Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"Szeretem,ha a férfi élvezi a ha megdugom,mert a legnagyobb élvezet neki a prosztata orgazmus."
"De sajnos sokan nem merik kipróbálni."
"Isteni mindkét félnek"
"Ki s ki ,hogyan viszonyul a kényeztetéshez "
"nem tudom van e egyáltalán olyan lány akit érdekel ez"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

... 84 85 86 87 88 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#184   2005. 04. 05. kedd 15:21
perecke perecke
a te mércéd...meg az én mércém az nem nagyon fontos... a nők mércéje a mérvadó... ugyanis nem magamnak vagyok férfi, hanem a NŐ-nek. nem ?
(Ez egy válasz macido üzenetére (2005. 04. 05. kedd 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 05. kedd 12:06
Egyet beszélünk csak másképpen. Az én mércém szerint más egy igazi férfi a Te mércéd szerint is más egy igazi férfi.
Nem is akarok itt magyarázkodni, mert nem szokásom de nagyon sok ember meg akarja magyarázni különböző dolgokkal bocs, de mint Te is, hogy ez így van jó. Azért ezen ellehetne vitatkozni oldalakon keresztül. Ha neked jó esik, akkor egészségedre de azért ne érezd magad különb embernek, mint én vagy többes számban, mint mi vagyunk.
Mindenkinek más az ízlése.
UI: ha ezen múlik a boldogságod, akkor hajrá. Mert ezt értelmeztem az írásodból.

#183   2005. 04. 05. kedd 12:06
macido macido
Egyet beszélünk csak másképpen. Az én mércém szerint más egy igazi férfi a Te mércéd szerint is más egy igazi férfi.
Nem is akarok itt magyarázkodni, mert nem szokásom de nagyon sok ember meg akarja magyarázni különböző dolgokkal bocs, de mint Te is, hogy ez így van jó. Azért ezen ellehetne vitatkozni oldalakon keresztül. Ha neked jó esik, akkor egészségedre de azért ne érezd magad különb embernek, mint én vagy többes számban, mint mi vagyunk.
Mindenkinek más az ízlése.
UI: ha ezen múlik a boldogságod, akkor hajrá. Mert ezt értelmeztem az írásodból.

(Ez egy válasz perecke üzenetére (2005. 04. 05. kedd 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 05. kedd 11:41
az első kérdésedre a válasz : a nőnek FÉRFI kell. érted ? nem nő. pont. Most nem csak a dugásról beszélek, hanem mindenről. együttélésről, szerelemről, a boldogságról.

Ez (hogy egy lány megdug egy fiút) csak egy nagyon apró szelete az életnek. ezer más helyzetben tudsz még olyan lenni (FÉRFI) amilyen egy nő SOHA! Ezért kell egy igazi nőnek igazi férfi. aki nem csak az ágyban akarja megmutatni, hanem mindenhol és mindíg, hogy ő a férfi. Az erősebb, a bölcsebb, a biztonságot nyújtó, a megbízható meg egy olyan valaki, akire szívesen támaszkodik a nő aki mögé elbújik,aki mellett biztonságban érzi magát és boldog.Aki IZGALMAS, aki szenvedélyes, és aki olyan bátor, hogy még ezt is meg lehet vele csinálni.

Az a baj veled, hogy nincs IGAZI barátnőd aki mondjuk szerelmes lenne beléd. akkor nem beszélnél ilyen hülyeségeket. Mert tudnád... amit most nem.

A másik dolog : Hány nővel beszéltél már aki felcsatolhatóval megdugott valakit. SEHÁNNYAL: Csak beszélsz valamiről amiről halvány lila fogalmad sincs. Semmit nem tudsz az egészről. Előbb próbáld ki aztán nyilatkozz.

ginis : nagyon jól látod kedves barátom! amikor a barátnőmmel szeretkezem akkor teljesen mindegy, hogy ki a férfi ki a nő, egy a fontos : hogy a lehető legjobban élvezzük az egészet... És ha ilyen vagy, akkor a nőnek nem kell melletted se nő se férfi se senki. Mert veled élvezi a legjobban. és minek menne máshoz ? MINEK ??? Te kellesz neki örökre...

Korlátoltság, fantáziátlanság, begyepesedettség maradiság. Vannak nők akinek ez kell. De nagyon soknak nem. (Hál istennek) Na. ilyen nőd soha nem lesz, míg ennyire korlátolt vagy. És tudod mit ? sajnállak mert olyan élményekből maradsz ki amikről még nem is álmodtál... Mindegy, hogy miket írkálsz itt össze. Az élményekből kimaradsz. Érted ? (de ha nem érted, akkor is kimaradsz belőle... ez van)
#182   2005. 04. 05. kedd 11:41
perecke perecke
az első kérdésedre a válasz : a nőnek FÉRFI kell. érted ? nem nő. pont. Most nem csak a dugásról beszélek, hanem mindenről. együttélésről, szerelemről, a boldogságról.

Ez (hogy egy lány megdug egy fiút) csak egy nagyon apró szelete az életnek. ezer más helyzetben tudsz még olyan lenni (FÉRFI) amilyen egy nő SOHA! Ezért kell egy igazi nőnek igazi férfi. aki nem csak az ágyban akarja megmutatni, hanem mindenhol és mindíg, hogy ő a férfi. Az erősebb, a bölcsebb, a biztonságot nyújtó, a megbízható meg egy olyan valaki, akire szívesen támaszkodik a nő aki mögé elbújik,aki mellett biztonságban érzi magát és boldog.Aki IZGALMAS, aki szenvedélyes, és aki olyan bátor, hogy még ezt is meg lehet vele csinálni.

Az a baj veled, hogy nincs IGAZI barátnőd aki mondjuk szerelmes lenne beléd. akkor nem beszélnél ilyen hülyeségeket. Mert tudnád... amit most nem.

A másik dolog : Hány nővel beszéltél már aki felcsatolhatóval megdugott valakit. SEHÁNNYAL: Csak beszélsz valamiről amiről halvány lila fogalmad sincs. Semmit nem tudsz az egészről. Előbb próbáld ki aztán nyilatkozz.

ginis : nagyon jól látod kedves barátom! amikor a barátnőmmel szeretkezem akkor teljesen mindegy, hogy ki a férfi ki a nő, egy a fontos : hogy a lehető legjobban élvezzük az egészet... És ha ilyen vagy, akkor a nőnek nem kell melletted se nő se férfi se senki. Mert veled élvezi a legjobban. és minek menne máshoz ? MINEK ??? Te kellesz neki örökre...

Korlátoltság, fantáziátlanság, begyepesedettség maradiság. Vannak nők akinek ez kell. De nagyon soknak nem. (Hál istennek) Na. ilyen nőd soha nem lesz, míg ennyire korlátolt vagy. És tudod mit ? sajnállak mert olyan élményekből maradsz ki amikről még nem is álmodtál... Mindegy, hogy miket írkálsz itt össze. Az élményekből kimaradsz. Érted ? (de ha nem érted, akkor is kimaradsz belőle... ez van)
(Ez egy válasz macido üzenetére (2005. 04. 04. hétfő 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 04. hétfő 21:03
Ezután már csak egy lépés, hogy a nő már nem férfit akar dugni, hanem nőt és már ez után nem is kellünk mi férfiak?????????? Másik dolog, hogy egy felcsatolt farokkal mit érezhet egy nő? Megmondom: semmit!!!!!! Én személyszerileg továbbra is maradok a farok emezen az oldalán.
#181   2005. 04. 05. kedd 07:03
Aliszultan Aliszultan
Akkor ki, vagy mi ? hehe
#180   2005. 04. 04. hétfő 21:03
macido macido
Ezután már csak egy lépés, hogy a nő már nem férfit akar dugni, hanem nőt és már ez után nem is kellünk mi férfiak?????????? Másik dolog, hogy egy felcsatolt farokkal mit érezhet egy nő? Megmondom: semmit!!!!!! Én személyszerileg továbbra is maradok a farok emezen az oldalán.
#179   2005. 04. 04. hétfő 14:36
perecke perecke
a csajom szerint ez kurvára férfias ;-) és én inkább neki hiszek, mert egy nő jobban tudja, hogy mit szeret egy férfiban mint egy faszi, hogy (szerinte) mit szeretnek benne a nők....

egy férfi nem ettől férfis vagy nem férfias. Mert egy kurva jó csaj megdugja. Ennek semmi köze a férfiassághoz...

pont ez izgatja a nőket. Hogy egy nagyonis férfias férfit dughatnak meg... Egy tök bájgúnár vagy egy tök béna ürge a csajokat se izgatja.

Sok nőt izgat ez. (komolyan) de persze nem mindenki mer/akar beszélni róla. De nekem már bevallották jó páran.

a másik, meg, hogy amelyik csaj rászokik erre... annak utánna már nem biztos, hogy kell olyan "férfi" aki nem hagyja, hogy megdugják. a csajok ugyanúgy rá tudnak erre szokni mint a pasik (mert egy marha jó dolog ;-)

szerintem Eni888 is oda borzasztóan élvezné, ha jól megdughatna egy amúgy tök férfias férfit. (honnan tudom? todom éskész. ez van ;-)
#178   2005. 04. 04. hétfő 11:54
Damenslip Damenslip
Mi az akadálya?
#177   2005. 04. 04. hétfő 11:53
Damenslip Damenslip
Ez egy kicsit kényelmetlen! Annál is inkább, mert naon kell nyomni ahhoz, hogy a hasamra simuljon. :)
(Ez egy válasz Aliszultan üzenetére (2005. 04. 01. péntek 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 01. péntek 17:05
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#176   2005. 04. 02. szombat 10:14
Aliszultan Aliszultan
Jók a képek ! :)
#175   2005. 04. 01. péntek 17:05
Aliszultan Aliszultan
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
(Ez egy válasz Damenslip üzenetére (2005. 03. 31. csütörtök 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 31. csütörtök 12:29
Hát még hogyha felcsatolható van rajtatok lányokon! Letérdeplünk, szoknya fellebbentve, bugyi alatt simizés, bugyi le, és behatoltok! mennyei érzés!
#174   2005. 03. 31. csütörtök 12:29
Damenslip Damenslip
Hát még hogyha felcsatolható van rajtatok lányokon! Letérdeplünk, szoknya fellebbentve, bugyi alatt simizés, bugyi le, és behatoltok! mennyei érzés!
#173   2005. 03. 29. kedd 20:05
Aliszultan Aliszultan
Akkó most kija gyökér ? wave
#172   2005. 03. 29. kedd 19:42
Aliszultan Aliszultan
Vehetnéd a fáradtságot, és végig olvasnád a topicot ! violent
#171   2005. 03. 29. kedd 19:41
Aliszultan Aliszultan
Akkor tartsd erősen ! nyes
#170   2005. 03. 29. kedd 18:36
mahlemut mahlemut
mindig imádtam ha a kedvesem a fenekem kényeztette, ha a nyelvével eljátszadozik rajta, a mennyekben járok, ha megujjaz, el is sülök. vettem egy ravasz szerszámot, fölcsatolható, kétvégű vibri, úgyhogy ha megdug vele, magát is spanolja. ne tudjátok meg!
#169   2005. 03. 29. kedd 08:32
Aliszultan Aliszultan
Rosszul gondolod! nyes
#168   2005. 03. 18. péntek 17:54
Aliszultan Aliszultan
Egyszerre !
Az összes inputja foglalt lenne, még a fülei is ! hehe
(Ez egy válasz dr.szumedli üzenetére (2005. 03. 18. péntek 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 18. péntek 17:28
Nah mégegyszer eplus2 Eni csak nyugodtan eplus2 eplus2 CSak nehogy utána ők is mind megdugjanak téged eplus2 crazya wow2 wow2
#167   2005. 03. 18. péntek 17:28
dr.szumedli dr.szumedli
Nah mégegyszer eplus2 Eni csak nyugodtan eplus2 eplus2 CSak nehogy utána ők is mind megdugjanak téged eplus2 crazya wow2 wow2
#166   2005. 03. 18. péntek 17:27
dr.szumedli dr.szumedli
Eni csak nyugodtan eplus2 hehe hehe
CSak nehogy utána ők mind megdugjanak téged eplus2 crazya circling
#165   2005. 03. 18. péntek 14:28
Aliszultan Aliszultan

... 84 85 86 87 88 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Aliszultan Aliszultan
Nyitás ideje: 2004. 09. 30. csütörtök
Üzenetek: 1884db
Utolsó üzenet: tegnap 15:14

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!