Én az elélvezett puncit preferálom! Csak nem utána nyalizom,hanem előtte!

masterx:
Ezek. Az már csak hab a tortán, hogy egy kibszott mondatot nem tudnak helyesen leírni
renike adatlapjától pedig kikészültem
A témához is hozzászólva...Miért is ne?
Ezek. Az már csak hab a tortán, hogy egy kibszott mondatot nem tudnak helyesen leírni

A témához is hozzászólva...Miért is ne?

Élvezz tele egy puncit, és utána nyald ki...én is ezt csinálom, ha teleélvezett puncit NYALNÉK.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 02. csütörtök 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 02. csütörtök 13:26
Törölt felhasználó (4264062)
VIP

Gecis puncit nyalnák
Gecis puncit nyalnák
tele élvezett puncit kényesztetnék
Még jó hogy nem társkereső topik!
Öcsém.. ezek a lényegre törő hozzászólások! Ok.

fejér megyében tele élvezett puncit nyalnák
Tele élvezet puncit nyalnék ,ha van rá késztetés
Nagyon jó lenne találni ilyen párt!
van itt hölgy aki szertné hogy ki nyaljam a gecis punciát
Sziasztok Tatabánya környékén én is nyalnék tele élvezett puncit akár a sajátot is ha érdekel írj kasztra@gmail.com
Tele élvezett puncit nyalnék
Ne lennél olyan távol nagyon igen!
Tele élvezett puncit nyalnák a közelemben
Sziasztok!
Én szívesen benne lennék,izgatna az ha közben ahogy lüktetnél a párodban,én közben nyalnám a csiklóját!És alig várnám, hogy kihúzd a farkadat a párodból! (Ez egy válasz 12kisslaszlo üzenetére (2019. 11. 24. vasárnap 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 24. vasárnap 18:29
Én szívesen benne lennék,izgatna az ha közben ahogy lüktetnél a párodban,én közben nyalnám a csiklóját!És alig várnám, hogy kihúzd a farkadat a párodból! (Ez egy válasz 12kisslaszlo üzenetére (2019. 11. 24. vasárnap 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok 40-es par vagyunk. Erdeklodnek ha tele elvezem a parom puncijat es valaki kinyalna utana. Hogy is zajlana le 1 ilyen talalka
TELE ÉLVEZETT PUNCIT NYALNÉK ,
Jó lenne egy ilyen párt találni, szívesen vendégül látnám őket lakásomon ,egy kis beszèlgetès,ital szeretkeznènek ,és èlvezèsük után a hölgy a számra ülne , fenséges lenne!Esetleg valaki ismerkedne ?
Szerintem az nagyon jó
Fehérváron van lehetôség?