Sokan undorodnak ettől, pont annyira mint amennyire szereti aki szereti
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 04. szombat 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 04. szombat 11:31
Törölt felhasználó (4650775)
ki nem
Héten,ha megint telelövöm 74 éves barátnőm,megkérem ne menjen ki,forduljon 69 be úgy szopjon.
Jól hangzik.
(Ez egy válasz Páromat meglesni üzenetére (2024. 05. 20. hétfő 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 20. hétfő 16:31
Héten,ha megint telelövöm 74 éves barátnőm,megkérem ne menjen ki,forduljon 69 be úgy szopjon.
Engem izgat ha tele élvezem a pinát, és utasíthatom a férjet hogy nyalja ki....ez nagyon jó, csak egyszer volt ilyen szitum sajnos
Imádom kinyalni a nejemből a gecit. Mikor látom hogy beleélveznek akkor bármit megteszek nekik
Én imádom
Nagyon szeretem a tele élvezett puncit tisztára nyalni!
Isteni,mikor keveredik a puncinedv,és a geci íze a számban!
ki nem
Ma lesz a napja hogy ki próbáljuk a párommal. Végre bele ment
Ma lesz a napja hogy ki próbáljuk a párommal. Végre bele ment
Minden önkielégítéskor lenyalom a saját spermámat. Nem érzek undort közben, sokkalinkább felizgat hogy a saját örömnedvemet élvezhetem. Ugyanez igaz a teleélvezett puncira is. Számomra természetes hogy nem zavar semmilyen nedv íze, illata. A legperverzebb élményem az volt, amikor én hanyatt feküdtem, a nő pedig egészen egyszerűen átcsorgatta egy csók kíséretében a számba a nedvemet.
Bakancslistán volt de dugni úgy, nem kinyalni!
Mi mindketten imádjuk, ha 69 közben egy szép farok jár a punciban, és a végét a puncira élvezi a pasi, amit teljesen kinyal a pasink
Ezután egy vad spermás nyelves csók, már csak hab a tortán
Csatlakozom!
(Ez egy válasz kivancsiskodok üzenetére (2024. 05. 25. szombat 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz kivancsiskodok üzenetére (2024. 05. 25. szombat 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Pontosan így van !
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 23. kedd 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 23. kedd 09:32
Törölt felhasználó (4447572)
Ha nem a sajátodat nyalod ki belőle akkor nem hagy alább a vágy.
Ti is tudjátok ám , mi a fincsi !
(Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2024. 05. 25. szombat 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 25. szombat 11:20
Mi mindketten imádjuk, ha 69 közben egy szép farok jár a punciban, és a végét a puncira élvezi a pasi, amit teljesen kinyal a pasink
Ezt én is szeretem
(Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2024. 05. 25. szombat 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 25. szombat 11:20
Ilyenre keresek lehetőséget!
Ezt szerintem mindenki szereti!

sucal

Serjio0503
Monika C