telle élvezett puncit nyalnák
nagyon kiprobalnam meg sosem volt benne reszem
Nekünk tetszene
Közbe míg éppen tele élvezik, úgy a legkellemesebb kinyalni! Sajnos nehéz rá fogékony párt talállni!
Imádom
egyetértek én imádom jo is az
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2019. 01. 31. csütörtök 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 31. csütörtök 16:15
Nincs annál odaadóbb dolog, mint amikor a férj ugyanúgy csókolja a párja punciját, más után, mint fürdés után.
Nincs annál odaadóbb dolog, mint amikor a férj ugyanúgy csókolja a párja punciját, más után, mint fürdés után.
Én szeretek és áldoznák érte ha lenne ijen hölgy
Jó lenne ilyen nőt találni,akit ez izgat ,de a csak a sajátomat nyalnám ki vagy le róla...
Jó lenne találni ilyen nőt,akit ez izgat,de csak a sajátomat nyalnám ki,és le róla...
Legélvezetesebb dolog. Ha több pasi után jol televerve is nagyon finom
A páromnak először nem tetszett, mert mocskosnak érezte magát, de én nem hagytam annyiban. Kellett egy kis idő, de most ha szex közben én hamarabb elélvezek mint ő kéri, hogy nyaljam amíg a csúcsra jut. Én pedig nagyon élvezem!
A legjobb dolog a világon. Főleg mikor mások spermajat is nyalhatom.
Imádnám. Nagyon régóta szeretném kipróbálni
Nyáron voltam egy házaspárral a szabadban egy pléden dugtunk, meztelenre vetköztünk elöször a férje vastag kemény faszát szopta majd az enyém, utána a seggébe tettem a férje pinába baszta majd én is betettem a pinájába elég hamar elélveztem a férje csillogó szzemekkel nyalta ki a gecim a felség pinájából, majd utána mégegyszer megkúrtam az asszonykát majd belegeciztem a szájába és igy adott nyelvest a férjének,egészségükre!
Bele a párnába vaaagy leszorítással egybekötve..?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 21. péntek 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 21. péntek 11:53
Törölt felhasználó (3656872)
Mér meg volt de az még csak a kezdet...hason a fejedre támaszkodva miközben dugom a segged...
Mér meg volt de az még csak a kezdet...hason a fejedre támaszkodva miközben dugom a segged...
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 21. péntek 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 21. péntek 11:41
Törölt felhasználó (818842)
Bilincselès...
Bilincselès...
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 21. péntek 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 21. péntek 11:34
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 21. péntek 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3656872)
Ha bírod mehet...de szerintem húsz perc max fél óra és vmi mást akarsz majd....ismerlek
Ha bírod mehet...de szerintem húsz perc max fél óra és vmi mást akarsz majd....ismerlek
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 21. péntek 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 21. péntek 11:14
Törölt felhasználó (818842)
Na, jó...az utolsó kettő így van...nem bírnám ki nèlküle és biztos el is mennék... Hmmm...egy fèlidőnyi próba ? :P

sucal

Sz-K-N78
Jamie Samson