Ki szereti a tele élvezett puncit kinyalni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 7 8 9 10 11 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#361   2022. 04. 10. vasárnap 15:17
X Törölt felhasználó (4660811)
Sokaig nem vokt kedvem hozza es a Paromnak sem. Aztan egyszer egy iszogatos keso este hamarabb mentem el mint O es kerte kenyeztessem. Az alkohol oldotta a gatlasokat es hatalmasat elvezett makd a vegen kaptam egy Nagy adaggal En is.
Azota rendszeresen csinaljuk...
Fantasztikus elmeny.
vigyor4
#360   2022. 04. 10. vasárnap 13:12
Vanderers Vanderers
Fantasztikus élmény! Én éltem együtt egy hzp-al! Ahol minden nap a feleségbe kellett élveznem! Imádom!
#359   2021. 12. 31. péntek 19:09
pompei pompei
Szeretném nagyon. Egyelőre ez csak vágy.
#358   2021. 12. 31. péntek 19:00
batttka70 batttka70
Isteni finom teleélvezett puncit kinyalni addig amíg el nem élvez vigyor0
#357   2021. 12. 18. szombat 17:38
X Törölt felhasználó (895053)
Ez nagyon tuti sztori! Tetszik!

Nekem a tinédzser-kori szerelmem imádta, úgy nyalatni magát, hogy fölém térdelt és az arcomra szorította a punciját (mindig sebes volt a felső ajkam belülről, annyira durván nyomta). buck

Egyszer, amikor végre a szülei megengedték, hogy vele aludjak náluk és egy egész estés szeretkezésbe kezdtünk, a sokadik orgazmusa után úgy gondoltam, hogy most már én is elélvezhetek. Beledurrantottam a patronomat és elégedetten hátra döltem... volna... de ő fölkapaszkodott és megint az arcom fölé kuporodott egy újabb orgazmus reményében.

Nekem sem kellett több, lefetyelni kezdtem, ahogy szereti, de közben lassan szivárogni kezdett a méhéig fellött anyag. Eleinte nem tudtam azonosítani az ízt, sosem éreztem hasonlót, de aztán rájöttem mit csinálok és meglepetésemre megint ágaskodni kezdett a farkam. circling

Amikor elélvezett és megfeszült a puncija egészen nagy adagot kaptam a számba, én meg azzal a lendülettel lelöktem magamról, hanyatt vágtam és ismét beléhatoltam. A szájára hajoltam és hagytam, hogy a félig nyitott ajkaira csorogjon a nyálammal higított sperma. Őrületes smárolás és egymás arcának nyalogatása következett, majd még egy spricc a kicsim combjai közé is. vigyor2

Sajnos jelenlegi párom nem rajongója a facesitting-nek és egy orgazmus után már jól lakik vele. De még lány korában, amikor szedett fogamzásgátlót és mi hülye fejjel gumi nékül swingereztünk... na egy ilyen buli után fergeteges volt ami a combjai közt szivárgott. wave
(Ez egy válasz gobe1 üzenetére (2021. 12. 10. péntek 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 10. péntek 17:20
Igazából ezt mi már elég régóta csináljuk, az elején még nagyon szerete ha a szájába élvezek és utána a szájába tartott gecit át csókolta a számban en meg vissza amig el nem fogyott de most újabban csak a csukott ajkaira arcára élvezhetek és élvezettel várja hogy mikor kezdem puszilgatni miközben kéjesen nyögdécsel mit ha nem szeretné de mégis kidugja a nyelvét alkalmankent a résnyire nyitott ajkai közül, de amit Igazából újabban nagyon szeret ha nyalom s mielött elélvezne könyörgög hogy dugjam be és élvezek bele s ha érzi hogy tele a pinája forró gecivel kétújjal összeszorítva mielött kiveném a farkam bellöle már nyomja is a fejemet a 20 centi magasra domborított pinájára amit még mindig össze szorítva tart az ujjaival hogy nehogy kifolyón a geci bellöle s mikor elkezdem nyalni-nyalogatni egészen alulról kezdve a csiklójáig mondogatja kielégülen ámorban úszva hogy megint nyalatom a gecis pinámat de sajnos max 2 perc és akkorát élvez hogy utána egészen szétett lábakat fekszik mozdulatlan tekintet nélkül suttogva enyeleg hogy nyaljam tovább s miután magához tért az extázisból egy kicsit szégyellösen de diadalmasan a záró mondta ( hogy megint kinylattam a gecis pinámat) Ui Szerintem szeretné ha valaki dugná és én közben nyalnám addig míg tele nem élvezik a punciját idegen gecivel amit én is szeretnék kinyalni bellöle miközben ö megint keményre szopná a farkát
#356   2021. 12. 18. szombat 16:39
X Törölt felhasználó (4653801)
ÉÉÉÉN smile
#355   2021. 12. 18. szombat 14:43
titkosvágy01 titkosvágy01
Isteni finom
#354   2021. 12. 17. péntek 03:30
X Törölt felhasználó (4654281) VIP
Még nem próbáltam ki. Párom nem is tud még róla hogy engem vonz az ilyen. A sajátomat szeretem megenni és ki probálnám másét is hogy milyen ízű főleg punciból de akár egyből szájba is
#353   2021. 12. 16. csütörtök 10:23
duplaélvezet66 duplaélvezet66
ki nem
#352   2021. 12. 16. csütörtök 09:07
baden07 baden07
Még nem volt részem benne, de szeretném kipróbálni.
#351   2021. 12. 16. csütörtök 07:53
ondónyelő ondónyelő
Na ezt jól leírtad!
Most aztán várhatok, hogy ne álló farokkal álljak fel az íróasztaltól!
(Ez egy válasz gobe1 üzenetére (2021. 12. 10. péntek 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Igazából ezt mi már elég régóta csináljuk, az elején még nagyon szerete ha a szájába élvezek és utána a szájába tartott gecit át csókolta a számban en meg vissza amig el nem fogyott de most újabban csak a csukott ajkaira arcára élvezhetek és élvezettel várja hogy mikor kezdem puszilgatni miközben kéjesen nyögdécsel mit ha nem szeretné de mégis kidugja a nyelvét alkalmankent a résnyire nyitott ajkai közül, de amit Igazából újabban nagyon szeret ha nyalom s mielött elélvezne könyörgög hogy dugjam be és élvezek bele s ha érzi hogy tele a pinája forró gecivel kétújjal összeszorítva mielött kiveném a farkam bellöle már nyomja is a fejemet a 20 centi magasra domborított pinájára amit még mindig össze szorítva tart az ujjaival hogy nehogy kifolyón a geci bellöle s mikor elkezdem nyalni-nyalogatni egészen alulról kezdve a csiklójáig mondogatja kielégülen ámorban úszva hogy megint nyalatom a gecis pinámat de sajnos max 2 perc és akkorát élvez hogy utána egészen szétett lábakat fekszik mozdulatlan tekintet nélkül suttogva enyeleg hogy nyaljam tovább s miután magához tért az extázisból egy kicsit szégyellösen de diadalmasan a záró mondta ( hogy megint kinylattam a gecis pinámat) Ui Szerintem szeretné ha valaki dugná és én közben nyalnám addig míg tele nem élvezik a punciját idegen gecivel amit én is szeretnék kinyalni bellöle miközben ö megint keményre szopná a farkát
#350   2021. 12. 16. csütörtök 07:35
andrew88 andrew88
Imádom smile főleg ha más spermája folyik ki belőle
#349   2021. 12. 10. péntek 21:22
gobe1 gobe1
Hát ha neked több van,akkor meg is kellene mutatod!! Hátha kedvet kapna hozzá!Tipikus negatív töltésű gondolkozás!!!!!!
(Ez egy válasz Bmwpower523 üzenetére (2021. 12. 10. péntek 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 10. péntek 19:52
Mit ne mondjak amit a videódon látni ahhoz a mennyiséghez nem nagyon kell a párodnak a punciját össze fogni hogy ne folyon ki belőle mert nem igen sokat kaphat tőled.
#348   2021. 12. 10. péntek 19:52
Bmwpower523 Bmwpower523
Mit ne mondjak amit a videódon látni ahhoz a mennyiséghez nem nagyon kell a párodnak a punciját össze fogni hogy ne folyon ki belőle mert nem igen sokat kaphat tőled.
#347   2021. 12. 10. péntek 18:21
X Törölt felhasználó (4630582)
ez egy igen jó történet! irigyed vagyok érte, még akkor is, ha nem tudom milyen nő a feleséged! kösz!
#346   2021. 12. 10. péntek 17:20
gobe1 gobe1
#345   2021. 08. 17. kedd 20:48
istike13 istike13
A saját ondómat gyakran ki szoktam nyalni, főleg ha nem sikerül kielégíteni elsőre a páromat... de másét nem tudom elképzelni sem ...
#344   2021. 08. 17. kedd 19:09
Zotyesz85 Zotyesz85
Nagy vágyam egy telelött luyukat kinyalni. Akár a páromét is ás után
#343   2021. 08. 17. kedd 18:53
X Törölt felhasználó (1904292)
Volt exemmel ment az ,hogy telelöttem ,leléptem otthonrol ,és jött a váltás , házibarát aki kinyalta ,vagy épp megdugta.
#342   2021. 08. 17. kedd 08:22
andrew88 andrew88
Igen, azt én is imádom, olykor kiugrik belőle a dákó, és mielőtt vissza illeszteném, szopom egy kicsit smile
(Ez egy válasz kanosperv üzenetére (2021. 07. 24. szombat 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 24. szombat 22:11
Szeretem kinyalni a punciból, a másét is.Az is jó mikor 69 vagyok és egy farok van közben a punciban!

... 7 8 9 10 11 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: sucal sucal
Nyitás ideje: 2018. 05. 07. hétfő
Üzenetek: 521db
Utolsó üzenet: 2024. 05. 30. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!