Ez isteni lehetett. Bármikor bevállalnám!
(Ez egy válasz Alázható 60 üzenetére (2020. 03. 30. hétfő 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 30. hétfő 15:46

Egyszer voltam meghívva egy hármas hoz /két férfi, egy nő / szopónak nyalónak Mind a két hapsi után kinyaltam a puncit, utána bekötött szemmel szoptam a két hapsit és ki kellett találni a sperma izéből , hogy ki szopatott. A végén a srácok söröztek, nekem meg a hölgy belepisilt a számba. Nagyon jó volt részt vennék még ilyenbe.
Én imádom. Nekem ez az élvezet csúcsa. Jobban szeretek puncit takarítani, mint dugni.

Én imádok minden formában

Akinek van barátnője vagy felesége, annak mindig adott a lehetőség, hogy megtegye. A punci takarítás csúcsa, amikor a férj, vagy fiúpartner más férfi után nyalja ki a puncit. Annál komolyabb dolog nincs.

Nem, olyan mintha mást szopna le, nekem ilyenekhez nincs gyomrom. Mondjuk az nem érdekelne, ha megdugnám valaki nőjét és kinyalná a pasi a spermám, ha így jó neki. Lehet még fel is izgatni, fene tudja, nem próbáltam, de egyszer mindent ki kell...
(Ez egy válasz chatszex velem üzenetére (2020. 05. 03. vasárnap 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Te jó ég, olvasom itt a spermanyelő férfiak írását. Én inkább bevonnék még 1 csajt, ha ez a párom óhaja, hogy kinyalják belőle. Én undorodom a saját spermámtól is ilyen szinten.
Régi vágyam, hogy két lánnyal legyek és kinyalják egymásból. Eddig még nem teljesült.
Nyaltam már ki Én is a párom puncijából, nem volt vele semmi bajom.
szívesen néznék képeket....ha lehet
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 10. hétfő 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 10. hétfő 10:01
Törölt felhasználó (4360052)

Nálunk ez jött teljesen természetesen. Amikor először élveztem el benne még mielőtt ő élvezett volna annyira remegett és nyöszörgött már, hogy teljesen természetes volt hogy a nyelvemmel a csúcsra juttatom. Mivel nem nagyon gondolkodtam, először kicsit meglepett amikor a lüktető puncija visszapréselt egy jó adag sűrű anyagot de igazából nem zavart egyáltalán. Őrületes látvány volt a nyelvemmel szétkenni rajta, érezni a mélyről visszafolyó sperma ízét ami elkeveredett az ő nedvével. Hatalmas nagyot élvezett így és utána mondta hogy ez őt nagyon izgatja, ha máskor is előbb megyek el benne akkor csináljuk megint így.
Most már nem hogy csináljuk, de szuper képeket készítek róla ahogy a nyelvemmel kihúzok egy jó sűrű sperma csíkot a kitárt puncijából.

Izgat,de még sajnos nem próbáltam.
Nálunk ez jött teljesen természetesen. Amikor először élveztem el benne még mielőtt ő élvezett volna annyira remegett és nyöszörgött már, hogy teljesen természetes volt hogy a nyelvemmel a csúcsra juttatom. Mivel nem nagyon gondolkodtam, először kicsit meglepett amikor a lüktető puncija visszapréselt egy jó adag sűrű anyagot de igazából nem zavart egyáltalán. Őrületes látvány volt a nyelvemmel szétkenni rajta, érezni a mélyről visszafolyó sperma ízét ami elkeveredett az ő nedvével. Hatalmas nagyot élvezett így és utána mondta hogy ez őt nagyon izgatja, ha máskor is előbb megyek el benne akkor csináljuk megint így.
Most már nem hogy csináljuk, de szuper képeket készítek róla ahogy a nyelvemmel kihúzok egy jó sűrű sperma csíkot a kitárt puncijából.

Magam részéről a már dugott puncit(is) nagy vággyal kényeztetem, nyalom, habzsolom...stb. , sőt nedvessége és az íze miatt is szeretem, ha már volt benne előtte farok, de kifejezetten a teleélvezett punci iránt nincs extra gerjedelmem.
Sajnos ezt így konkrétan nem tudom megoldási, mert nem szed gyógyszert a párom, viszont tegnap dugás közben odaraktam a párom kezét a csiklojara, hogy masszírozza kicsit magának. Olyan jól sikerült, hogy pár perc alatt el is élvezett. Ez engem meg annyira felhuzott, hogy éreztem, hogy jobb ha kiveszem. Ki is huztam gyorsan, és masztizni kezdtem. Kértem hogy maradjon úgy szettett lábbal, mert nézni szeretném a puncijat maszti közben. Direkt lassabban vertem, hogy ne azonnal élvezzék el, de a gyönyörű puncikajanak a a nedvessegtol való csillogása annyira izgatott, hogy így is elelveztem nem sokára. A puncikajat vettem célba, illetve a venuszdombjat pontosabban. Az első 2-3 lövés nagyobbra sikeredett, mint vártam, azok a melleit, és a hasát teritettek be. A további frocskolesek már celzottan a puncikajanak tájékát fedték be. Miután végeztem a spriccelessel, a nyelvem el begyujtottem az összes spermat a testéről. Nagyon izgató volt

csodálatos lehet
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2020. 06. 03. szerda 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 03. szerda 19:49

Akinek van barátnője vagy felesége, annak mindig adott a lehetőség, hogy megtegye. A punci takarítás csúcsa, amikor a férj, vagy fiúpartner más férfi után nyalja ki a puncit. Annál komolyabb dolog nincs.

szuper lehetett
(Ez egy válasz Alázható 60 üzenetére (2020. 03. 30. hétfő 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 30. hétfő 15:46

Egyszer voltam meghívva egy hármas hoz /két férfi, egy nő / szopónak nyalónak Mind a két hapsi után kinyaltam a puncit, utána bekötött szemmel szoptam a két hapsit és ki kellett találni a sperma izéből , hogy ki szopatott. A végén a srácok söröztek, nekem meg a hölgy belepisilt a számba. Nagyon jó volt részt vennék még ilyenbe.
szerencsés férj
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2020. 02. 22. szombat 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 22. szombat 08:51

A férjem bevallása szerint neki a csúcs, amikor a randevúim után kinyalhatja a puncimat. Első alkalommal furcsa volt nekem, de már én is nagyon élvezem a szituációt.
Nagyon élvezetes tud lenni, főleg mikor a haver után nyalom ki.
Sziasztok. Micsoda fantáziák vannak itt
Tökéletes!
(Ez egy válasz levendula78 üzenetére (2020. 06. 04. csütörtök 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 04. csütörtök 07:51

Ez nálunk is így van szóról szóra. Az ó joga a kiválasztott partnerével való együttlét, kettesben, akár előttem teszi ezt. Az én feladatom és kötelességem a punci szép tisztára nyalása, bármelyik másik férfi után.. És ez valóban komoly dolog.