Ez isteni lehetett. Bármikor bevállalnám!
(Ez egy válasz Alázható 60 üzenetére (2020. 03. 30. hétfő 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 30. hétfő 15:46

Egyszer voltam meghívva egy hármas hoz /két férfi, egy nő / szopónak nyalónak Mind a két hapsi után kinyaltam a puncit, utána bekötött szemmel szoptam a két hapsit és ki kellett találni a sperma izéből , hogy ki szopatott. A végén a srácok söröztek, nekem meg a hölgy belepisilt a számba. Nagyon jó volt részt vennék még ilyenbe.

Én imádom. Nekem ez az élvezet csúcsa. Jobban szeretek puncit takarítani, mint dugni.

Ezt maximálisan megértem
(Ez egy válasz robiman üzenetére (2020. 10. 16. péntek 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 16. péntek 11:06

Én imádom. Nekem ez az élvezet csúcsa. Jobban szeretek puncit takarítani, mint dugni.

Nyaltam már úgy, hogy előttem nem sokkal dugták meg a párom de sajnos gumival volt.
boldogan bárkinek szoljon
S mi van ha a csaj meg undorodik másik nőneműtől??????? Annak minek kellene csak azért buzulni mert te nem tűrnél el plussz pasit!!!!
(Ez egy válasz zsoleszovics üzenetére (2020. 08. 18. kedd 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 18. kedd 13:17

Te jó ég, olvasom itt a spermanyelő férfiak írását. Én inkább bevonnék még 1 csajt, ha ez a párom óhaja, hogy kinyalják belőle. Én undorodom a saját spermámtól is ilyen szinten.
Üdv! Nagyon izgi, sajnos sajátomét nem tudom, de másét már csináltam.
nem is fog...
(Ez egy válasz zsoleszovics üzenetére (2020. 08. 18. kedd 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 18. kedd 13:09

Régi vágyam, hogy két lánnyal legyek és kinyalják egymásból. Eddig még nem teljesült.
Én is szeretnék egy férjes asszonyt többször is de ritkán jön össze
Feleség punciját dugnám élvezésig majd a saját cuccomat kinyalnám belőle

Még nem nyaltam, de kinyalnám.
Sajnos még nem, de sokszor fantáziálok róla. Vonzanak a spermás játékok

Nagyon szeretjük és jó ,hogy van néhány nem prűd pár a világban !
isteni csodás imádom nagyon
Nagyon szeretem a telirakot puncit nyalni
Sokat fantáziáltam róla... Nagyon szeretnék úgy csatlakozni egy párocskához... Hogy...amíg a feleség rajtam van,négykézláb...és 69-ezünk...addig a férj őt,hátulról kutya pózban dugja ! Így...nyalnám a hölgyet szorgalmasan,amíg ő cumizna ! Persze közben a férjnek a ki-ki csusszanó farkát is be-be kapva...nyalogatva kényeztetném ! Ha van itt olyan párocska,akit ez izgatna... Irjatok rám és egyeztetünk...
Az exemből gyakran kinyaltam úgy hogy újra élvezett többször is! Sőtt. Leszopott és átcsókolta.
(Ez egy válasz no46-ff46 üzenetére (2020. 11. 13. péntek 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 13. péntek 08:13

Nagyon szeretjük és jó ,hogy van néhány nem prűd pár a világban !
Pároknál rendszeresen nyalom. kedvencem 69 közben a férj dugja a hölgyet és ahogy nyalom a heréit hatalmasat robban bele!
Sziasztok!
Jó a téma, kb tíz éve hódolunk aktívan a hármas szex oltárán...
A kedvencem, a gyengém, miután akár órákig kényeztetjük a páromat, a végén telelövi a házibarát, majd kéri, hogy nyaljam ki a spermától csorgó, lüktető punciját...
Volt amikor én élveztem bele, és a Barátunk nyalakodott.
Jó a téma, kb tíz éve hódolunk aktívan a hármas szex oltárán...
A kedvencem, a gyengém, miután akár órákig kényeztetjük a páromat, a végén telelövi a házibarát, majd kéri, hogy nyaljam ki a spermától csorgó, lüktető punciját...
Volt amikor én élveztem bele, és a Barátunk nyalakodott.
Sziasztok.Nagyon izgatna.Egyszer szivesen kiprobálnám ha lenne jelenkezö...