni Anna is hogy újazzon meg, vagy öklözzön meg, de sajnos azt egyáltalán nem akarja.
Jók a sztorik amiket mesélsz, teljenes át tudom érezni hogy milyen lehet és nagyon be indít. (Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2026. 06. 15. hétfő 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 15. hétfő 06:49
Jók a sztorik amiket mesélsz, teljenes át tudom érezni hogy milyen lehet és nagyon be indít. (Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2026. 06. 15. hétfő 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
A vasárnap estét sem bírtam ki az új játékszer nélkül
most kipróbáltuk, hogy meglovaglom. A párom berakott két nagy párnát a popsija alá, így gyönyörűen kiemelte a strapont. Nagyon kényelmesen bele tudtam ereszkedni. A páromnak így nagyon tetszett, mert végig láthatta ahogy a farkam körbe - körbe pörög. Nagyon felallt... Megmondom őszintén ebben a pózban azért jóval farasztobb volt, de megérte! Amikor kezdtem fáradni, megkértem a párom, hogy segítsen rá egy kis csípő mozgással. Hát úgy megdugott, hogy remegve élveztem el. Rohadt nagyokat spricceltem ismét... Atlőttem a feje fölött, ment az arcára, meg a hatalmas csöcseire is... Ahhhhhh imádom.... Egyszerűen függő lettem
most kipróbáltuk, hogy meglovaglom. A párom berakott két nagy párnát a popsija alá, így gyönyörűen kiemelte a strapont. Nagyon kényelmesen bele tudtam ereszkedni. A páromnak így nagyon tetszett, mert végig láthatta ahogy a farkam körbe - körbe pörög. Nagyon felallt... Megmondom őszintén ebben a pózban azért jóval farasztobb volt, de megérte! Amikor kezdtem fáradni, megkértem a párom, hogy segítsen rá egy kis csípő mozgással. Hát úgy megdugott, hogy remegve élveztem el. Rohadt nagyokat spricceltem ismét... Atlőttem a feje fölött, ment az arcára, meg a hatalmas csöcseire is... Ahhhhhh imádom.... Egyszerűen függő lettem
Jók a sztorik, toljátok
Felvehetnétek videóra!
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2026. 06. 15. hétfő 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 15. hétfő 06:49
Felvehetnétek videóra!
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2026. 06. 15. hétfő 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát én erre most nagyon rákaptam... Tegnap miközben szopás közben megkaptam a szokásos ujjazast, egyszerűen nem bírtam ellenállni. Megkértem, hogy vegye fel a felcsatolhatót... Nagyon megdugott. Olyat élveztem....
Életem legjobb szexe volt... Először misszionáriusban ugyezlenkedtünk kicsit, majd végül hátulról gond nélkül
Betolta. Fantasztikus érzés volt mind a 19 centit magamban érezni. A kezdeti óvatosságot
Hamar levetkőztük, majd utána szó szoros értelmében megbaszott... De úgy, hogy visítottam, mint
Egy ribanc
Betolta. Fantasztikus érzés volt mind a 19 centit magamban érezni. A kezdeti óvatosságot
Hamar levetkőztük, majd utána szó szoros értelmében megbaszott... De úgy, hogy visítottam, mint
Egy ribanc
Hát megtörtént
Végül vettem gyorsan egyet, bár szerintem vita lesz, hogy kié a 19es, kié a 15ös felé
szerencsére cserélhető
szerencsére cserélhető
Idáig csak ujjazott, illetve a vibrátorával dugott meg. Viszont végre vettem a bátorságot, és bedobtam neki a felcsatolhatót. Nem is értem mitől tartottam... Azonnal igent mondott. Viszont olyat szeretne, ami a puncijába is bemegy, miközben megdug engem. Idáig sajnos csak ilyen kisebb, 13-15 centis dildósat találtam (ami a hölgy felé áll). Ez kevés neki. Tud valaki konkrét darabot, ajánlani? Olyan kéne,amin a hölgy örömére is egy tisztességesebb méret van. Esetleg szexshopot ajánlani, ahol kapható?

Aliszultan

rokat70
Erin